Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונה שלנו, אריסטון AML 125, החלה פתאום לעשות דפיקות ממש חזקות בזמן מזור הסחיטה.

המכונה בת כ5, כשרוקנו אותה ונישיתי לשחק עם התוף ידנית, נראה לי שהוא בסדר. לא מתנגד בצורה יוצאת דופן לסיבוב ונראה שהוא מרחף כמו שצריך על הציר שלו.

מה יכולה להיות הסיבה לדפיקות הפתאומיות?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

האם מדובר בדגם שהוא מכונת כביסה ומייבש משולב?

מצאתי באתר בחו"ל חוות דעת גרועות על הדגם הזה ותלונות על כך שהמיסבים מתקלקלים אחרי 4 שנים.

פורסם

נסה לנדנד את התוף למעלה ולמטה כדי לראות אם יש לו חופש בציר.

אם הכל בסדר בדוק שהמכונה עומדת על ארבעת רגליה באופן יציב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האם יש לה בסיס שהיא עומדת עליו? אם כן תראה שהיא יושבת עליו טוב. אצלנו יש AEG עם בסיס עם גלגלים מתקפלים, וכשהמכונה סוחטת והיא לא במקומה המדוייק אתה שומע כאילו דפקים לך אבנים בבית.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בולמי זעזועים/תושבות תוף גמורים

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בולמי זעזועים/תושבות תוף גמורים

+1

קל להחליף. אם תזניח עלולים להגרם נזקים כמו צינורות שיתנתקו.

:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלינו הייתה בעיה דומה במוכנה של אלקטרה בת שנה וחצי. המכונה עשתה רעש מאוד חזק בזמן סחיטה. עם הזמן המכונה הרעישה יותר ויותר ושמתי לב לפירורים אפורים מתחת ובצידי המכונה. ישר הבנתי שכנראה האבן (משקולת שיש מעל לתוף) נשברה. כשפתחתי את המכונה, ראיתי סדק גדול והרבה אבקה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לפני שאתה ניגש להחליף חלקים תבדוק איזון גלגלים.

קרה לי כמה פעמים שהמכונה הרעישה משהו פחד כל פעם שהייתה סוחטת. הסתבר פשוט שכל הבגדים התרכזו בנקדה אחת בתוף והוא יצא מאיזון והתחיל לדפוק. פיזור מחדש של כל הבגדים בתוף העלים את התופעה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
כמה אמורה לעלות החלפה של הנ"ל?

כמה מאות ש"ח.

אם על ביקור לוקחים 200-250 בממוצע, תוסיף על חלקים עוד כמה מאות. 200-500.

פורסם
לפני שאתה ניגש להחליף חלקים תבדוק איזון גלגלים.

קרה לי כמה פעמים שהמכונה הרעישה משהו פחד כל פעם שהייתה סוחטת. הסתבר פשוט שכל הבגדים התרכזו בנקדה אחת בתוף והוא יצא מאיזון והתחיל לדפוק. פיזור מחדש של כל הבגדים בתוף העלים את התופעה.

אני יודע בוודאות שזה לא האיזון.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
אני יודע בוודאות שזה לא האיזון.

כמו שכתבו לך. אם תחכה, הסיכוי לנזק נוסף, קיים. ואז יש סיכוי שתושבת לכמה ימים עד שיגיעו אליך.

מצד שני, יכול להיות שעד שזה יקרה, יעבור הרבה זמן...

הימור.

• תוכן חדש...