Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי התלבות קשה מאוד בין הרכבים הנ"ל.

אם למישהו יש נסיון מהרכבים האלה, אשמח לקבל עזרה. כולן בגרסה הידנית.

בבורה נהגתי והתנסתי ומאוד אהבתי את הרכב, בטולדו ופאביה לא.

מה שמאוד חשוב לי זה סדר העדיפויות:

1. עלות אחזקה נמוכה כמה שיותר

2. ביטוח (נהג צעיר 23)

3. אמינות

ו אחר כך שאר הדברים (נוחות, אבזור וכו')

מאוד אשמח לכמה עצות לפני שאסגר איזה רכב ללכת לראות, ולדעת עם כמה קילומטראז' לקנות רכב מהשנים האלו

ומאיזה להתרחק.

תודה רבה לכל העונים מראש!

🤔

פורסם

סקודה פאביה אינה מאותו סגמנט של פולקסווגן בורה וסיאט טולדו. ראשית תחליט איזה סגמנט מעניין אותך ומשם נמשיך.

חוץ מזה, לא ציינת איזה מנוע מעניין אותך. וחוץ חוץ מזה, יש ים של מידע על כל אחד מהדגמים הללו כאן באתר, וכל שעליך לעשות זה רק להשתמש במנוע החיפוש ולהתחיל לקרוא את מה שתעלה בחכתך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לגבי הבורה אני יכול להגיד לך שיש הבדל גדול ומורגש בין ה-1.6 ל- 2.0

סך הכל תא נוסעים "גולפי" איכותי בחומרים, מושבים נוחים, הגה מתקשר וכיול אירופאי של המתלים (נוקשה). צריכת דלק בסביבות ה-9-11 עיר / בינעירוני. במשפט אחד זאת גולף עם תחת.

פורסם

רכב גרמני ועלות אחזקה נמוכה לא בא ביחד.

גם אני רציתי בורה ידנית, אבל כשגיליתי שהרכב פשוט עגלה ירדתי מזה.

ביטוח יהיה אותו ביטוח לכל הרכבים הישנים כי לא יבטחו אותך במקיף החברת ביטוח.

מה גם שהפלסטיקה לא שורדת בכבוד אצל פולקסווגן, ועם השילוב השחור בפנים הרכב פשוט ירדתי סופית מהרכב.

פורסם

אם אתה לא חובב רכב ורכב אצלך זה נסיעה ממקום א ל ב ואתה לא קונה רכב חדש האחזקה של רכב גרמני יקר יותר.

לגבי שלושת הדגמים

טולדו ובורה לא הולכות יחד עם פאביה

- פאביה קטנה יותר

פורסם
לגבי הבורה אני יכול להגיד לך שיש הבדל גדול ומורגש בין ה-1.6 ל- 2.0

סך הכל תא נוסעים "גולפי" איכותי בחומרים, מושבים נוחים, הגה מתקשר וכיול אירופאי של המתלים (נוקשה). צריכת דלק בסביבות ה-9-11 עיר / בינעירוני. במשפט אחד זאת גולף עם תחת.

ממש ההיפך, נכון, כשהיה חדש פנים הרכב היה מאוד מרשים, אבל בהחלט לא שורד יפה את השנים.

מתלים נוקשים?! איפה? סמרטוטים, הרכב מתנדנד, החרטום הנמוך פוגש את הקרקע בכל הזדמנות.

ההגה סביר.

צריכת דלק 1:9-10 במשולב.

• תוכן חדש...