Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם יש למישהו הערכה? נראה שהרכב ימות בידיי, מישהו יודע כמה שנים וכמה ק"מ הוא יכול לעבור?

תודה

עוד לא אצלך, וכבר אתה חושב שימות בידיים שלך ? :-P

איך נאמר במערכון של הגשש - לכל רכב יש את הפראייר שלו. חלילה מלזלזל כמובן ברכב הנדון או באחרים, אבל הכוונה היא שלכל רכב כמעט, יהיה קונה במחיר המתאים. אין לך מה לחשוב על מכירה של הרכב שטרם קנית.

אם הרכב מתוחזק טוב - יש "בסיס" טוב להמשך. הרכבים האלה לא מתעייפים כ"כ מהר (ואם אתה מציין שהותקן גם קולר לגיר - אז זה בהחלט טוב מאוד).

החיסרון היחידי שאני רואה בעסקה כזו (אם מצב הרכב הוא ט"מ) - שהיא נערכת עם חבר (לטוב ולרע).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא הייתי קונה את הרכב מהסיבה שהמנוע ברכב הזה פשוט עלוב.

כל 1.6 נותן לו פייט רציני. בנוסף צריכת הדלק לא מדהימה.

תמיר.

פורסם

למה כן:

כי ביחס למה שהיה מקובל בתקופה שבה הרכב הזה נמכר כחדש, האבזור ורמת הגימור בהחלט היו בצד הגבוה של הסקאלה. כמו"כ, גם עלות האחזקה הרבה פחות גרועה ממה שנוטים לייחס לה. אם אני זוכר נכון, ההבדלים בצריכת הדלק בין המנוע הזה לבין ה-1.6 די מינוריים, בעיקר מפני שה-1.6 פשוט קטן על הרכב הזה. העיצוב, הגם שאינו פורץ דרך, נעים לעין.

למה לא:

מנוע עצל (לא רלבנטי אם אינך מחפש ביצועים), אינו מרגש לנהיגה, תיבת הילוכים רגישה (טופל במסגרת הוספת מצנן), פנים הרכב אינו מזדקן הכי יפה, יש לבדוק בלאי בכפתורי התפעול של חלונות החשמל ומנגנוני הפעלת תאורת הפנים בדלתות. בקילומטראז' כזה רצוי לבדוק את מצב בולמי הזעזועים ולהחליף בהתאם.

שאלת מיליון הדולר: האם הייתי רוכש כזה לעצמי?

כנראה שלא. מצד שני, אני פשוט לא "דלוק" על הדגם הזה ומעדיף עבור עצמי חלופות אחרות. יחד עם זאת, בהינתן הנתונים שכתבת, במחיר הנכון זוהי בהחלט עשויה להיות עיסקה מעניינת, וזאת כמובן כשאתה לוקח בחשבון את כל הריג'קטים שציינתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
למה כן:

כי ביחס למה שהיה מקובל בתקופה שבה הרכב הזה נמכר כחדש, האבזור ורמת הגימור בהחלט היו בצד הגבוה של הסקאלה. כמו"כ, גם עלות האחזקה הרבה פחות גרועה ממה שנוטים לייחס לה. אם אני זוכר נכון, ההבדלים בצריכת הדלק בין המנוע הזה לבין ה-1.6 די מינוריים, בעיקר מפני שה-1.6 פשוט קטן על הרכב הזה. העיצוב, הגם שאינו פורץ דרך, נעים לעין.

למה לא:

מנוע עצל (לא רלבנטי אם אינך מחפש ביצועים), אינו מרגש לנהיגה, תיבת הילוכים רגישה (טופל במסגרת הוספת מצנן), פנים הרכב אינו מזדקן הכי יפה, יש לבדוק בלאי בכפתורי התפעול של חלונות החשמל ומנגנוני הפעלת תאורת הפנים בדלתות. בקילומטראז' כזה רצוי לבדוק את מצב בולמי הזעזועים ולהחליף בהתאם.

שאלת מיליון הדולר: האם הייתי רוכש כזה לעצמי?

כנראה שלא. מצד שני, אני פשוט לא "דלוק" על הדגם הזה ומעדיף עבור עצמי חלופות אחרות. יחד עם זאת, בהינתן הנתונים שכתבת, במחיר הנכון זוהי בהחלט עשויה להיות עיסקה מעניינת, וזאת כמובן כשאתה לוקח בחשבון את כל הריג'קטים שציינתי.

תודה על התגובות, לא ציפיתי לקבל הערכה מדויקת לכמה נשאר לו, סתם תהיתי מה הממוצע הידוע על רכבים אלו, כנראה שאין לזה תשובה.

ההתנהגות אכן לא משהו, והרכב מרגיש כמו טנק. אבל במקרה הנ"ל לא מחפש ביצועים.

מוזר לי שאתם לא חושבים שהסחירות היא פקטור בשקלול המחיר, הרי היצע וביקוש הוא הגורם הכי משמעותי בקביעת מחירו של כל מוצר בכלכלה שלנו.

פורסם
ולגבי עניין הסחירות..שים לב שגם BLACK CHAOS מפרסם כבר יותר מחודש, ונראה שבאגרסיביות שיווקית..אכן שוק של קונים, אבל זה גם נתון שמשפיע על מחיר קנייה לטעמי.

שלא תטעה לרגע, הייתי כבר יכול למכור את האוטו יומיים לאחר הפרסום, אך השאלה באיזה מחיר, אם הייתי מתפשר על 1500 ש"ח הרכב כבר לא היה אצלי.

אני ממש לא בלחץ למכור את הרכב, אני מתגייס עוד יותר מחצי שנה, יש לי את כל הזמן שבעולם, אף אחד לא רודף אחריי, האופנוע יכול לחכות.

אני גם ממש לא סובל מהאוטו, איזה סיבה יש לי? מנוע חלק כמו חמאה וגיר תענוג, מחכה לקונה שמבין דבר או שניים על הרכב הזה, בהתחשב בכך גם שעשיתי לו אתמול טיפול שכולל החלפת רצועת טיימינג, משאבת מים, הידלר, ומילוי שמן איכותי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
שלא תטעה לרגע, הייתי כבר יכול למכור את האוטו יומיים לאחר הפרסום, אך השאלה באיזה מחיר, אם הייתי מתפשר על 1500 ש"ח הרכב כבר לא היה אצלי.

אני ממש לא בלחץ למכור את הרכב, אני מתגייס עוד יותר מחצי שנה, יש לי את כל הזמן שבעולם, אף אחד לא רודף אחריי, האופנוע יכול לחכות.

אני גם ממש לא סובל מהאוטו, איזה סיבה יש לי? מנוע חלק כמו חמאה וגיר תענוג, מחכה לקונה שמבין דבר או שניים על הרכב הזה, בהתחשב בכך גם שעשיתי לו אתמול טיפול שכולל החלפת רצועת טיימינג, משאבת מים, הידלר, ומילוי שמן איכותי.

שוב, שיהיה בהצלחה, אבל פשוט אתה ממשיך לחזק את הטענה הראשונה שלי שהרכב לא סחיר.

פורסם

תלוי איך אתה מסתכל על זה, לא סחיר מבחינתי זה אומר שאנשים לא מתקשרים בכלל, כמו עם האופנוע שהיה לי בזמנו, בינתיים יש בערך כל שבוע לפחות 3 אנשים שבאים לראות את הרכב (וד״א אתמול כבר הייתי בדרך לעשות העברת בעלות, הקונה התחיל לריב עם ההורים שלו)

בקיצור, השאלה היא כמה זמן יש לך.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
שוב, שיהיה בהצלחה, אבל פשוט אתה ממשיך לחזק את הטענה הראשונה שלי שהרכב לא סחיר.

אני מכרתי לפני חודשיים,גולף 1.6 אוטומטית 2001 137 אלף ק"מ שמורה ברמה מטורפת,יד שלישית

במחיר מחירון לוי יצחק (לא משוקלל) והיה בתור עוד קונה,שגם היה מוכן לשלם מחירון

במקומה נרכשה 2003 2.0 ליטר...

כל דבר והמחיר שלו.

• תוכן חדש...