Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(הלוואי והייתי קונה כרגע רכב חדש, אבל זה לא המקרה:wink:).

אני שואל איך אפשר להתקין מגבר וכל הדברים האלו ברכב חדש חדש מהיבואן?האם זה לא מסוכן?מי מתקין דברים כאלו בדרך כלל?איפה האחריות תיפגע חלילה ? האם במוסך מורשה או משהו כזה "מותר" להתקין מגברים וכאלו?זה נורא מעניין אותי.

תודה.

פורסם
מצתרף לשאלה ומוסיף קצת, עם נגיד אני מגיעה עם ציוד שלי למורשה ורוצה שהם יתקינו לי? יכולים לעשות את זה והאם זה יפגע באחריות?

השאלה היא במקום, אמנם לפי הספר היבואן רוצה שתעשה הכל אצלו , והוא זה שאמור לתת לך את האחריות במקרה של תקלה,

אבל בדכ' אין שום מניעה כל עוד אתה לא מתערב בתוך המערכות של הרכב עצמם (נניח משהו שצריך חיבור ישיר למחשב ניהול מנוע)

בהתקנת מערכות ההתערבות במערכות חשמל / מכניות קיימות ברכב הן מינימליות, עד לא קיימות, אף יבואן לא יבוא אליך בטענות אם תתקין מגבר (מה אכפת לו )

כל עוד ההתקנה נעשתה כמו שצריך ואין נזק (שברור שלא יכוסה ) אין בעיה. ברור שתמיד ליבואן יש את הקייס שבמקרה של תקלה הוא יכול "להאשים" התקנה שלא נעשתה ע"י אנשים שלא מטעמו (תהיה התקנה מקצועית ככל שתהיה) .

אתה יכול להגיע עם ציוד למתקין "מורשה יבואן", זה רק מתכון להוציא ממך יותר כסף ,

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

תשמע, בהתקנת מגבר וכבלים וחיווט זה יכול ליצור בעיות כלשהן ברכבים חדשים, לא? הרי זו לא "הטכנולוגיה" של פעם, (בכוונה מרכאות) אז בתכלס זה הגיוני. וגם זה לא מסוכן לפרק דלתות ברכב חדש חדש? אני יודע שזה שאלות מוזרות, אבל כל עוד הרכב באחריות כל כך הרבה שנים זה קצת מפחיד, גם לא חסר התקנות של ילדים בני 20 ומשם התוצאה ברוב המקרים ידועה.

• תוכן חדש...