Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פג'ו 306 1.4 ליטר ידנית שנת 2001.

אני רוצה להכניס את האוטו לטיפול במוסך "מינץ עדן" בבאר שבע.

הוא מסר לי את הצעת המחיר הבאה:

החלפת שמן מנוע- 100 ש"ח (טוען שהשמן גרמני, טוב יותר מPrestone)

החלפת פילטר שמן-60 ש"ח

החלפת פילטר אויר- 60 ש"ח

החלפת מים לרדיאטור- 65 ש"ח

עבודה- 120 ש"ח

מה דעתכם? מחיר סביר?

אשמח לתגובות והצעות.:-D

בברכה,

אושר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נוזל קירור זה בטוח שלא מקורי במחיר של 65 ש"ח.

פילטר שמן ופילטר אוויר אלו מחירים של חלפים מקוריים לא תחליפיים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

המוסך אינו מוסך מורשה של פג'ו.

בשורה התחתונה, אתם ממליצים לעשות אצלו את הטיפול במחירים הנ"ל? או שאמשיך לחפש ברחבי העיר?

תודה לעוזרים !!!

אושר.

פורסם

מחיר לא רע , פילטר דלק תבדוק את אתה צריך ... ( אמור לעלות 50 ש"ח בערך ,לא יודע מקורי או תחליפי )

ונוזל קירור לפג'ו אני ממליץ לך רק על מקורי ! נכון יעלה קצת יותר אבל שווה לפי דעתי !

שמן אתה יכול לשים : וולווליין ,ליקווי מולי , AC DELCO חברות טובות ....

פורסם
מחיר לא רע , פילטר דלק תבדוק את אתה צריך ... ( אמור לעלות 50 ש"ח בערך ,לא יודע מקורי או תחליפי )

ונוזל קירור לפג'ו אני ממליץ לך רק על מקורי ! נכון יעלה קצת יותר אבל שווה לפי דעתי !

שמן אתה יכול לשים : וולווליין ,ליקווי מולי , AC DELCO חברות טובות ....

תודה רבה אני ארשום בפניי את הדברים האלה. עזרת לי מאוד!

פורסם

הכי טוב וחסכוני ,שתקנה בעצמך את החלקים ותתן למוסך או למכונאי שיעשה את העבודה.

ככה אתה יודע בדיוק מה אתה שם ולא נותן למוסך להכניס לך גם במחיר החלפים.

אם מדובר בחלפים לא מקוריים המחירים גבוהים.פילטר שמן עולה 20 שקל כנ"ל פילטר אוויר .שמן מנוע חצי סינטטי 80-100 שקל.

פורסם
מה שהיה אמור להכניס בעבודה הוא הכניס בחלקים. זה איינוח.. מחיר סביר.

איינוח = היינו הך ?

הגעת לאחד השיאים אפילו לפורום זה.

פורסם

תראה MAIMONY צדק עדיף לקנות חלקים וללכת למוסך , תבדוק עם המוסך שלך אם הוא מוכן .יש מוסכים שאומרים לך שהם לא עובדים ככה

תשמע גם לי יש פג'ו 406 אני קניתי פילטר שמן מקורי ב 45 בערך לא זוכר כבר, ופילטר אויר מקורי 57 ש"ח ,פילטר דלק 50 ש"ח

נוזל קירור מקורי 80 ש"ח שמן AC DELCO שהוא אחלה 70 ש"ח (מוכרים אותו בסביבות 85 אבל עשה לי הנחה )

הכל 302 עבודה הוספתי 130 למוסכניק

פורסם
תראה MAIMONY צדק עדיף לקנות חלקים וללכת למוסך , תבדוק עם המוסך שלך אם הוא מוכן .יש מוסכים שאומרים לך שהם לא עובדים ככה

תשמע גם לי יש פג'ו 406 אני קניתי פילטר שמן מקורי ב 45 בערך לא זוכר כבר, ופילטר אויר מקורי 57 ש"ח ,פילטר דלק 50 ש"ח

נוזל קירור מקורי 80 ש"ח שמן AC DELCO שהוא אחלה 70 ש"ח (מוכרים אותו בסביבות 85 אבל עשה לי הנחה )

הכל 302 עבודה הוספתי 130 למוסכניק

כן הבנתי אותך,כנראה זה מה שאני באמת אעשה. השאלה שלי היא אם הכוונה שלכם היא לקנות את החלפים הנ"ל מהמוסך המרכזי של פג'ו? או שיש המלצה על מקום אחר?

תודה רבה לכל מי שעוזר, אין על הפורום הזה!

פורסם

לא קונים את החלפים ממוסך מרכזי של פיגו אף אחד שם לא יתעסק עם יחידים שבאים לקנות חלפים ;אלא לקנות מחנות חלפים.אתה פשוט אומר להם מה אתה רוצה מקורי או תחליפי.לשם השוואה:פילטר שמן תחליפי עולה בערך 18 שקל מקורי 50.אותו סדר גודל פילטר אוויר ופילטר דלק כלומר פי 4 כמעט למקורי.אני שאלתי פעם וגם פעמיים חבר שעובד בחנות חלפים הוא אמר לי במודלים האלו סתם חבל על הכסף ,תעשה טיפול פעם בשנה כמו שעון והתחליפיים באמת עושים את העבודה .אבל חשוב לקנות מחנות חלפים אמינה ורצינית שלא מוכרים זבל .

פורסם
אני שאלתי פעם וגם פעמיים חבר שעובד בחנות חלפים הוא אמר לי במודלים האלו סתם חבל על הכסף ,תעשה טיפול פעם בשנה כמו שעון והתחליפיים באמת עושים את העבודה .אבל חשוב לקנות מחנות חלפים אמינה ורצינית שלא מוכרים זבל .

מה הכוונה "במודלים האלו"?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...