Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

USB MEMORY STICK + פירמוט ואי אפשרות לזיהוי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שנמאס לי להסתובב ברחבי הבית עם הארד דיסק הנייד [כדי לחבר אותו לטלויזיה בחדר השינה ולראות סרטים]

חשבתי שאני אקנה משהו קומפקטי ונייד [uSB STICK או FLASH DRIVE ]

רכשתי באיביי דיסק נייד של 128GB אבל יש בעיה,

הדיקס מפורמט בתצורת FAT [מה שלא מאפשר העתקת קבצים הגדולים מ 4GB]

אז החלטתי לפרמט אותו ל NTFS ,ופה נתקלתי בבעיה,

מסתבר שהחברים שחתומים על ווינדוז לא מאפשרים פירמוט התקנים ניידים ב NTFS אם לא משנים את הפוליסי של ההתקן למהירות [שיניתי ולא עזר לי]

אז החלטתי לעשות את זה דרך לינוקס ,

וגם שם פירמוט של הכל לFAT עובד אבל לא NTFS [אני מקבל איזה טיימאאוט, צירפתי תמונה]

האם למישהו יש איזושהי תובנה איך אני כן מפרמט ל NTFS ?

תודה.

IMG_1004.JPG

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אהלן,

לא אמורה להיות שום בעיה לפרמט ל NTFS דרך ווינדוס, פשוט RIGHT CLICK על ה USB, לבחור ב FORMAT, לבחור NTFS ולפרמט.

מי היצרן של ה DOK הזה? כמה הוא עלה לך? אני חושד שזה משהו סיני ובטח עלה לך בזול, אני צודק? דיסק של 128G אמור לעלות הרבה כסף, זה לא גודל סטנדרטי.

תעשה בבקשה ניסיון, תעביר אליו כמה קבצים בגודל קטן מ 4 ג'יגה, תנסה להעביר 8 קבצים, כל אחד בגודל של 3 ג'יגה, אתה מצליח?

פורסם

היי,

כן DOK סיני שעלה לי 30$ בגודל 128GB.

העברתי מספר קבצים של 2GB וגם 3.9 GB והם עברו בהצלחה [לשני הכיוונים].

כרגע אני אצטרך להעלות שוב את הלינוקס ולסדר את הפרטישן שלו מחדש ,

חלק מהנסיונות שלי כללו הפיכת הדיסק לשני פרטישנים כשאחד מהם הוא בגודל 32GB NTFS והשני FAT.

אז בווינדוז הוא לא ממש מזהה לי כלום ודי נתקע.

אז אני אמחוק הכל ויפרמט אותו כFAT בעוד כשעה,

אני אדווח ברגע שאסיים.

מה שכן הטלוויזיה שלי שזיהתה את הארד דיסק החיצוני שלי בלי בעיה ,לא הצליחה לזהות אותו בפורמט של ה FAT.

מעניין אם היא תצליח לזהות אותו כשהוא יהיה NTFS.

מה שכן האם DOK של חברה מוכרת כן היה מצליח להפוך ולהיות NTFS ? [לדוגמא SUNDISK] ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תנסה את הדבר הבא:

1. קליק ימיני על הכונן - קליק על מאפיינים

2. תעבור ללשונית חומרה - תסמן את ה doc

3. קליק על מאפיינים - תעבור ללשונית מדיניות

4. תסמן את ביצועים משופרים - תאשר.

עכשיו תנסה לראות אם יש לך את אפשרות פרמוט ntfs

פורסם

זה לא העניין של חברה מוכרת או לא. מה שהסינים עושים (הרמאים שביניהם) זה לקחת דיסק 4 ג'יגה למשל, לשנות משהו בדיסק, נראה לי את הבקר כדי כשתכניס את הדיסק למחשב הוא לא יזוהה כ 4 ג'יגה אלא כיותר.

לשם השוואה, קניתי לפני זמן לא רב DOK של TRANSCEND 32 ג'יגה תומך USB3 באזור ה 25$, אתה שילמת כמעט אותו מחיר על 128G.

בגלל זה ביקשתי ממך לנסות להעביר אליו קבצים, אני די בטוח שתגלה שהגודל האמיתי שלו הוא הרבה הרבה פחות מ 128 ג'יגה.

TRONCHO, אם דיסק סיני של 128 ג'יגה עלה לו 30$ אין כמעט ספק שזה זיוף, אי אפשר להשיג גודל כזה במחיר כזה.

TALROZE, אם עדיין יש לך אפשרות, תפתח DISPUTE באיביי ותבקש את הכסף בחזרה.

פורסם

מצטער, טרונצ'ו

כמו שכתבתי בהתחלה ,זה מה שעשיתי ולא ממש עזר, אפילו עשיתי [חס וחלילה לא עלינו] ריסטרט.

לגבי הגודל האמיתי איך אני יכול לזהות בוודאות.

ודבר שני השאלה העיקרית שלי היא האם הטלוויזיה שלי תזהה את הDOK [גם אם אני אקנה של חברה מוכרת].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לגבי הגודל האמיתי, זה קצת בעייתי, אם אני לא טועה, מה שהם עושים זה שלמרות שהדיסק הוא למשל רק 4 ג'יגה, הם משנים את הבקר כך שתוכל להעביר הרבה קבצים אבל בפועל מה שקורה זה שהדיסק יכתוב ב LOOP על ה DOK וכך זה יראה כאילו אין מגבלת מקום.

תנסה להכין קבצים שונים בגודל פחות מ 4 ג'יגה ותעביר אותם, תבדוק אח"כ את הקבצים הישנים ותראה האם הם נפתחים או שהם CORRUPTED.

בכל מקרה, לדעתי, דיסק בנפח 128G ב 30$ זה זיוף.

פורסם

אני אנסה לעבוד איתו ואעדכן ,

במקרה הכי גרוע "בזבזתי" 120 ש"ח [כולל משלוח] :wink:

במקרה הטוב הרווחתי DOK של 4GB יקר :-)

אותי יותר מעניין מה יקרה עם הטלוויזיה ואם היא יכולה לעבוד עם DOK [ואם כן מה הגודל המקסימלי שהיא יכולה לקבל].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הבטחתי ואני מעדכן,

אכן החששות של מי שאמר שזו עסקה טובה מכדי להיות אמיתית צדק.

הדיסק אכן נראה כ128GB אבל בפועל לאחר העברת מספר קבצים גדולים אי אפשר לקרוא אותם [כשמעתיקים אותם ממנו חזרה.]

הורדתי כלי שמנתח את הFLASH DRIVE ומסתבר שהוא אפילו לא בגודל של 4GB [וכנראה החברה מסין "טיפלו" בבקר כמו שנאמר]

פניתי למוכר ובתוך פחות מדקה [בצילום מסך הסריקה והבטחה לשליחת הלוג במידה והוא ירצה של הבדיקה.]

נענתי שאקבל החזר כספי.

עכשיו אני ממתין לראות מה אוכל לרכוש מחנות אחרת [והפעם "אסתפק" בדיסק בגודל 64GB אבל של SUNDISK]

מקווה שאותו כן אוכל לפרמט כ NTFS.

אם יש המלצות לחברה אחרת תרגישו חופשי לשתף.

תודה.

טל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אהלן טל,

טוב לשמוע שעלית על הבעיה.

לגבי המוכר, זה מוכר עם הרבה פידבקים חיוביים? אם לא, שלא יעבוד עליך שוב. המוכרים באיביי יודעים טוב מאוד מה מזויף ומה לא, הם לא טיפשים. תפתח dispute לפני שיעברו 45 יום אחרת תשכח מלקבל את הכסף, אל תתן למוכר למשוך אותך.

כשאתה מחפש DOK, תחפש מוכרים עם הרבה מכירות ופידבק חיובי גבוה.

פורסם

adidas ,שאלה קטנה,

האם עלי לפתוח דיספיוט גם אם הוא ענה לי במייל שהוא יבצע REFUND ?

אשמח לתשובה,

וכעת התחלתי לפזול לכיוון סטרימרים בתקציב של עד 80$,

חשבתי על WDTV או ROKU או XBMC,

נראה מה קורה עם ההחזר ואז נמשיך.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אהלן,

אם דיברת איתו והוא אמר שיחזיר אז אין בעיה, שים לב רק שלא יעברו 45 ימים (יש לך "ביטוח" ל 45 יום מאיביי), אם אתה רואה שעברו 43 ימים ועדיין לא קיבלת את הכסף, תפתח DISPUTE.

לגבי סטרימרים, אני פחות מכיר, אני מחבר את הלפטופ עם כבל HDMI לטלוויזיה.

• תוכן חדש...