Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב יפה. בקרוב אצלינו על הכביש. 7 גם יפה מאוד אבל אני לא נוגע במותג כי חשובה לי האמינות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רק דבר אחד הרס לי את התיאבון.. הגה עם שני חישורים!!מזכיר לי את פיקה..

גם כמות התאורה באיזור הדשבורד העליון מוגזמת, במיוחד בחושך.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אני מאמין שבמציאות זה ניראה ומרגיש מדהים - בכל זאת מרצדס. הם לא מפספסים ארגונומיקה והנדסת אנוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נראה לי שזה אותו הדגם שראיתי לפני חודש בברצלונה בשדרת הרמבלה.

אחח.... זה היה רגע מרגש לראות רכב מוסווה :) מאחל אותו לכל חובב רכב

IMG_2331.jpg

IMG_2332.jpg

Polo 2012

פורסם

נראית מעולה. נראה מה תהיה התגובה של במו / אודי לזה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מרשימה ומבוכבדת. אני אוהב מאוד את הכיוון העיצובי של מרצדס בזמן האחרון. CLS חדה יותר, ה-E קלאס סופסוף נראת ראויה וגם ה-A נראת בסדר גמור- בהשוואה נגיד לסדרה 1.

פורסם

פשוט חלום!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

למעט המרכבה סימן W140 של שנות התשעים, מרצדס תמיד הצליחה לדעתי בעיצוב דגמי ה-S וגם זו החדשה מצליחה לשלב בין מראה קלאסי יוקרתי, אך מודרני. ל-ב.מ.וו ואאודי אין עדיין מענה עיצובי למרצדס S קלאס, שהיא כבר שנים רבות הכי נמכרת בסגמנט.

פורסם
למעט המרכבה סימן W140 של שנות התשעים, מרצדס תמיד הצליחה לדעתי בעיצוב דגמי ה-S וגם זו החדשה מצליחה לשלב בין מראה קלאסי יוקרתי, אך מודרני. ל-ב.מ.וו ואאודי אין עדיין מענה עיצובי למרצדס S קלאס, שהיא כבר שנים רבות הכי נמכרת בסגמנט.

דווקא בזמנו הW140 הייתה נאה ואלגנטית,היא פשוט לא הזדקנה יפה.

לגבי המרק העדתית נראה מאוד דומה בחזית לדור הנוכח ומאחור נראה שהיא גידלה טוסיק טריפוליטאי.

Porsche 944 turbo

פורסם

סדרה 7 עברה מתיחת פנים קלה עם יחידות תאורה חדשות וכו' כדי להתאים אותה לקו העדכני של החברה, נראה דווקא לא רע.

יחד עם זאת יש משהו ב-S קלאס שמאוד "נכון" לסגמנט היוקרה הזה, היא מרגישה שם יותר טוב מאשר הסדרה 7.

בסדרות הנמוכות אני קצת סולד מ"הפגנת היוקרתיות" של מרצדס (אצלי אישית אני שונא את סמל הכוכב שמתנוסס מעל מכסה המנוע, נובורישיות יתר, בקרוב יוחלף בסמל שטוח ולא מוחצן).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא ממש אהבתי את הפרונט אבל ממש אהבתי את עיצוב הפנים, הS הנוכחית כבר מרגישה מיושנת.

גם אהבתי שהם לקחו את הרעיון של הרקליינר שמגיע סטנדט ביונדאי אקווס :)

haters will hate

פורסם

לא רע בכלל.

יחד עם זאת, מכוניות מהסוג הזה לא מושכות אותי כלל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...