Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מה דעתכם על מוצרי הווקס מבית טרטל? האם המוצרים שלה נחשבים טובים ובעלי יכולת גבוהה לשמירה על הצבע?

האם החברה הזו נחשבת נחותה יותר מ-SONAX ו-MEGUIARS?

בעבר הרחוק, אני זוכר שטרטל הייתה מהטובים ביותר (או כך היה נדמה לי), אבל איפה היא נמצאת היום?

תודה :-)

פורסם

ממותגת נמוך יותר מהחברות שהזכרת , אבל גם החברות שהזכרת ממותגות נמוך יותר משורה של חברות אחרות .

יש להם מגוון מוצרים טובים , הם עושים את העבודה טוב , נוחים לשימוש ועונים לצרכים של רוב המשתמשים הממוצעים - מזכיר מאזדה 3 .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

מגוויר'ס מוצרים טובים אפילו מאוד. לא יודע מה זה מאזדה 3 (גם לא אוהב אתה)

לפי פרמטר זה הייתי ממקם את טרטל בתור כרמל דוכס.

בכל אופן רכוש מגוויר'ס ותיהנה ממוצרים מעולים.(לא צריך פרארי בשביל זה)

פורסם
מגוויר'ס מוצרים טובים אפילו מאוד. לא יודע מה זה מאזדה 3 (גם לא אוהב אתה)

לפי פרמטר זה הייתי ממקם את טרטל בתור כרמל דוכס.

בכל אופן רכוש מגוויר'ס ותיהנה ממוצרים מעולים.(לא צריך פרארי בשביל זה)

הבעיה שאף פעם ראיתי בחנויות מוצרי SONAX ו-MEGUIARS, יש לכם אולי רשימת חנויות שמוכרות את המוצרים של החברות האלה באיזור הצפון? האם הם קיימים באוטו-דיפו?

פורסם
הבעיה שאף פעם ראיתי בחנויות מוצרי SONAX ו-MEGUIARS, יש לכם אולי רשימת חנויות שמוכרות את המוצרים של החברות האלה באיזור הצפון? האם הם קיימים באוטו-דיפו?

בחיפה יש את ג'ים שופ http://gymshop.co.il/ , לפי מש ששמעתי פה בפורום היא לא מומלצת להזמנות ושם יש את מוצרי מגיוורס.

SONAX אתה יכול למצוא באוטוסטור http://www.autostore.co.il/ אומנם זה בחולון אבל אתה יכול להזמין (אני הזמנתי משם ביום שבת, היום התקשרו לקחת מס' כרטיס אשראי ואני מאמין שעוד יום-יומים זה יגיע והם נחשבים לטובים יותר (לא יודע איך הם במשלוחים)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ניתן להזמין את מוצרי Meguiars משתי חנויות וירטואליות, האחת נקראת gymshop ואישית אני מאוד לא ממליץ עליהם (חובבנים זו מחמאה בשבילם), השניה נקראת 1click2buy והיא מקבלת ממני המלצה חמה מאוד עם שירות מצויין וידע רחב על המוצרים שהם מוכרים.

בנוסף ישנו בחור אשר מוכר את המוצרים בתחנת דלק בנהריה (לא הייתי שם עדיין, אתה יכול למצוא את פרטיו ע"י חיפוש המילה "חמודי" בפורום).

דיברתי איתו בטל', יש לא מספר מוצרים מעניינים אך המחיר הרשמי שלו קצת גבוה.

ממליץ לבדוק לפני כן את המחיר בשתי החנויות הוירטואליות ואז לנסות לקבל ממנו הנחה בהתאם.

פורסם

על חנות ג'ימ -שופ כבר נתתי את דעתי. לא חייבים לרכוש את כל המוצרים במקום אחד, גם לא קיימת חנות

כזו שיש בה את כל החברות. אם אתה רוצה בכל זאת מוצרים של מגוויר'ס,אמליץ לך לגשת ישירות

ליבואן ברחוב שרון 6 תל אביב (לתאם מראש הגעה) ותקבל שם מחירים שלא תקבל במקום אחר. (על Power Lock קיבלתי מחיר יפה)

אני צריך לקפוץ לשם עבור אופטי סיל-אבל לא רוצה למהר. (לא החלטתי עדיין מכוון שיש הרבה מוצרים ממש איכותיים ברמה מגבילה)

פורסם

עברו יותר מחודש מאז. אני חושב שהוא דיבר איתי על 280 ש"ח או 380 ש"ח? (לא סגור)

אבל אמר שיעשה מחיר טוב לאחר שהמוצר יגיע אליו. הבנתי ממנו שהמוצר יספיק

להרבה רכבים כך שלדעתי גם במקרה זה,כדי לרכוש במשותף. (נו מה לעשות אני תמיד בעד חלוקת הנטל)

פורסם

סילט מחברת אופטימום שמגיע בצורת בקבוק ספרי קטנטן, יישום נכון שלו יכול להספיק עד ל + - 30 רכבים לבקבוק.

יישום נוח, ריסוס קליל על כל פנל ומעבר ומריחה עם פד, אחרי איחוי של החומר על הפח אין צורך בניגובו.

מחזיק כחודשיים פלוס על הרכב.

ביקורות מעולות ברחבי העולם

תריץ חיפוש בגוגל

"יאללה בירי".

פורסם
מה זה אופטי סיל?

אופטי סיל עמיד לחצי שנה, אולי פחות, תלוי בתנאים

http://www.optimumcarcare.com/oseal.php

יש מוצר נוסף מאותה חברה שנקרא opti-coat שנותן ציפוי לכה נוסף על הרכב ועמידות גבוה

לכמה שנים טובות,אבל יקר מאוד.הבנתי מהיבואן שדרך היישום שלו על הרכב די קשה.

פורסם
אם אתה רוצה בכל זאת מוצרים של מנזרנה,אמליץ לך לגשת ישירות

ליבואן ברחוב שרון 6 תל אביב (לתאם מראש הגעה) ותקבל שם מחירים שלא תקבל במקום אחר. (על Power Lock קיבלתי מחיר יפה)

אני צריך לקפוץ לשם עבור אופטי סיל-אבל לא רוצה למהר. (לא החלטתי עדיין מכוון שיש הרבה מוצרים ממש איכותיים ברמה מגבילה)

תיקון טעות,

כוונתי ליבואן ברחוב שרון 6 בתל אביב זה עבור מנזרנה/אופטימום ולא כפי שכתבתי בטעות מגוויר'ס.

פורסם
אופטי סיל עמיד לחצי שנה, אולי פחות, תלוי בתנאים

אתה בטוח שזה עמיד לחצי שנה או פחות?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...