Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב 5 דל' עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש כרגע רכב שישמש אותי בעיקר לנסיעה עירונית אבל גם שלא יאכזב בינעירוני.

אני מחפש משהו אמין, חסכוני, עלויות אחזקה נמוכות....בקיצור מה שכולם רוצים חחח אז התקציב כאמור הוא 55 אלף+-

בנוסף חשוב לי מנוע 1600 ומעלה וכמה שיותר קטנה עם 5 דלתות.

כמו כן חשוב גם שמירת ערך.

עשיתי לי רשימה עם מספר רכבים שלדעתי יכולים להתאים, רציתי שתעזרו לי לבחור מה כדאי?

טויוטה קורולה רניקס 2007

יונדאי I30 גם 2007

סיאט איביזה 2009

סקודה פאביה 2008

קיה סיד 2008

אלה הרכבים שראיתי שנכנסים לי לתקציב ומבינה חיצונית מתאימים לי, מה אתם אומרים? מה עדיף לפי הצרכים שלי?

כמובן אם יש הצעות אחרות שיתאימו לדרישות שלי אשמח לשמוע....

תודה מראש :)

פורסם

נראה לי שמהרשימה שלך הI30 היא הכי הרבה "אוטו". גם אוטו בשנתון הזה עלול לדרוש החלפת חלקים במהלך השנתיים הקרובות בזמן טיפולים (כל מיני מייסבים וגומיות סדוקות) ולדעתי סיאט וסקודה יהיו יקרות יותר בכל הנוגע לחלפים.

פורסם
I30 עדיפה על הרניקס?

יש עוד דעות?

היונדאי חדישה יותר, בדגמים המקבילים היא מאובזרת יותר ויש לה 5 כוכבים במבחן הריסוק ואיבזור בטיחותי מלא שחסר בטויוטה.

לדעתי לנסיעה שרובה עירונית כדאי לך לפזול לכיוון הסופר מיני עם המנועים הגדולים, הפביה היא כזאת אבל היא לא חסכונית במיוחד, יש יונדאי I20 עם מנוע 1.6, יש פולו 1.6 אבל היא מרגישה מיושנת לעומת הפביה באותן שנים ואפשר לנסות גם את האיביזה.

בהצלחה.

פורסם

רנאקס ב2007 כבר טיפה מיושנת, ויקרה!!! אז לא.

I30, אין ב2007, בתקציב שלך אין בעיה לקנות 2008/9, אם אין לך צורך ברכב "משפחתי" אז חבל על הדלק והסרבול.

איביזה ופאביה אכן אופציות ראויות.

יש גם רנו קליאו, פיז'ו 207 שתוכל למצוא 2010 בתקציב, לא מאוד חסכוניות אבל יחסית נוחות, מרווחות, בטיחותיות וזולות.

יש גם את המאזדה 2, שהיא אמנם יחסית יקרה ובעלת מנוע 1.5 אך היא זריזה, בטוחה (בגירסאת דיינמיק), בנתיים שומרת על מחיר ובעלת מוניטין אמינות מצויין.

פורסם
היונדאי חדישה יותר, בדגמים המקבילים היא מאובזרת יותר ויש לה 5 כוכבים במבחן הריסוק ואיבזור בטיחותי מלא שחסר בטויוטה.

לדעתי לנסיעה שרובה עירונית כדאי לך לפזול לכיוון הסופר מיני עם המנועים הגדולים, הפביה היא כזאת אבל היא לא חסכונית במיוחד, יש יונדאי I20 עם מנוע 1.6, יש פולו 1.6 אבל היא מרגישה מיושנת לעומת הפביה באותן שנים ואפשר לנסות גם את האיביזה.

בהצלחה.

הנטייה היא יותר לאלה מהמזרח, לפי מה שידוע לי החלקים באירופאיות יקרים...

האם הI20 תהיה עדיפה על הI30?

ומה בקשר לקיה סיד?

פורסם

הסיד היא אחות תאומה של ה-i30, נמכרת לרוב במחירים אטרקטיביים יותר, יש הבדלים באבזור ובכיול המתלים שנוקשה יותר בקיה, שוב לפי דעתי אם אין צורך במשפחתית קומפקטית אז עדיפה סופר מיני לתנועה עירונית.

האם ה-i20 עדיפה? מאיזו בחינה? לדרישות שלך היא כנראה מתאימה יותר בגלל המימדים הקומפקטיים יותר.

לגבי אסיאתיות או אירופאיות, אל תסתמך על סטיגמות עתיקות, נסה לבצע בדיקות מחירים לטיפולים וחלקים במוקדי השירות של היבואנים/מוסכים מורשים, אני סבור שתופתע ממה שתגלה.

פורסם
יש לנו i30 ואני שונא את הרכב הזה. מעדיף ללכת ברגל מאשר לנהוג בו:evil:

אני אשמח לדעת למה אתה שונא אותו כל כך.....

פורסם

חסרת רגש? תגיד לא מהנה לנהיגה אני אבין אבל תהיה ברור.

צריכת הדלק סבירה לחלוטין ותלויה יותר בסגנון הנהיגה שלך.

הבעיה ב-ESP אכן קיימת אין ויכוח וזה מרגיז שלא היה ריקול.

מרגישה רע? בסדר, שים לה אקמול במיכל.

• תוכן חדש...