Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

USB MEMORY STICK + פירמוט ואי אפשרות לזיהוי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הודעה ממנו עכשיו שהכסף הוחזר,

נכנסתי לPAYPAL ואני לא רואה שום החזר.

מה עכשיו ?

לחכות למחר ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

קיבלת ממנו הודעה פרטית שהכסף הוחזר? אתה אמור גם לקבל הודעה מ PAYPAL שהכסף נכנס לחשבון, לא קיבלת הודעה מ PAYPAL?

האם לחכות למחר? שוב, אם זה מוכר עם הרבה פידבקים חיוביים רוב הסיכויים שהוא בסדר, אם זה מוכר בלי הרבה פידבקים צריך להזהר. אם עדיין לא עברו 45 יום אז תחכה כמה יום יומיים ותראה האם הכסף נכנס, אם לא קיבלת הודעה מ PAYPAL אז תיצור איתו קשר שוב ותגיד לו שהכסף לא נכנס לחשבון שלך ושם עד 45 יום מתאריך הקניה הכסף לא יכנס אתה תאלץ לפתוח DISPUTE באיביי כדי לקבל החזר.

פורסם

מה שמוזר לי זה שהוא קיבל המון פידבקים חיוביים.

קיבלתי הודעה פרטית ממנו שהכסף הוחזר,

קיבלתי הודעה מפייפל שהכסף הוחזר,

אבל באתר של פייפל אני לא רואה כלום [bALANCE שווה ל - ס]

האם הכסף הוחזר בחזרה לחברת האשראי שלי ?

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אהלן טל,

כן, ה BALANCE נשאר על 0 ובחשבון של כרטיס האשראי שלך אתה תראה החזר על הסכום.

ב PAYPAL אתה יכול לראות החזר כספי אם תלך בעמוד הראשי ל Payments received ואז תבחר ב All activity (with balance). תחפש בפירוט REFUND, שם תראה את ההחזר.

פורסם

תודה ,ראיתי בפייפאל שאכן הכסף הוחזר,

כתבתי לו שקיבלתי החזר מלא,

והשארתי פידבק שלילי.

עכשיו להרפתקה הבאה סטרימר. [ולא סיני]:oops:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
תודה ,ראיתי בפייפאל שאכן הכסף הוחזר, כתבתי לו שקיבלתי החזר מלא, והשארתי פידבק שלילי.

אם קבלת החזר מלא, למה משוב שלילי?

דני

פורסם

כמו שכתבתי למעלה,

הונאה.

בשתי מילים אם משהו בזבז לי את הזמן ושלח לי מוצר שהוא לא אמיתי אני בטוח לא אתרום ואהלל אותו.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...