Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, asix כתב:

זה היה נכון אם היו מקצצים מכולם אך בפועל יש אוכלוסיות שמעלים להם את התקציבים. אז נראה לי שהכסף שלוקחים מאיתנו נועד לקניית השלטון ולא לצמצום הגרעון. בדיוק כמו  שטוענים שלא מתעסקים בנושאים שלא קשורים למלחמה ובפועל מתעסקים בהכל חוץ מניהול המלחמה.

לא אמרתי שזה לא מסריח

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני לא מבין מה אתם בכלל טורחים לענות לטרול הזה, 

אני לא אתפלא אם זה מישהו בתשלום, שכל המטרה שלו לייצר חזות של אינטליגנט שאינו ביביסט עם טיעונים בשקל וחצי שעושים את העבודה רק לטובת צד אחד. 

המשך השייח איתו רק מגביר את הסיכוי שעוד ביביסטים לשעבר / מתנדנדים יאכלו את המוקשים האלו ויחזרו לבייב. 

המשתמש הזה כאן רק מינואר השנה.

אני מזמן הבנתי שדו שיח לא יעזור כאן, אם כבר להפך, הסיכוי של חלקם להתפכך זה להפסיק לנסות לשכנע אותם ולתת להם לבד. כל אנטי רק מזיק.

• אהבתי 1

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפני שעתיים, TheTaxAvenger כתב:

אצל אמריקאים אזרחות = תושבות

גם אם אתה חי במושבה על הירח אתה חייב בתשלום מיסים לארה"ב .

לא רוצה? אין בעיה. יתנו לך לוותר על אזרחות אחרי שאתה תשלם מס יציאה. 

אבל כנראה גם הם ביביסטים קומוניסטים

לא הבנת כלום (לא פלא). מדובר באנשים שכל חייהם שילמו מיסים. הכופר נדרש תמורת השכלה שקיבלו (כנראה למדת מרוסים). גם אצל אמריקאים אם אתה רוצה להגר ויש לך איזשהו תואר מבקשים לשלם את הכופר? אז לא, אמריקאים הם לא ביביסטים קומוניסטים להבדיל ממך.

אבל כן אני לא שם. אני ביפו א'. 

רחוב עזה?

אתה לא בכיון. אני לא צורך את התקשורת הקלאסית. 

רק דפי מסרים?

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

לא הבנת כלום (לא פלא). מדובר באנשים שכל חייהם שילמו מיסים. הכופר נדרש תמורת השכלה שקיבלו (כנראה למדת מרוסים). גם אצל אמריקאים אם אתה רוצה להגר ויש לך איזשהו תואר מבקשים לשלם את הכופר? 

אמריקאים רק דורשים שתמשיך לשלם מיסים לארה"ב כל החיים שלך (וגם אחרי החיים שלך). אם אתה לא רוצה להמשיך לשלם מיסים אתה צריך לוותר על אזרחות ולשלם מס יציאה.  

לפני 3 דקות, mikyl כתב:

רחוב עזה?

איך ידעת? 

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
פורסם
לפני 10 דקות, TheTaxAvenger כתב:

אמריקאים רק דורשים שתמשיך לשלם מיסים לארה"ב כל החיים שלך (וגם אחרי החיים שלך). אם אתה לא רוצה להמשיך לשלם מיסים אתה צריך לוותר על אזרחות ולשלם מס יציאה. 

מה הקשר? סובייטים שוללו ממך את האזרחות ברגע שקיבלת אישור הגירה.

לפני 11 דקות, TheTaxAvenger כתב:

איך ידעת?

כי לדבר עם ביביסט זה כמו לדבר עם עזתי.

פורסם
לפני 28 דקות, D1winner כתב:

מינואר

הרבה לפני, חפש ChemGuy או פרמוטציות שונות על שניצל.

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, mikyl כתב:

מה הקשר? סובייטים שוללו ממך את האזרחות ברגע שקיבלת אישור הגירה.

כי בשני המקרים מדובר בתשלום כופר.

הסובייטים אמרו: השקענו בך. רוצה להגר? אין בעיה שים כסף על השולחן בגין התארים שקיבלת אצלנו.

אמריקאים אומרים כמעט אותו דבר: השקענו בך. לא אכפת לנו איפה אתה גר, אבל כל עוד אתה אזרח אמריקאי, אתה נחשב תושב ארה"ב לצרכי מס. רוצה להפסיק לשלם מיסים? אין בעיה. תוותר על האזרחות. אבל לפני שנאשר את זה, אנחנו רוצים דמי כופר או כמו קוראים לזה בשפה מקצועית מס יציאה.

לפני 13 דקות, mikyl כתב:

כי לדבר עם ביביסט זה כמו לדבר עם עזתי.

אבל אני לא. 

פורסם
לפני 52 דקות, פינדר כתב:

ומה עושה בעל עסק שצריך לשים כסף בצד כי הוא צריך להחליף איזה מכונה כל כמה שנים, או שהוא מתכנן להתרחב בעוד כמה שנים והוא רוצה בינתיים לחסוך כסף כדי להשקיע בהרחבה?

חנקת אותו. אתה מחייב אותו למשוך את הכסף ולשלם מס ומונע צמיחה של העסק, או לפחות מקשה עליה.

אני בדיוק בעל העסק הזה.

אז אני מחזיק את הכסף במלאים ובפעילות ולא ככסף נזיל ומה שנזיל משלמים מס שאקזז אחר כך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, TheTaxAvenger כתב:

הסובייטים אמרו: השקענו בך. רוצה להגר? אין בעיה שים כסף על השולחן בגין התארים שקיבלת אצלנו.

אמריקאים אומרים כמעט אותו דבר: השקענו בך. לא אכפת לנו איפה אתה גר, אבל כל עוד אתה אזרח אמריקאי, אתה נחשב תושב ארה"ב לצרכי מס. רוצה להפסיק לשלם מיסים? אין בעיה. תוותר על האזרחות. אבל לפני שנאשר את זה, אנחנו רוצים דמי כופר או כמו קוראים לזה בשפה מקצועית מס יציאה.

בולשיט. את ההשקעה אנשים החזירו מזמן במיסים ששילמו ובעבודה. גם ובמיסים שהורים שלהם שלמו. בלי לדבר שלא היה שום קשר בין מציות בברה"מ וסכומים שנדרשו. חוץ מזה רק בדיקטטורה אפשר לדרוש להחזיר ברוורס. אבל ברור שלביביסט זה לא מפריע, הרי מדובר בליגה אחרת.

פורסם
לפני 4 שעות, TheTaxAvenger כתב:

נראה לך? יש לי כבוד עצמי. 

ברור, אף פעם לא חשבתי אחרת

לפני 3 שעות, TheTaxAvenger כתב:

אבל כן אני לא שם. אני ביפו א'. 

אולי תפתח שרשור נפרד ותעדכן מה עבר עליך מאז הקורונה?

אנחנו מרותקים

• מצחיק 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 29 דקות, TheTaxAvenger כתב:

אבל אני לא. 

עשה לי חשבון זריז כמה המדינה חייבת לי על 36 חודשים בסדיר

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לא הברחתי את החסכונות שלי לחו"ל,

תודה לך, השקל לא היה עומד בזה

מה שאתם עושים זה פשוט לשרוף את הבית רק כי הפסדתם בסיבוב.

קודם כל, 99% מהאנשים בעיקר מדברים.

תשים את זה בצד - מדינה היא לא חוזה מחייב לכל החיים, אלא אם אתה גר בדיקטטורה נוסח ברהמ.

מדינות יכול להתפרק מהרבה סיבות. אפשר להתווכח עד שנה הבאה אם הפחד מהמשיחיים והביביסטים מוצדק. אבל הנחת המוצא כאילו אנשים חייבים למדינה ללא שום תנאי ולא משנה מה קורה - שבורה. והדמגוגיה החביבה שלך, על 8200 וכלב וכו' - אז סתכל על זה מהצד השני: אם לא המיסים של עובדי ההייטק הבלונדינים עם הכלב - לך ודומיך לא היה מה לאכול היום. ועל הדירה במחיר למשתכן שמיממנו לך אני אפילו כבר לא מדבר. זה אין דה ליטל, עליי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

ברור, אף פעם לא חשבתי אחרת

אולי תפתח שרשור נפרד ותעדכן מה עבר עליך מאז הקורונה?

אנחנו מרותקים

הוטרינה קיימת בכלל או שעבודות הקו הירוק חיסלו אותם? 

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

תודה לך, השקל לא היה עומד בזה

קודם כל, 99% מהאנשים בעיקר מדברים.

תשים את זה בצד - מדינה היא לא חוזה מחייב לכל החיים, אלא אם אתה גר בדיקטטורה נוסח ברהמ.

מדינות יכול להתפרק מהרבה סיבות. אפשר להתווכח עד שנה הבאה אם הפחד מהמשיחיים והביביסטים מוצדק. אבל הנחת המוצא כאילו אנשים חייבים למדינה ללא שום תנאי ולא משנה מה קורה - שבורה. והדמגוגיה החביבה שלך, על 8200 וכלב וכו' - אז סתכל על זה מהצד השני: אם לא המיסים של עובדי ההייטק הבלונדינים עם הכלב - לך ודומיך לא היה מה לאכול היום. ועל הדירה במחיר למשתכן שמיממנו לך אני אפילו כבר לא מדבר. זה אין דה ליטל, עליי.

קצת הגזמת, לא? 

לא כולם בהייטק אשכנטוזים שחיפים טיפוסיים עם זקן, דגל גאווה במרפסת וכלב שהם הצילו מהמכלאה. יש בענף הזה הכל מהכל כולל חרדים וחרדיות שנותנים יופי של עבודה. 

אתם לא היחידים שמחזיקים את המדינה הזאת כלכלית וביטחונית ורשימת KIA מהמלחמה הזאת די מוכיחה את זה. 

פורסם

אצל אמריקאים אזרחות = תושבות

גם אם אתה חי במושבה על הירח אתה חייב בתשלום מיסים לארה"ב .

לא רוצה? אין בעיה. יתנו לך לוותר על אזרחות אחרי שאתה תשלם מס יציאה. 

אבל כנראה גם הם ביביסטים קומוניסטים

אם אתה על הירח, או אפילו בדרך, יש לך זכויות לדחיית המס. מצד שני, כשחוזרים נדרשת הצהרת מכס

לפני שעה, TheTaxAvenger כתב:

הצעדים נועדו לשלם את הגירעון בעקבות המלחמה. 

אי אפשר לדעת מה יהיה עוד 7.5 דקות. כל התחזיות האלה 75 שנים קדימה לא רציניות. 

אני מדבר על ערב יום העצמאות ה-75. זה חצי שנה לפני 7.10. לגבי עוד 75 שנה - לא בתוחלת חיים שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

חביבי, מילולית נפלת על הראש, הכל הפוך אצלך.

מי שדופק אותי, את ילדי ואותך הם ביבי וחבר מרעיו שלוקחים את המיסים שלנו ומעבירים לטפילים, שמשחררים אלפי צעירים חסרי השכלה מהצבא אבל מזמנים למילואים את אותם אנשים שמחזיקים את הכלכלה על ידי יצרנות ותשלום מיסים, שגוזלים את הזכויות האזרחיות הדמוקרטיות.

מי שלא מתנדב אינו סרבן. הוא השלים את חובותיו, ומרגע זה הבחירה האם להתנדב היא שלו. אתה יודע, כל בחור בן 18 מחוייב בגיוס לצבא, אבל הממשלה פוטרת עשרות אלפי חייבי גיוס ומתלוננת על המתנדבים.

והמטרה אינה ״לדפוק את הביביסטים״ אלא להציל את מדינת ישראל מציפורני הטפילים והשודדים.

משהו שאני מרגיש צורך לשאול אותך, הבנתי שאתה רופא, נכון? אם היית יודע עכשיו שיש מטופלים שלך שהצביעו לביבי או לאחת ממפלגות הקואליציה, היית מסרב לטפל בו?(אני שואל ברצינות), יש רופאים שכבר שבתו במחאות הקודמות, ואפילו הודיעו שיסרבו לתת טיפול במקומות מסויימים שהם יודעים ששם האוכלוסייה הצביעה באחוזים גבוהים לביבי או לאחת ממפלגות הקואליציה.

קודם כל אני חייב להגיד , אני לא אוהב אף אחת מהמפלגות שיש, בכל אחת מהמפלגות יש אנשים בלתי נסבלים לדעתי, אני אחד שלא רוצה להצביע לאף אחד בבחירות הבאות.

אני לא אוהב את ההתנהלות של אף אחת מהמפלגות(קואליציה ואופוזיציה כאחד).

זכותך כמובן לעשות מה שאתה רוצה, אני רק אומר שלדעתי למנוע טיפול מאנשים שזקוקים לו, אפילו אם הם הצביעו לדעתך לדיקטטור מושחת, זה צעד קיצוני מדי, למנוע טיפול רפואי מאנשים שלא עברו עבירה פלילית, ולדעתי, לתמוך בממשלה הנוכחית, עם כל הבעיות שלה והאנשים בה שאני לא אוהב, זאת עדיין לא עבירה פלילית, גם אם רבים ממכובדי הפורום חושבים שמצביעי הקואליציה הם חבורה של דביליים ומטומטמים חסרי שכל, זה עדיין לא אומר שמגיע להם שימנעו מהם קבלת שירותים ציבוריים או טיפול רפואי, גם למישהו שהוא בעינייך טיפש חסר שכל, זה עדיין לא אומר שמגיע לו למות חס וחלילה.

• תוכן חדש...