Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,עד עכשיו היה לנו יונדאי גטס ידנית 2009,אני אישית מאוד אהבתי את הרכב,אבל הגיע הזמן לעבור :wink:

עכשיו, האוטו יהיה בבקרים אצל אמא שלי וצהריים-ערב אצלי ,הדרישות שלה זה רכב קטן ואני מחפש אוטו חזק וטוב 8)

הציעו לה ניסאן מיקרה-היא מאוד אהבה את העיצוב שלו אבל שבדקתי את הנתונים של האוטו .. אני לא התלהבתי, בגטס היה לנו 1.4 ו 97 כוחות סוס במיקרה יש 1.2 ו80 כוחות סוס!

זה אומר שהוא יהיה פחות טוב מהגטס?

הציעו גם מאזדה 2 החדשה שעלייה אני בעיקר שמתי עין .איך היא?

ופיקנטו , אבל מקיה אני מעדיף להתרחק.

אשמח לשמוע חוות דעת.

תודה לעוזרים

*רק לציין כול רכב שניקח יהיה אוטומוט , רק כי בליסניג אין ידני :(

פורסם

מאזדה 2 יותר חזקה ומהירה מהמיקרה. אם זריזות זה שיקול עבורך אז ה-2 תתאים לך יותר כי הדגם הזה מרגיש יותר חזק וזריז מהגטס האוטומטית.

תבדוק אם באותה הקבוצה יכולים להציע לכם גם שברולט סוניק. שם בכלל יש לך מנוע 1.6 ליטר עם 115 כוח סוס ותיבת הילוכים 6 הילוכים. מבחינת קבוצת מחיר היא די דומה למאזדה 2 אז יכול להיות שזה ייכנס.

פורסם

מישהו?

ד"א ראיתי שכתוב על המיקרה שהיא אוטומתית רציפה מזה אומר?

ועוד מכונית שנתנו ולא אמרתי זה :

טויוטה אייגו

פורסם

טויוטה אייגו היא מכונית מיני (כמעט) זהה לפיג'ו 107 ולסיטרואן C1 - יורדות מאותו פס ייצור וההבדלים ביניהן קוסמטיים בלבד. חפש חוות דעת על שני הדגמים האחרים שיתר נפוצים כיון שהם יותר ותיקים בארץ ומחירם נמוך יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לך , עכשיו בדקתי ואני רואה שבכול מקרה האייגו היא רובטית ככה שאין מה לדבר בכלל..

אז נשאר רק:

מיקרה,מאזדה 2 ו פיקנטו

• תוכן חדש...