Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בטווח ה20,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

קיבלנו היום מכונית חדשה שתשמש את ההורים שלי ונשארה המאזדה 626 מנוע 2.0 שנת 2002 עם 200,000 קילומטר.

המאזדה אוטו גדול מרווח וחזק אבל אוכל מלא דלק ואנחנו עוברים דירה והאוטו יהיה כעיקרון לשירותי ואני אצטרך לשלם את ההוצאות שלו.

חשבנו על למכור את המאזדה ולקנות במקומה רכב בטווח ה20,000 אלף פלוס מינוס עם מנוע יותר קטן(אפשרות לגיר ידני) כדי שאוכל להשתמש בו לנסיעות מנס ציונה לראשון הלוך חזור למטרת לימודים במכללה.

אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולתת לי המלצות על רכבים בטווח המחירים של 20,000 פלוס מינוס שיהיו בעלי מנוע קטן יחסית וחסכוני,שיהיה אמין ויוכל לספק את הצורך שלי לנסיעות ראשון נס ציונה וכו ,לא צריך איזה אוטו חזק במיוחד,העיקר שיהיה אמין וחסכוני והכל יחסי כמובן למחיר לשנה וכו'.

יש לציין שאני לא מבין גדול במכוניות(בכלל לא),רק אשמח לקבל קישורים/דגמי מכוניות שיוכלו להתאים לי.

תודה רבה

פורסם

יונדאי גטס-נסה להכניס את דגמי 2007+(אחרי מתיחת פנים),גיר ידני חסכוני יחסית,עדיף שהיא לא תהיה ברמת גימור GLF-רמת הבטיחות לוקה בחסר.

פיאט פונטו-שנת 2007+-גיר רובוטי או ידני,מנוע 1200 או 1400.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
יונדאי גטס-נסה להכניס את דגמי 2007+(אחרי מתיחת פנים),גיר ידני חסכוני יחסית,עדיף שהיא לא תהיה ברמת גימור GLF-רמת הבטיחות לוקה בחסר.

פיאט פונטו-שנת 2007+-גיר רובוטי או ידני,מנוע 1200 או 1400.

תודה רבה

אני לא זוכר איפה שמעתי אבל סיפרו שהיה איזה פאק ביונדאי גטס והן זללו דלק יותר מהרגיל אני לא בדיוק יודע לעומק,השאלה שלי האם זה היה בדגמי 2006 כלומר ש2007 זה טוב ?

דרך אגב,כמה קריטי רמת הגימור מבחינת הבטיחות שאמרת ?

פורסם

המאזדה הוא רכב טוב ויכול להחזיק עוד הרבה ק"מ, הבעיה העיקרית שלו זה צריכת דלק 1/10 בממוצע.

אם הרכב תקין עדיף לך להשאר איתו, אתה מכיר אותו טוב אתה יודע איך טיפלו בו ולא יהיו לך הפתעות כלשהם.

אם אתה לא נוסע הרבה צריכת הדלק לא צריכה לעניין אותך (קו נס ציונה-ראשון זה ממש לא הרבה)

כי בסיכום הכללי אתה לא תחסוך יותר מידיי, וזה שתחסוך ילך תיקונים לרכב שתקנה.

אני הייתי נשאר עם המאזדה.

אני גם סטודנט ונוסע על קורולה 95' בהתחלה לא חשבתי בכלל על האוטו אבל לא מתחרט לרגע,

צריכת דלק טוב ואוטו אמין בתור סטודנט אני לא צריך יותר מזה.

404

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי נשאר עם המאזדה בנתיים, נשמע שהנסיעות שלך ממש קצרות.

ולא בטוח שכאב הראש של ההחלפה שווה את זה...

להחליף תמיד אפשר, תראה כמה יהיו הוצאות הדלק שלך.

פורסם

כמו שאמרו לך כבר גם אני הייתי נשאר עם המאזדה.

מה גם שמדובר בנסיעות בין עירונית, האוטו לא יזלול בהרבה יותר מפחנוע כמו גטס.

• תוכן חדש...