Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים.

ראשית, הרשו לי להציג את עצמי - יובל, אני בגילאי ה 20 לחיי, חיי עובד ולומד במדינת מרילנד אשר בארה"ב.

שנית, לבעייתי... אך אתחיל בהתוודות - אני לא מבין שום דבר ברכבים... כלום... כן כן... חמור ומזעזע שזה ישמע... אין לי מושג בגרוש וכל האותיות והמספרים לא אומרים לי כלום, אולם לא ארחיב בפניכם את היריעה, ואספר לכם בדיוק מה אני צריך, בתקווה שטוב ליבכם יעזור לי.

בעוד בערך חצי שנה אני צריך לקנות רכב. עד עכשיו הסתדרתי עם תחבורה ציבורית, אולם עכשיו - אני חייב להתחיל לחשוב על רכישת רכב שתתבצע בחודשים הבאים.

כמו כל "רכישה" גדולה בחיים, התחלתי לעשות סקר שוק ושאלתי אנשים ש"מבינים" (אבא וחבר יקר) ושניהם די חיזקו אחד את דברי השני, שהם: אני צריך אוטו יפאני, זול, לא שותה דלק ואמין.

ע"פ המלצותיהם, עקבתי אחרי 3 דגמים פופולריים: טויוטה קורולה, מיצובישי גאלאנט ומאזדה 626

וגיליתי - שאוטו "מומצע" (ע.ע. מודל 98-99, שעשה בערך 80 אלף מייל שזה 170 אלף קילומטר, אוטומטי, בלי שום בעיות למינהן) יעלה לי בערך 5 אלף דולר, לפעמים אולי פחות.

עכשיו שאלתי היא מאוד ברורה - אני יודע בדיוק מה אני מחפש - אוטו אמין שלא יעשה בעיות מכניות ושיש לו פירמה טובה, כמו כן עניין הדלק הוא די חשוב , אך לא קריטי - אם אוכל לקנות אוטו יותר חזק או יותר אמין ולבזבז קצת יותר על דלק - אלך על זה.

האם ללכת על הדגמים שהם נתנו לי ? או שמא עלי לעקוב אחרי דגמים אחרים ? אולי פירמה אמריקאית ? אולי גרמנית ? המחירים כאן די סבירים ולא יקרים ולעיתים באותו מחיר של 5-6 אלף אפשר לקנות רכבים די מעולים (לדעתי, שלא נחשבת כאמור)

אז... מה אומרים המומחים (ובבקשה בלי לצחוק עלי....)

יובל

פורסם

אני בספק אם העצות שלנו יוכלו לעזור לך כי כמעט לכל הגרסאות שציינת יש גרסא שונה לארה"ב ולאירופה. בכלליות שלושת המכוניות דיי אמינות (בגרסאות שיש פה בארץ) ולפי מה שהבנתי זה מה שאתה מחפש ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אחח איזה מחירים 5 אלף דולר למאזדה 626 מ 98

 

אני ממליץ לך על טיוטה קורולה אחלה רכב ובמיוחד הגיר הכי טוב שיש.

 

ואם אתה רוצה רוצה יותר כוח (מנוע יותר גדול) ויותר נוחות ואיבזור אבל אותה אמינות קח את ה 626 משנתון 98 99

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שאלה - אם ה 626 מציעה יותר נוחות ואיבזור - למה היא יותר זולה בצורה משמעותית מחברותיה שציינתי ?

פורסם
אחח איזה מחירים 5 אלף דולר למאזדה 626 מ 98

 

אני ממליץ לך על טיוטה קורולה אחלה רכב ובמיוחד הגיר הכי טוב שיש.

 

ואם אתה רוצה רוצה יותר כוח (מנוע יותר גדול) ויותר נוחות ואיבזור אבל אותה אמינות קח את ה 626 משנתון 98 99

אל תשכח שאתה ממליץ על ה626 הישראלית (והאירופאית) - וזה ממש לא מחייב דגם זהה בארה"ב.

 

לכותב האשכול, עד כמה שידוע לי (והייתי בארה"ב בחודש שעבר), מחירי הדלקים שם זולים מאוד יחסית לארץ,

ובמיוחד עכשיו כשהמחירי הדלק בעולם יורדים מהשיא שהיה בחודש שעבר.

 

כך שלדעתי, ההבדל בין רכב "שתיין" לרכב לא-כל-כך "שתיין" - לא צריך להוות אחד מהסגמנטים הבכירים בבחירה של רכב.

 

המלצה נוספת, תפנה לפורומי רכב בארה"ב עם הדרישות שיש לך מהרכב שלך,

ואני מאמין שיוכלו לעזור לך הרבה יותר מאשר פורום ישראלי עם גולשים ישראלים

שהסטיגמות והידע של הרוב מבוסס על הדגמים האירופאים ולא האמריקאים (שיכולים להיות שונים בתכלית).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פורום אמריקאי לייעוץ ברכישת רכב תמצא כאן

 

אתר עם הרבה מידע על שוק הרכב האמריקאי בכלל ועל שוק המשומשות בכלל תמצא כאן

 

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש אפשרות גם שתלך על שברולט קוואליר, בתקציב של 5000 דולר תוכל לרכוש מודל מתקדם יותר (2001 ומעלה), הרכב אמנם אינו יפאני אבל האמינות סבירה בהחלט, צריכת הדלק אינה שונה משמעותית מהאופציות האחרות שציינת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

 

  • 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לך,

אני גר כרגע באמריקה, אז אני מכיר פה טוב את שוק הרכב.

כמה דברים:

1. גודל הרכב = צריכת דלק וכו'. דלק פה עולה חצי מישראל, ולא מתקרב במחירו לעלות המוסכים. לא נדיר לראות בחורה צעירה אולי 50 קילו נוסעת בפורד F-250 כי זה נוח לה. אז אל תיבהל מגודל הרכב.

2. אמריקאית/גרמנית/יפנית

האמריקאים עצמם לא קונים אמריקאיות! מה שהם כן יודעים לייצר ותמיד ידעו, זה SUV. לי יש גרסה של פורד אקספלורר עם 150000 מיילים (230-240K ק"מ) V8. אוכל דלק, אבל יחסית אמין (בשביל רכב בן 13). אז אתה יכול להסתכל בשקט על פורד אקספלורר או שברולט בלייזר (אקספלורר עדיף). אם אתה במרילנד - בחורף יש שלג והרבה יותר נעים להיות עם אקספלורר מאשר עם אקסנט.

3. הונדה/טויוטה - כמו בארץ. נמכרות יפה ושומרות על ערך ואמינות גם כן. תמיד בחירה טובה, במיוחד אם אין לך נסיון רכב.

4. אירופאיות - פה יש רק גרמניות. יקרות יחסית כנ"ל החלפים. לא למי שלא מבין ברכב ומוסכים, יקרעו אותך במחירים.

5. קוריאניות - אפשר לקנות אקסנט חדש מהניילונים ב-10,000, אז בן 3-4 אפשר גם ב-5000 בלי בעיה.

 

הצעות כלליות - יש אתר KBB.COM, שהוא חינמי, וזה המחירון של רכב אמריקאי, ובניגוד ללוי-יצחק, הוא נותן לך מחיר אם אתה קונה מפרטי, או אם אתה קונה מסוחר (RETAIL), ומחלק רכבים לשלוש קטגוריות: מצויין (אין כזה דבר, שלא יעבדו עלייך), טוב (רוב הרכבים, ז"א בסדר), ולא-טוב (POOR = לא להתקרב בכלל).

 

הצעה שנייה - באמריקה הכי נוח לקנות מסוחר עם מגרש גדול עם מאות מכוניות ושם טוב. אסור לו מבחינת החוק לעבוד עלייך (להוציא במחיר...) וגם לא כדאי לו לדפוק אותך, כי הוא עובד על שם טוב. אל תלך למגרש קטן של איזה סוחר פקיסטני, אלא למגרשים הענקיים, ותוודא שאתה הולך למישהוא מומלץ. תגיד לו שאתה צריך רכב אמין מתחת ל-5000 OUT THE DOOR כי שם מוסיפים לך מיסים וביטוח ביציאה, עוד כ-15% מהמחיר. תהיה פתוח להצעות, ותתמקח. בד"כ אפשר להוריד אותו איזה 20% בשקט. תהיה פתוח לדגמים הבאים:

פורד אקספלורר (רכב ענק, זולל דלק, בטח יהיה ישן, אבל נוסע לנצח ואין כמו רכב כזה לעבור דירה, לנסוע בשלג וכו'. לא תתקע איתו אף פעם).

הונדאי אלנטרה/אקסנט משנת 2005 ומעלה.

הונדה/טויוטה סיויק/קורולה, או ניסן ויפניות אחרות (במחירים האלו לא תשיג יותר חדש מ-2002 עם כ-150,000 ק"מ+).

וולבו - שם זה זול יחסית, אבל בטח עדיין יותר מ-5000.

אפשר גם - שברולט אימפלה/מליבו. הבעיה עם כאלו, שהן הרבה פחות אמינות (בארץ רכב אמריקאי זה "לוקסוס", בארה"ב זה זבל).

סוזוקי או איסוזו פורנזה (לא זוכר בדיוק) - רכב קטן.

עוד אופציה, אם אתה הרפתקן ולא אכפת לך בכלל איזה רכב יש לך, זה פורד מוסטנג. זה אוטו זול בארה"ב. חדש עולה פחות מ-20000 דולר, יש אותם כמו זבל שם.

 

זהו, תגובה די ארוכה, אבל שווה לקרוא, לא?

פורסם

זהו, תגובה די ארוכה, אבל שווה לקרוא, לא?

 

לא, היה שווה לך לשים לב שזה שרשור מלפני 6 שנים, אני מאמין שהבחור כבר החליף לפחות 3 רכבים מאז. אבל בכל מקרה אני מקווה שהמידע יעזור למישהו בעתיד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אפשר גם - שברולט אימפלה/מליבו. הבעיה עם כאלו, שהן הרבה פחות אמינות (בארץ רכב אמריקאי זה "לוקסוס", בארה"ב זה זבל).

 

אמינות או לא (וגם על זה אפשר להתווכח, לפי הביקורות בארה"ב נראה שדווקא רוב האנשים מרוצים מהרכבים הנ"ל, בטוח לא ניתן לכנות אותם "רכבי זבל"), לא נראה לי שאתה יכול להשוות נהיגה, ישיבה וצורת נסיעה של אימפלה לאיזה קופסת פח יפנית... יש לי אותה חודשיים שנת 2005 (במחיר בדיחה של פחות ממאזדה 3 חחח) ולא יודע אם איי פעם ארצה להחליף אותה... פתאום ישיבה בטויוטה קורולה או מאזדה 3 נראית לי כמו אסון לאומי, ועזוב את זה שאני לוחץ גז והאוטו לא זז... באימפלה טיפה דוושה והאוטו משייט בכיף, לחיצה לחצי והאוטו עף, לחיצה עד הסוף והאוטו בועט אותך בשעיטה אדירה קדימה. נכון שמבחינת התנהגות המצב לא משהו אבל זה לא רכב כדי לבדוק כמה מהר אפשר לקחת סיבוב אז אני גם לא יעשה את זה אבל לפחות הגב לא נשבר בנסיעה יומיומית...

 

בהתעלמות מהערך הכספי, אם היית נותן לי לבחור אימפלה שנת 2000 או נניח הונדה אקורד או מאזדה 6 שנת 2010, הייתי בוחר באימפלה בלי למצמץ עם צריכת הדלק (שלא כזה הרבה יותר גבוהה בעיר ושווה אם לא טובה יותר מחוץ לעיר, עם מנוע V6...) וההתנהגות כביש של יאכטה... לא יודע מתי נצטרך למכור אותה אבל אני רק מקווה שיהיה לי מספיק כסף כדי לייבא אימפלה חדשה יותר מארה"ב (במידה והיבואן לא יביא בעצמו מאוחר יותר...) אני חושב שזה נכון שאם אתה מתחיל עם רכב אמריקאי, אין יותר לחזור אחורה.

 

לגבי מאליבו, אם תעיף מבט בכבישי ארצנו תשים לב שרואים אותן יותר ויותר ולדעתי הן מתחילות לתפוס נתח שוק לא קטן על חשבון המאזדות וההונדות למיניהן... כנראה שהאמינות בסוף לא כזו גרועה כמו שחלק מהאנשים אוהבים לספר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

 

פורסם

אחי, אתה מחפש עצה והמלצות במקום הלא נכון.

 

אין מה להשוות בין מה שהולך חזק בשוק הישראלי לשוק האמריקאי. רכב "משפחתי" פה זה רכב קומפקטי לתיכוניסט או סטודנט שמה. רכב "מנהלים" פה זה רכב משפחתי בינוני שמה. ורכב בגודל מלא "full size" הוא רכב "פאר" או "אקזוטי" פה.

 

מה שנחשב יקר להחזיק שמה יעלה לך גרושים שמה, בעיקר בתחום הרכבים האמריקאיים. אני לא יודע כמה זמן אתה מתכוון להישאר שם, אבל ההמלצה שלי בתור עולה חדש שמאוד מאוכזב עם מצב הרכבים בארץ: תהנה מהמבחר הגדול יותר והדלק הזול יותר ותתפרע: לך על אוטו גדול ויפה שבחיים לא היית קונה פה בארץ -- על האקורד האמריקאי או קאמרי או טויוטה סולרה, או ניסן מקסימה, איזה לקסוס או אינפיניטי. או על המוסטנג החדש, או אקיורה...

 

אתה רוצה לנסוע ברכב שבחיים לא היית נוסע בו פה בארץ??? אז תסתכל על מה שאתה יכול לקנות ב$5500 למודל 2007: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/White-Very-Clean-4D-Sedan-dual-spot-lights-/120643251937?pt=US_Cars_Trucks&hash=item1c16e5eee1 בהצלחה למצוא את זה פה ולממן את הדלק... שמה זה אפשרי.

 

אבל ההמלצות האמיתיות שלי:

כל טיוטה קאמרי/קורולה, הונדה אקורד/סיויק, ניסן אלתימה/סנטרה, דודג' סטראטוס/אינטרפיד, יונדאי סונטה, מזדה 3/6 --- כולם ממודלים תחילת-אמצע שנות ה-2000. אבל באמת, העצה שלי: אל תפחד ללכת על משהו יותר גדול ממה שיש פה ארץ.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

×
×
  • תוכן חדש...