Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם.

הסיפור הוא כזה -

אני מפעיל חנות וירטואלית למכירת מוצרים דרך השירות של YALLA למי שמכיר.

בימים האחרונים לקחתי החלטה שאני מעלה ומפרסם את החנות באתר זאפ.

החבר'ה מזאפ ביקשו ממני אתר מראה - MIRROR SITE בפורמט XML, רק כך ניתן יהיה להעלות חנות לאתרם.

שלחתי מייל לYALLA וקיבלתי מהם את הקישור לאתר המראה שלי. עד כאן הכל טוב ויפה.

היום גיליתי שמתוך 250 מוצרים שבחנות, לאתר זאפ נסרקו רק 90.

מה גם, שנסרקו מוצרים שעברו עריכה בשם בשמם הישן, ומוצרים שנמחקו.

בזאפ טוענים שאתר המראה לא שלם וחסרים בו מוצרים, וזאת הסיבה שלא כל המוצרים נסרקו.

אני נוטה לחשוב שהפספוס הוא של YALLA, אחרי הכל השירות שלהם הוא חינמי.

לכן אני פונה אליכם - אם גולשים כאן אנשים מהתחום, אשמח מאוד אם מישהו יכוון אותי,

איך אפשר ליצור אתר מראה שלם ועדכני עם כל המוצרים?.

פורסם

למיטב הבנתי, במקרה שלך, הXML למעשה מייצג את קטלוג המוצרים שאתה מציע בחנות (כולל מחיר, תמונה, ושלל מאפיינים שונים). מכאן, שהמערכת ה-"מקורית" שמאחסנת אותם היא היחידה שיכולה ליצור קובץ XML תקין, טרי ומעודכן עבור זאפ.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

מה שתגיד :-)

עמוד HTML כזה אני יכול ליצור בעצמי לאתר שלי?

זה בעצם העמוד הלא מעודכן שכולל פריטים שעברו שינוי ולא כולל את כולם.

פורסם
העמוד הזה אינו XML, אלא HTML.

למיטב ידיעתי זו הדרישה של zap - עמוד ראשי עם הקטגוריות כקישורים רגילים (HTMLי) ואילו עמודי הקטגוריות עצמם - כ XML, כמו שבנוי העמוד ש JUVEnivTUS הציג.

JUVEnivTUS,

את העמוד הראשי והעמוד הפנימי שמציג את המוצרים כ- XML אתה יכול לייצר בעצמך, אבל זה לא נהוג בגלל שצריך להכין את הכל ידנית ולהכניס פרטים על המוצרים שלך אחד-אחד, בגלל זה מערכת yalla צריכה לייצר עבורך את העמוד, יש להם גישה למסד הנתונים ובצורה אוטומטית זה הכי קל...

תומר.

פורסם

אני לא יודע איך עושים את זה.

אני כן יודע שחברה לבניית אתרים ה*דיי*ה במשך 4 חודשים בערך מול זאפ כדי להתאים את המודול שלהם אליה, לבקשתי. כך שזה לא הכי קל בעולם, אני מניח, או שהחברה דפוקה מהת*ת ולא יודעת מה עושים עם אינטרנט. לאחר הניסיון שהיה לי איתם, אני נוטה לחשוב בכיוון של אופצייה ב'.

מעבר לזה, אני ממליץ לך להעביר את החנות שלך ל-LIVECITY. הם לא חינמיים, אבל המחיר יחסית זניח, ואתה מקבל אתר מראה אוטומטית, שמתעדכן עם כל שינוי שאתה עושה באתר. הוספת מוצר? כבר למחרת תראה אותו בזאפ, בלי להשקיע אנרגיות.

צריך לבצע התאמה כלשהיא למיטב זיכרוני אליהם, זה תוכל לעשות מול התמיכה שלהם (כך לפחות היה לפני שנה, מאז הם השתדרגו כמה פעמים- ייתכן שעכשיו הכל תקין ולא צריך התאמות).

המלצתי זו היא מניסיוני האישי בתור אחד שכל מה שהוא מבין באינטרנט זה איך פותחים דפדפן ורואים תמונות מצחיקות... ועדיין היה לי קל איתם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני לא יודע איך עושים את זה.

אני כן יודע שחברה לבניית אתרים ה*דיי*ה במשך 4 חודשים בערך מול זאפ כדי להתאים את המודול שלהם אליה, לבקשתי. כך שזה לא הכי קל בעולם, אני מניח, או שהחברה דפוקה מהת*ת ולא יודעת מה עושים עם אינטרנט. לאחר הניסיון שהיה לי איתם, אני נוטה לחשוב בכיוון של אופצייה ב'.

אני לא נוטה לחשוב אלא בטוח שאופצייה ב' היא הנכונה. סה"כ זה די פשוט אם יודעים לעשות את זה, הבעיה היא שאין לך (פותח האשכול) גישה למסד נתונים \ api כך שכנראה לא תוכל לעשות זאת אלא להסתמך בלבד על אותו אתר שנותן לך את השירות של פתיחת החנות (שאגב, הייתי ממליץ לך להשקיע במשהו רציני אם אתה באמת מקדיש לחנות את כל האנרגיה שלך).

• תוכן חדש...