Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מאזדה 3 2010 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי חבר שיש לו מאזדה 3 בליסינג. הוא היה הנהג היחידי שלה.

בקרוב הוא מחליף אוטו וחשבתי שזאת הזדמנות מצויינת לקנות אוטו.

הייתרונות:

א. ישנה הנחה של אוטו מליסינג.

ב. אני מכיר אישית את הנהג. האוטו לא שלו אז אין לו אינטרס לעבוד עלי, הוא חבר וגם הוא נהג רגוע ושומר על האוטו מאד יפה.

חברת הליסינג מוכנה למכור לי את האוטו בהנחה של 15% ממחיר המכירון המשוקלל (יד 1 50K ק"מ)

לטענתם אין אחריות - למרות שהאוטו שנתיים וחצי על הכביש.

ממה שהבנתי ההורדה על רכב ליסינג מנהג יחיד במחירון היא 14%. יש פה מישהו שהיתנסה במקרה כזה? האם יש מקום להתחיל להתמקח עם החברה? סה"כ אני משחרר אותם מאוטו בלי שהם יצטרכו לאכסן אותו.

האם אין אחריות יצרן ל3 שנים?

האם ישנן אי אילו רגישויות שכדאי לבדוק או שמכונאי יבדוק?

תודה!

פורסם

ייתכן, שאחריות היצרן פגה בשל העובדה, שחברת הליסינג מטפלת ברכבים במוסך מטעמה ולא במוסך מורשה של היבואן. נדמה לי שהיה תיקון בחוק בנושא, אבל ייתכן שהוא לא חל רטרואקטיבית.

לעצם העניין - 50,000 ק"מ לרכב ליסינג בן 3 זה מתחת לממוצע לרכב ליסינג, אם אתה מכיר אכן את הנהג והרכב עובר בדיקה (מטעמך) והיא תקינה - אני חושב שמדובר בעסקה מצויינת.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

אחריות יצרן בדר"כ זה 3שנים או הגבלת ק"מ

יכול להיות שחבר שלך עבר את הגבול של הק"מ.

לא יודע כמה זה במאזדה.

כדאי שתבדוק את הרכב ותוודא שהם מחליפים לך הכל,

כולל צמיגים ושלא יהיו סיניים.

אתה יכול להוציא מהם הרבה דברים מהסיבה הפשוטה יש המון רכבים כאלה על הכביש.

תעשה סקר שוק קטן בחברות אחרות תראה איפה המחירים נעים.

ואז תדע אם שווה לך להוסיף עוד X שקלים בשביל יד 1 ו50K מנהג שאתה מכיר.

לדעתי עם מדובר בתוספת של 2000-3000 ש"ח זה סביר

מעבר לזה אני אעדיף רכב עם ק"מ קצת גבוה יותר אבל שיתקנו\יחליפו בו הכל על חשבונם

במידת הצורך כמובן.

404

פורסם

גם לדעתי עסקה טובה ושווה לנסות לשנורר מהם כל מיני: כמו חיישני רוורס, מצבר חדש, צמיגים טובים ומה שאפשר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

החסרון הגדול ביותר בלרכוש רכב מחברת ליסינג הוא שאתה לא באמת יודע מי נהג ברכב ולכן גם איך נהגו בו.

כיוון שהחסרון הזה במקרה שלך לא קיים, ומדובר רכב אמין עם קילומטראז נמוך,העסקה משתלמת.

כמובן שצריך עדיין לקחת לבדיקה במכון שלך ולוודא היסטוריית טיפולים.

לגבי התיקונים/שיפוצים קוסמטיים שחברות הליסינג בדר"כ עושות - לא בטוח שהןיעשו את זה במקרה שלך כיוון שהרכב למעשה לא מגיע אליהם ולא עובר במתקני ההשבחה שלהם. תברר איתם איך הם מתכוונים לעשות את ההעברה:

- אם הם לא מעבירים את הרכב השבחה, כלומר לא מחליפים לך כלום (לא צמיגים, לא מצבר לא צבע), הרי שאתה יכול לנסות להוריד מהם עוד כ 2000K על התיקונים הכללים.

- לדעתי אתה יכול לשלם להם מקדמה על מנת להבטיח לעצמך את הרכב הנ"ל ולבקש שכן יעשו לו השבחה.

- בכל מקרה לאחר השבחה יהיה קשה להוריד מהמחיר חוץ מההורדה האוטומטית של הליסינג, כי למרות שהרבה פה יגידו לך שמאזדה יש כמו ז#ל וכו וכו וכו, זה עדיין רכב מאוד מבוקש ויהיו לפחות 10 אנשים שיקנו אותו במחיר מחירון +.

• תוכן חדש...