Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לפורד אדג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, רכשתי פורד אדג' 2010 ואני מעוניין להחליף צמיגים.

מידות הצמיד הם 240-60-18

הציעו לי של חברת "מישלן" בכ1300 ש"ח לצמיג!

מכירים חברות אמינות ופחות יקרות?

חשוב לי שיהיה משהו אמין מאוד! (לא סיני וכדומה...)

אנא כיתבו לי שמות של חברות טובות אך לא כ"כ יקרות, חברות שאתם יודעים שהם אכן מייצרים את המידות הנ"ל, ומה המחיר שניתן למצוא לצמיג שכזה.

אני מקרית גת ובכל הפנצריות פה בכלל אין להם את הצמיגים בגודל הנ"ל וצריך להזמין, אם אתם מכירים מישהו מהאזור שיוכל לעזור לי, אודה לכם מאוד

תודה רבה!

פורסם

מידות הצמיד הם 240-60-18

אנא כיתבו לי שמות של חברות טובות אך לא כ"כ יקרות, חברות שאתם יודעים שהם אכן מייצרים את המידות הנ"ל, ומה המחיר שניתן למצוא לצמיג שכזה.

אני מקרית גת ובכל הפנצריות פה בכלל אין להם את הצמיגים בגודל הנ"ל וצריך להזמין, אם אתם מכירים מישהו מהאזור שיוכל לעזור לי, אודה לכם מאוד

תודה רבה!

אולי בכל זאת מישהו יענה לי?

מחר אני צריך להחליף, פליז:lol:

פורסם

מידות צמיג לא שגרתיות לא מגיעות בהמוניהן לארץ, כך שלרוב יש בעייה הן עם המבחר והן עם התאריכים.

כדי להגדיל את סיכוייך למצוא צמיגים אחרים וזולים יותר כדאי שתדרים לבאר שבע או תצפין לתל אביב. אפשר להמליץ לך על חברות ודגמים של צמיגים מהיום עד מחר אבל בלתי אפשרי לדעת מה מחזיקים היבואנים בארץ במידה שלך, תאריכים ומחירים עדכניים.

אם ברצונך להיות צרכן חכם אין מנוס מנסיעה לעיר הגדולה וביצוע סבב פנצ'ריות והשוואת מחירים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מידות צמיג לא שגרתיות לא מגיעות בהמוניהן לארץ, כך שלרוב יש בעייה הן עם המבחר והן עם התאריכים.

כדי להגדיל את סיכוייך למצוא צמיגים אחרים וזולים יותר כדאי שתדרים לבאר שבע או תצפין לתל אביב. אפשר להמליץ לך על חברות ודגמים של צמיגים מהיום עד מחר אבל בלתי אפשרי לדעת מה מחזיקים היבואנים בארץ במידה שלך, תאריכים ומחירים עדכניים.

אם ברצונך להיות צרכן חכם אין מנוס מנסיעה לעיר הגדולה וביצוע סבב פנצ'ריות והשוואת מחירים.

איתמר.

אוקי, תודה על התשובה.

בקשר ל"מישלן" המחיר אותו הציעו לי (1300 ש"ח לצמיג) בגדר הסביר או שעובדים עלי?

מה עם אשקלון, מכיר מקום שייתכן ויש לו משהו?

בנוסף, אמרו לי כי הצמיגים האחוריים, מצב סביר, אך הקדמיים לא תקינים, אם אני מחליף רק את הקדמיים, זה מספיק אחראי מצידי? (אם זה היה מחיר של צמיג רגיל לא הייתי חושב אפילו על 2, אבל פה זה מוגזם, כל זוג זה 2600 ש"ח!)

אם אכן זה בסדר להחליף רק 2, את החדשים לשים מאחורה או מקדימה?

שוב תודה

פורסם

אתה מחזיק רכב SUV פלצני ויקר, למה ציפית? לעלויות של סוזוקי אלטו?

צמיגים במידות גדולות או נדירות יקרים משמעותית מצמיגים מקבילים, לעיתים בפערים חסרי פרופורציות.

לאחר ההחלפה את הצמיגים החדשים יש לשים מאחורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מידות הצמיד הם 240-60-18

תודה רבה!

שלום

נשלחה הודעה בפרטי

• תוכן חדש...