Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קונים את החלפים ממוסך מרכזי של פיגו אף אחד שם לא יתעסק עם יחידים שבאים לקנות חלפים ;אלא לקנות מחנות חלפים.אתה פשוט אומר להם מה אתה רוצה מקורי או תחליפי.לשם השוואה:פילטר שמן תחליפי עולה בערך 18 שקל מקורי 50.אותו סדר גודל פילטר אוויר ופילטר דלק כלומר פי 4 כמעט למקורי.אני שאלתי פעם וגם פעמיים חבר שעובד בחנות חלפים הוא אמר לי במודלים האלו סתם חבל על הכסף ,תעשה טיפול פעם בשנה כמו שעון והתחליפיים באמת עושים את העבודה .אבל חשוב לקנות מחנות חלפים אמינה ורצינית שלא מוכרים זבל .

הבנתי אותך. ושאלה אחרונה איפה אפשר להשיג נוזל קירור איכותי לאוטו שלי? המלצה על מותג מסויים וכו'..

תודה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון המחיר שהוצע לך הוא מחיר טוב אבל:

תלוי איזה חברה השמן,האם החלפים הם מקוריים ותבדוק טוב טוב שהוא

לא שם לך משהוא אחר ואומר שזה מקורי.

נוזל קירור אני בטוח שהוא לא ימלא לך נוזל מקורי אלא תחליפי השאלה איזה

לא חסרים בשוק ״נוזלי קירור״ שהם רק מיים עם צבע לא יותר מיזה.

לכן לפחות את הנוזל תרכוש בעצמך והכי טוב רק מקורי גם אם תהיה

צריך להוסיף קצת כסף זה משתלם.

בהצלחה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אם מצב המנוע שלך טוב ממליץ לעבור לסינטטי מלא מתוצרת וולווליין או קסטרול בצמיגות 5-40.

נוזל הקירור של פיג'ו הוא טקניק מחירו כ130 ש"ח לגלון אחרי מע"מ, ייתכן שתצטרך יותר ממיכל אחד תלוי כיצד מתבצעת ההחלפה.

רצוי לרכוש את כלל הפילטרים מקוריים, אלו מוצרים שידועים באיכותם, עדיף להקפיד על מסננים מקוריים ועל שמן מנוע מובחר כדי להאריך את חיי המנוע ולמנוע בלאי מיותר.

פילטר שמן מקורי מכיל שסתום אל חזור שמאפשר שימון מהיר יותר בעת התנעה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

חנות חלפים רגילה, חבר ילדות יקר שלי ,ואגב אם אתה מהדרום תגיד לי אני יעזור לך יש לי חנות טובה בשבילך

פורסם

נוזל קרור אתה יכול לשים בלב שקט נוזל קרור של VALEO (באריזה כחולה ) עלות 50 שקל ל4 ליטר .נוזל קרור מצוין .

ואם לא מצאת גם של פרסטון יעשה את העבודה ."במודלים האלו " התכוונתי לרכבים שהם יחסית ישנים וגם ככה אתה עושה טיפולים באופן מסודר .

פורסם

תוכל להסביר מדוע במודלים חדשים חשוב להקפיד על נוזלים ופילטרים מקוריים ובישנים לא חשוב?

הם הופכים חסינים יותר עם הזמן?

פורסם

מכיוון שגם התחליפיים שהם ברמה גבוהה עושים את העבודה כמעט בדיוק אותו הדבר.לדוגמא גם חלקי חילוף לרכב ,אותו יצרן מוכר את אותו חלק בלי הכיתוב של החברה של הרכב עליו יותר זול .הכיתוב של השם של החברה עולה כסף.זה כמו שם של מותג.

בלי הצדקה של לשלם עליו פי 3 .

פורסם

בדרך כלל מסנן שמן סיני שנמכר ב 18 ש"ח זה לא מסנן OEM של אותה חברה שמייצרת גם עבור יצרן הרכב.

ועדיין לא הבנתי מדוע ברכב שנת 2001 כן אפשר להשתמש בו וברכב שנת 2011 אי אפשר.

הוא עובד בדיוק באותה צורה בשני הרכבים.

פורסם

יכול להיות שהוא התכוון לפלתרים חליפים שתואמים למקור כדוגמת MANN,K&N

שהם ברמת המקור ועם שסתום אל חזור,כנ״ל לגבי פלתר אויר.

מה שכן לא משנה מה השנתון של הרכב אם בעל הרכב רוצה לשמור על הרכב כמו שצריך

ושינסע בצורה אופטימלית ובטוחה אני ממליץ לו לא לחסוך בחלקים כי הזול בסוף יוצא יקר

(הכוונה לחלפים סיניים עלומיי שם).

יש לי חבר שלא עיניין אותו חלקים מקוריים ולא שמע לעצתי

והרכיב פילתר שמן סיני חדש,עוד באותו היום הלך לו המנוע.

עד כמה שהבנתי מהמכונאי שהנייר סינון הישתחרר ממקומו וסתם לו את מעבר השמן.

וביננו מגיע לו שהוא לא הקשיב וחשב שאני סתם ממציא וגורם לו להוציא

יותר כסף כיום הוא משתמש רק בחלקים מקוריים וגם אם המכונאים אומרים

לו לשים חליפי הוא לא שם.

כאלה אנשים מבינים בדרך הקשה וחבל.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

נוזל קירור מקורי של פג'ו כתוב על TECHNIC ויש אחד כתוב עליו PRO עולה בערך

90 ש"ח , PRO עולה ככה לגבי השני אני לא יודע. בקיצור שניהם מקוריים לפג'ו מומלץ מאוד !!!

תשמע יש גם פרסטון שהוא אחלה וגם ZEREX (של וולבוליין) שהם לא רעים בכלל .... אבל רצוי מאוד מקורי בפג'ו

עם אתה מאיזור המרכז יש לך את ג'אן חלקי חילוף במסגר אין עליו הוא מעולה ! עם אתה מהדרום יש לי חנות טובה תגיד לי ...

אגב גם VALEO סבבה לא ניסיתי אבל הרבה אומרים שהוא טוב

פורסם
נוזל קירור מקורי של פג'ו כתוב על TECHNIC ויש אחד כתוב עליו PRO עולה בערך

90 ש"ח , PRO עולה ככה לגבי השני אני לא יודע. בקיצור שניהם מקוריים לפג'ו מומלץ מאוד !!!

תשמע יש גם פרסטון שהוא אחלה וגם ZEREX (של וולבוליין) שהם לא רעים בכלל .... אבל רצוי מאוד מקורי בפג'ו

עם אתה מאיזור המרכז יש לך את ג'אן חלקי חילוף במסגר אין עליו הוא מעולה ! עם אתה מהדרום יש לי חנות טובה תגיד לי ...

אגב גם VALEO סבבה לא ניסיתי אבל הרבה אומרים שהוא טוב

אני עדיין לא יכול לשלוח הודעות בפרטי, אז אני מאיזור באר שבע, אשמח לשמוע אם יש לך המלצה מאיפה לקנות את נוזל הקירור המתאים ל-306 שלי. וכן חשוב לי לשמור על הרכב כמו שצריך, מבלי להתפשר על איכות והתאמה מירבית למה שהאוטו צריך.

אגב, הבנתי ממך שאפשר לרכוש ממנו חלקים מקוריים לפג'ו 306? ( פילטר אוויר,שמן,דלק)

פורסם

בבאר שבע אני לא מכיר , אני מכיר באשקלון ואשדוד זה רחוק לך .למרות שלא חסר חנויות בבאר

שבע ! לי יצא להיות ב 3 חנויות צמודות של חלפים בבאר שבע איזור תעשייה ליד רדיו ווליאם אם אתה מכיר עם לא תשאל

פורסם

כן אני מכיר את המקומות שאתה מתכוון.

שאלה אחרונה לפוסט זה: מאיפה אני משיג נוזל קירור ייעודי לפג'ו שלי? הבנתי שהשם של הנוזל הוא טקניק ויש גם אחד בשם פרו.

גם אותם משיגים מחנות חלפים?

פורסם

שלום רב !

מחיר העבודה זול מדי.

מחיר החלפים מתקרב למחיר מקורי !

המלצתי, בדוק אפשרות להביא את החלפים ולשלם שכר עבודה בלבד הוסף לרשימה מסנן דלק,ומצתים, קנה מי קירור מתוצרת טכניק, שלם לו שעת עבודה, שזה 200 שקל, ושניכם תהנו ותהיו מרוצים, וגם הרכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...