Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשתי דורשת שאני אארגן טלויזיה במרפסת כדי שנוכל בערבים (כשמזג באויר מאפשר) לשבת במרפסת ולהינות ממבט (אם כבר שילמתי 356 ש"ח אגרה, רצוי שננצל אותם, לא? :roll:).

בכל מקרה טלויזיה CRT יש, ממיר רגיל אפשר לקבל מיס בחינם, נשאר רק לחשוב על עמידות הטלויזיה בתנאי מזג האויר.

אבא שלי אומר שהוא יארגן לי ברזנט חזק שימנע ממים ומפגעי מזג האויר מלפגוע בטלויזיה + עגלה שאוכל להניח עליה את הטלויזיה אך אני חושב שזה פתרון לא טוב כי מהנסיון שיש לי עם כיסוי הגריל שלי, הרוח תמיד תמצא את הדרך להעיף את הכיסוי.

כמו כן, אני לא רוצה להכניס כל יום את העגלה לתוך הסלון ולהוציא אותה למרפסת כשנרצה להשתמש בה.

חשבתי אולי לכיוון של ארון פלסטיק של כתר שמיועד לגינה ולחוץ ושהוא כן עמיד למזג האויר אך השאלה היא האם הוא יעמוד בעומס של טלויזיית CRT?

האם יש לכם רעיונות נוספים או הארות שיהיו לי לעזר?

תודה מראש.

אייל.

פורסם

זרוע טלוויזיה (אם תרצה יש לי איזה אחת מיותרת) + כיסוי (אפשר לבנות משהו דקורטיבי עם זכוכית מחוסמת בחזית, מעין ויטרינה אבל עם חומר עמיד בתנאי חוץ) יפתרו עבורך את הבעיה.

PLAN B - להעסיק את האשה בעבודות הבית או משהו כזה כך שתירדם לפני מבט (הפתרון המועדף אצלי :lol:).

פורסם

זרוע טלויזיה היא קצת בעייתית מבחינת מיקום כך שזוהי אופציה שיורדת מהפרק.

חשבתי לכיוון של ארון פלסטיק כמו זה: http://il.keter.com/products/utility-matrix-3/#measurements

אך אני לא בטוח שהמדפים יוכלו להחזיק משקל של כ-20 קילו שהטלויזיה שוקלת.

אולי ללכת לכיוון של בניית ארון מעץ, השאלה היא האם עץ הוא עמיד למזג אויר שכזה (שמש ישירה במשך כ-5 שעות ביום, גשם בחורף וכו')?

• תוכן חדש...