Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ברוך הבא לי :-)

אשמח לפידבק על קניית הרכב המוזכר. טכנית הכל בסדר אצלו (קנייה מחבר אמין, מטופל במוסך רון בתל אביב ללא בעיות), הנקודה הבעייתית עליה אשמח לעצה היא סחירות הרכב. ממה שאני שומע, אין לו הצעות בכלל! והוא רק מוריד את המחיר. לפי התנאים האלו אני חושד שאם אקנה הרכב יהיה איתי עד מותו או יימכר במחיר רצפה.

אם המידע שברשותי נכון, מה טווח המחירים שהייתם ממליצים לקנייה?

תודה

יאיר

פורסם

תתפלא אבל שמכרתי את שלי לפני כמה חודשים הטלפון לא הפסיק לצלצל הכל תלוי במחיר ובמצב הרכב. כאמור שלי היה במצב מעולה וצבע שחור.

פורסם
תתפלא אבל שמכרתי את שלי לפני כמה חודשים הטלפון לא הפסיק לצלצל הכל תלוי במחיר ובמצב הרכב. כאמור שלי היה במצב מעולה וצבע שחור.

מפתיע,הכרב של הבחור שמור ומטופל, לא משהו מיוחד אבל מטופל היטב ואף אחד לא יוצר קשר. התקינו מצנן שמן גיר חיצוני, כפי שלמדתי שהיה יוצר תקלות ידועות ברכב ושאר ירקות.

אם הסחירות היא אפסית, ואני מיועד "למות" עם הרכב, מה מחיר סביר בעיניכם, בתנאי שכל המכלולים ברכב תקינים? 160 אלף ק"מ מטופל ושמור ללא פגיעות.

תודה

יאיר

פורסם

כמו שאתה רואה בחתימה שלי, אני מוכר רכב זהה.

יש דווקא כמות מכובדת של טלפונים, הבעיה היא שכמו שישראלים יודעים, מנסים להוריד את המחיר בצורה מטורפת. (צבע כחול זה מקולל! :lol: המבין יבין.)

הרכב דווקא נחשב לאחד הרכבים היותר סחירים ביד 2.

רק צריך קצת סבלנות ויבוא הקונה המאושר שיודע מה יהיה לו ביד.

כמו שאתה גם רואה הרכב עשה רק 142K ק"מ, אז בכלל מדובר על משהו שיש על מה לדבר, אך הישראלי עדיין ינסה להוריד אותך במחיר, וגם אין לי מה להסתיר, הסיבה היחידה שאני מוכר היא, תסתכל בתמונה שיש לי מתחת לכינוי, אתה תבין לבד.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

קח בחשבון שכשהן היו צעירות הן לא היו שיא האמינות, תדמיין מה קורה אחרי 10 שנים ו 160K ק"מ.

תוסיף לזה חלפים לא מהזולים בשוק תצרוכת דלק בעייתית ומנוע שלמרות נפחו לא מספק ריגושים וקיבלת הסבר למה לקנות או לא לקנות.

הנ"ל לא מתבססים על התנסות אישית, שלי עם הדגם המתואר אלא דגמים דומים של היצרן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שמע, עשה את השיקולים שלך, אבל תוציא מתוכם את נושא הסחירות או שמירת הערך. שוק המשומשות היום הוא שוק של קונים, גם דגמים שבעבר נחשבו ל"כספות" מאבדים המון מערכם (כולל מאזדה 3/סיוויק/קורולה). מה עוד שעם פריחת מגרשי הטרייד אין והליסינג לימיניהם, למוכר פרטי קשה מאוד למכור רכב והוא לרוב נאלץ לעשות זאת בהורדת מחיר משמעותית.

לגבי הרכב שבשרשור - מדובר כמובן באחד הרכבים הפופולריים בהסטוריה ולא בכדי. הרכב מוצק ובנוי היטב, בטיחותי ואיכותי. החסרונות הם תחזוקה לא זולה וצריכת דלק לא קטנה, ובניגוד למצופה גם מנוע 2.0 לא נותן לגולף ביצועים מדהימים. בבעיה העיקרית אני מבין שכבר טיפלו (קולר לגיר).

בקיצור - אני מבין שאתה בעניין. קח לבדיקה, אם אין ממצאים חריגים נסה להוריד ככל יכולתך במחיר וקח. תאמין לי - בבוא היום אתה תמכור. נכון, תפסיד במכירה הרבה כסף, אבל כולנו באותה סירה :?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

@Yello וסולל הדרך,תודה על התגובות. יש לכם ידע לגבי צפי החיים של הרכב? מתוך הנחה שהכל מטופל ושמור כמו שהוא עכשיו, האם אני יכול לצפות לעוד 100K ממנו? או יותר?

תודה

פורסם
שמע, עשה את השיקולים שלך, אבל תוציא מתוכם את נושא הסחירות או שמירת הערך. שוק המשומשות היום הוא שוק של קונים, גם דגמים שבעבר נחשבו ל"כספות" מאבדים המון מערכם (כולל מאדה 3/סיוויק/קורולה). מה עוד שעם פריחת מגרשי הטרייד אין והליסינג לימיניהם, למוכר פרטי קשה מאוד למכור רכב והוא לרוב נאלץ לעשות זאת בהורדת מחיר משמעותית.

לגבי הרכב שבשרשור - מדובר כמובן באחד הרכבים הפופולריים בהסטוריה ולא בכדי. הרכב מוצק ובנוי היטב, בטיחותי ואיכותי. החסרונות הם תחזוקה לא זולה וצריכת דלק לא קטנה, ובניגוד למצופה גם מנוע 2.0 לא נותן לגולף ביצועים מדהימים. בבעיה העיקרית אני מבין שכבר טיפלו (קולר לגיר).

בקיצור - אני מבין שאתה בעניין. קח לבדיקה, אם אין ממצאים חריגים נסה להוריד ככל יכולתך במחיר וקח. תאמין לי - בבוא היום אתה תמכור. נכון, תפסיד במכירה הרבה כסף, אבל כולנו באותה סירה :?

ולגבי עניין הסחירות..שים לב שגם BLACK CHAOS מפרסם כבר יותר מחודש, ונראה שבאגרסיביות שיווקית..אכן שוק של קונים, אבל זה גם נתון שמשפיע על מחיר קנייה לטעמי.

פורסם
@Yello וסולל הדרך,תודה על התגובות. יש לכם ידע לגבי צפי החיים של הרכב? מתוך הנחה שהכל מטופל ושמור כמו שהוא עכשיו, האם אני יכול לצפות לעוד 100K ממנו? או יותר?

תודה

הנבואה ניתנה לשוטים, מה גם שאת כדור הבדולח שלי שכחתי אצל מגדת העתידות.

יהיו כאלה שיטענו שעוד 100K זה כלום בשביל רכב גרמני,

יהיו כאלה שיטענו שהנסיעה הביתה מסניף הדואר לאחר העברת הבעלות תסתיים על גרר.

אני הייתי מהמר על האפשרות השניה, מצד שני... מה אני מבין?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה

כמו שנאמר מעליי, אי אפשר לצפות דברים כאלה, יכול לנסוע עוד 200 אלף קילומטר, ויכול לנסוע עוד 20, אף אחד לא יכול לצםות את זה, גם לא המוסכניק הטוב ביותר.

מה גם שתגיד "לצפות ממנו?" אתה יכול לנסוע עוד 400 אלף קילומטרים עליו, הכול תלוי בכמות התחזוקה שתשקיע ברכב.

אין פה הרבה משחקים - רכב ישן ידרוש תחזוקה, אני עם לאנטיס 2003, אמין לא אמין יפני/בריטי/צרפתי/שוודי/הודי, עדיין דורש תחזוקה, אומנם מינימלית אבל עדיין.

• תוכן חדש...