Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני מבקש להתייעץ אתכם בנושא הבא: אני אמור להיות נהג בחתונת קרובי משפחה + הרכב שלי.

אשמח ואודה באם תוכלו לפרט בבקשה, בנוגע לקישוט רכב, האם ישנם דברים שאסור או לא מומלץ (למשל - הדבקה עם נייר דבק מסוג מסויים) או כל דבר אחר שאתם ממליצים לי לבדוק או לברר לפני כן, ע"מ שלא ייגרם נזק לצבע של הרכב.

האם משנה אם הרכב בצבע מטאלי או רגיל (טרם החלטתי איזה רכב לנדב...).

אשמח לטיפים. תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

קשה לי להאמין שניידת תעצור רכב מקושט לחתונה .

ממליץ לא לשים זר קישוט גדול על מכסה המנוע מפריע מאוד לנהיגה , בנוסף לא מומלץ להדביק את הקישוט על הפח

כדי שהקישוטים יהיו על הידיות רכב או גריל של הרכב כמה שיותר פחות נגיעה בפח .

ברוב המקומות שמקשטים רכבים יודעים באיזה חומרים להשתמש.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אבא שלי בשנת 96 נידב את הקווליר החדשה למשימה,אחרי זה בקושיהוריד את הנייר דבר.

לכן אני מציע קישוטים שניתן לקשור למשל לידיות או קישוט לאורך הרכב שננעל מאחור במנעול תא המטען ומקדימה במכסה המנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אפשר לקשור ולא להדביק-עדיף.

או להדביק מהצד הפנימי של הפנאל, לדוגמה סרט לאורך האוטו נדביק בצד הפנימי של המכסה מנוע ובצד הפנימי של תא המטען.

בכל מקרה אם אתה צריך להדביק אז אך ורק עם דבק על בסיס נייר (מסקנטייפ) ולא נילון\פלסטיק\ספוג וכל שאר ההמצאות!

דבק שעל בסיס נייר ירד בקלות בעזרת מים.

עוד טיפ אחרון, תנסה שהדבק לא יהיה חשוף לשמש (אני מבין שזה בלתי אפשרי ב-100% אבל עד כמה שאפשר)

פורסם

מי שרושם לא להדביק אלה לקשור, ככל הנראה שלא קישט רכב בימיו.

אם אתה רוצה שהסרט יתעופף לך כל הנסיעה ויחבוט ברכב במקרה הטוב או יתלש והרכב וידבק לרכב שמאחוריך על השימשה במקרה הרע, זה בדיוק מה שאתה צריך לעשות.

בזמנו אני הדבקתי על הרכב את הסרטים עם סלוטייפ רגיל לגמרי.

מודה, הרכב היה רכב חברה, אך בכל זאת - לא נשאר שום סימן, אפילו לא הקטן ביותר.

מקסימום, אם נשאר סימן, אשפר להוריד (נקודתית) עם הפוליש העדין ביותר ולאחריו וקס, לא רואה בזה שום בעיה.

פורסם

בספטמבר קישטתי רכב לאחי, קשרתי מוו אחד מתחת לטמבון הקדמי לתוך הבאגז', בדרך חיזקתי פה ושם עם סלוטייפ רגיל.

קישטתי בבוקר והקפדנו לחנות תמיד בצל ולהמנע מלהעמיד את האוטו בשמש.

אם נשארו סימנים הורדנו אותם עם ספריי חלונות (עבד טוב כי לא היה משהו רציני)

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

כשאחותי התחתנה, קישטתי את הרכב רק עם קשירות בעזרת סרטים, ללא שום דבק. לא עף ולא כלום, מצרף תמונות.

מזל טוב!

303770_2472534335328_635151602_n.jpg

310740_2472545015595_1724643810_n.jpg

300436_2472482534033_801567667_n.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
כשאחותי התחתנה, קישטתי את הרכב רק עם קשירות בעזרת סרטים, ללא שום דבק. לא עף ולא כלום, מצרף תמונות.

מזל טוב!

לא מפריע לנהוג שזה מסתיר חלק מהשמשה? אני צריך לקשט את הרכב שלי לחתונה בעוד 7 חודשים וצריך להתחיל לחפש מקומות שמקשטים רכב בחיפה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ לצורך עדכון - הרכב נלקח לניקוי חיצוני יסודי ב"קלין קאר" (וויקטור - הרבה תודה !) מומלץ בחום. סבלניים ויסודיים.

ניקוי פנימי - למעט שאיבה - "אבק" - עשיתי בעצמי.

לאחר מכן - לקישוט.

שמחתי לראות שבמקום שהיינו לצורך הקישוט - יש מודעות, ולא רצו להדביק שום דבר לרכב (למעט "חיזוקים" על השמשות), אלא בקשירה לבד במקומות שניתן באמת וללא נזק.

תמונות נוספות בקישור - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3769284#post3769284

תודה על התגובות.

20130217_091808 (Copy).jpg

20130217_092706 (Copy).jpg

20130218_154016 (Copy).jpg

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...