Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדל בין המחשבונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי מה השוני , המחשבון שלך פשוט חישב את השורש 87 חלקי 10 , ובסרטון הוא מוצג

לא חושב שזה מה שקריטי.

מאוד קריטי.

הרי צריך לקחת את התשובה שיצאה מהמחשבון ולהמשיך איתה את התרגיל.

אם המרצה היה נחמד אז יצא לך 2+3I ו- 2-3I.

אבל אם הוא היה קצת יותר מרשע, ויצא לך מספר לא רציונלי, אז אתה צריך לפתור X1 X2 בצורה ידנית כדי להגיע לצורה שדגם הפלוס נותן.

לא מקובל להשתמש במספרים לא רציונליים במקצועות המתמתיקה.

גם תמיד התרגיל מתוכנן להסתיים יפה איכשהו. יוצאים שורשים מוזרים כאלה שבסוף מצטמצמים ויוצא פיתרון עם סיפרה אחת שלמה עגולה ויפה.

MadCat_LE, יכול להיות שבקורס מסוים מותר להשתמש במחשבון כמו שלך,

אבל ברוב הקורסים שאני עושה יגזרו לי את התעודת סטודנט אם אני אגיע עם מחשבון כזה למבחן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

כבר 3 שנים אני עם ה-TI-89.

אכן מחשבון מעולה.

זהו מחשבון של טקסס אינסטרומנט. מחשבון גראפי שמציג גרפים של

, פותר דיפרנציאלים ואינטגרלים כמו כלום.

הבעיה- לא כל המרצים מרשים להשתמש בו שכן ניתן לתכנת אותו כך שיציג גם את דרך הפיתרון. אלה שמתירים יוצאים מנקודת ההנחה שבחיים האמיתיים ממילא תיעזר במחשבונים האלה.

עוד דבר- בארץ מחשבון כזה מתחיל ב900 ש"ח. אז לא נראה לי שזה יהיה רלוונטי לפותח השרשור.

במקום זאת אמליץ על 991 פלוס של קסיו. יש לי כזה גם כן, והוא משמש אותי בלימודים, וגם כן שווה כל שקל (וגם את הפער במחיר בינו לבין דגם 570).

עריכה: מתן הקדים אותי- אכן המחשבון בעייתי במקומות ובקורסים מסויימים ויכול לגרום לפסילת בחינה וכדו'.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אתם מודעים לכך שמחשבונים זה מוצר בועה שמיועד אך ורק

לבועה ששמה תואר, כן?

מחוץ ללה-לה לנד משתמשים במאטלב. וגוגל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לבועה ששמה תואר, כן?

הבעיה שהמוצר הזה הכרחי למי שנמצא בתוך הבועה :roll:

בסוף רכשתי את ה-FX-991ES PLUS, תודה לכולם!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לבועה ששמה תואר, כן?

ואתה בטוח מודע שלא יזיק לרכוש מחשבון שיקל עליך את החיים בתוך התואר כדי שתוכל להכנס לבועה של התואר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בסוף גם רכשתי אתמול מחשבון 551 נדמה לי ובאמת הופתעתי שיש בו הרבה יותר פונקציות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

היה לי את ה991 שאבד לזמן מה וקניתי את ה991 פלוס, ההבדל העיקרי המורגש הוא שעם מגיעים לסוף הפונקציה הוא חוזר להתחלה, חוסך המון עצבים כשמכניסים משוואה של ק"מ ומגלים שטעיתם בתחילת המשוואה באיזה מספר.

בנוסך יש ל991 את ההמרות שאין בהרבה מחשבונים, עוזר מאוד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בשבילי ההבדל היחידי היה שב991es plus הצבעים הרבה יותר "שמחים", לבן כתום ואפור בהיר אל מול הכחול כהה ואפור קודר של ה911 הרגיל.

:-)

• תוכן חדש...