Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סוזוקי אלטו לפני כמה ימים:

1. הם מביאים אותו עם מיכל דלק מלא?

2. אני יכול להוסיף חיישני רברס/ מצלמה/ איווקס באופן פרטי וזה לא יפגע לי באחריות יצרן?

3. עד כמה אייוקס באמת שימושי, לאלטו ניתן לקנות רק את הדגם הזול שעולה חצי מחיר לפי מה שהם אומרים והוא מתריע רק מתאונות לא משמירת מרחק ומהולכי רגל

4. כמה הציעו לכם אייוקס כולל התקנה?

פורסם

1. כמות שתספיק לך להגיע לתחנת דלק הקרובה.

2. עד כמה שידוע לי כן. תשאל את היבואן. בסיאט הוספתי חיישני רברס + חיבור AUX למערכת והכל אחלא :)

3+4 לא יודע

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כאשר קיבלתי את ה-SX4 מחוג הדלק היה נמוך מאוד, אבל נכנס בערך חצי מיכל.

תוספות לא אמורות לפגוע באחריות, אבל בדוק אפשרות לקבל אותן במסגרת העסקה ובהתקנה על ידי מתקין המתואם עם היבואן\סוכנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד כמה שזכור לי יש חוק שמגביל את כמות הדלק במיכל ל1/4 בגלל שהרכב מגיע באוניה.

לדעתי רכב שהגיע עם יותר מזה זה רכב שכנראה נסעו בו קצת כדי לעשות התקנות מקומיות.

They are trying to ban me...

פורסם

פשוט אם אני מתקין את האייוקס מגייע לי חינם או מצלמה או חישנים, עד עכשיו אני נוהג בקורולה גדולה בלי כל העזרים האלה וזה נראה לי כל כך מיותר אבל אם נותנים...

• תוכן חדש...