Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא!

ברכב ההנעה קדמית , תיבת ההלוכים משולבת לדיפרנציאל, שמסובב כל גלגל בנפרד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מבין שהגלגלים הקדמיים לא מסתובבים על אותו ציר, אך מכיוון שהמנוע מונע וההילוך משולב וכמובן שישנה תנועה - הגלגל לא אמור להסתובב מכוח המנוע ? :shock:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בהנעה קדמית אם 2 הגלגלים יסתובבו באותה מידה אתה לא תצליח לפנות לשום מקום

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם באחורית יש דיפרנציאל על הציר המניע, וגם בכפולה על שניהם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אבל לפי מה שאני למדתי הדפרנציאל מעביר את הכוח לגלגל החיצוני (זה שיש לו פחות אחיזה) כלומר לגלגל שבאוויר לא ? אז אם ככה הגלגל שבאוויר היה צריך להסתובב וזה שעל הקרקע לא מסתובב (ואז האוטו לא נוסע).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לפי מה שקראתי, זה חלק מאיזה שטות שנקראת saudi drift.

תחפשו בגוגל ותמצאו הרבה דברים מפגרים שעושים שם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בכל רכב על מנת לנסוע על הצד צריך לבצע מספר התאמות

1. לנעול דיפרנציאל אחרת הרכב לא מתקדם או לכוון את הדיפרנציאל כך שיעביר כוח רק לגלגל המבוקש.

2. לנפח את לחץ האוויר בגלגל שסוחב את הרכב , לפי כמה (אני לא זוכר אם פי 2 או 3 ) מהלחץ הרגיל וזאת בכדי שיוכל לשאת בעומס ולא להתפרק (בכל זאת נוסעים קצת על הדופן וקצת על הבסיס של הצמיג שאמור להחזיק את כל הרכב ולא רק צד אחד

3. בד"כ גם משחקים עם המשקל של הרכב בכדי שיהיה מאוזן , רכב רגיל בד"כ לא יסע ככה.

4. לעיתים שמים מנוע של אופנוע אשר מניע את הגלגל שעליו נוסעים ולא משתמשים במנוע הרגיל.

כך שרכב רגיל זה ממש לא.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

1. לנעול דיפרנציאל אחרת הרכב לא מתקדם או לכוון את הדיפרנציאל כך שיעביר כוח רק לגלגל המבוקש.

2. לנפח את לחץ האוויר בגלגל שסוחב את הרכב , לפי כמה (אני לא זוכר אם פי 2 או 3 ) מהלחץ הרגיל וזאת בכדי שיוכל לשאת בעומס ולא להתפרק (בכל זאת נוסעים קצת על הדופן וקצת על הבסיס של הצמיג שאמור להחזיק את כל הרכב ולא רק צד אחד

3. בד"כ גם משחקים עם המשקל של הרכב בכדי שיהיה מאוזן , רכב רגיל בד"כ לא יסע ככה.

4. לעיתים שמים מנוע של אופנוע אשר מניע את הגלגל שעליו נוסעים ולא משתמשים במנוע הרגיל.

כך שרכב רגיל זה ממש לא.

התגובה הנכונה היחידה עד כה.

ברכב רגיל, כשאחד הגלגלים המניעים באוויר - כל הכוח יעבור אליו והגלגל שעל הקרקע לא יסתובב.

נ.ב

יכול להיות שסידרו אפשרות לבלום את הגלגל שבאוויר בנפרד מכל השאר.

זה פותר את בעיית הדופרנציאל.

• תוכן חדש...