Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, TheTaxAvenger כתב:

האופי של המדינה משתנה 

ישראל הופכת להיות יותר דתית וימנית 

צומחת כאן אליטה חדשה 

מנגד יש אליטה ישנה שמסרבת לוותר על מוקדי הכוח 

אליטה חדשה,  סוג של הומור.

דוד עמשלמ

קרעי

גב' גרב

שמחה !  רוטמן.  גילה דיצה רינה,  בקיצור חוח צחוק.

הגב' stroke - קרה לנו נס.

גולדקנוPפפ.  מה רע פה.

שרת המודיעין.

קצרה היריעה.

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק.

ובראש הגדוד צועד, אצבעוני המפחד.

• אהבתי 4

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

יאיר נתניהו הצטרף לפורום?

בתאריך 20.3.2025 בשעה 19:42, sperial כתב:

תגידו, מי הצטרף לפורום? האבא, הבן או רוח הקודש?

גם אני חשדתי במשפחה הקדושה.  😀

@TheTaxAvenger כשאתה צורח ״פקידים״ כדאי שתבין את משמעות המילה - שמקורה הוא ממונה או מפקד. אז, כן, אותם פקידים מופקדים לא רק על הקלסרים אלא גם על הניהול.

חוץ מזה - אני ממליץ לך לחזור ולקרוא את מחברת האזרחות שלך מכיתה י״א, פרק עקרונות הדמוקרטיה. תגלה שעקרון הכרעת הרוב הוא רק אחד, וממש לא מאפשר לנבחר לעשות ככל העולה על רוחו. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, TheTaxAvenger כתב:

לא הבנתי אתה בעד שהם רושמים את החברות שלהם בדלאוור? בוא, האשכנטוז הבלונדיני עם הכלב צריך לשלם 75% מס לישראל. את כל הידע והקשרים שלו הוא צבר בזכות המדינה. (צה"ל, 8200, טכניון, חממת הייטק בתל אביב)  אם הוא היה גדל באיזה סלאם במזרח אירופה המקסימום שהוא היה מקבל בחיים זה AK-47 ויאללה לך לבחמוט.

הוא כן. הוא חייב גם לך. הוא כל החיים שלו ינק ממוסדות המדינה. הוא הגיע לאן שהוא הגיע גם בזכות עבודה קשה וגם בזכות זה שמדינת ישראל יצרה סביבה שאפשרה לו לפרוח.

את האקו-סיסטם הזה יצרו במשך עשרות שנים עשרות אלפי אנשים עם סטייט אוף מיינד די דומה לזה שלו, שרובם עונים בדיוק להגדרה של אותה אליטה ישנה ומנוונת השנואה על הימין הביביסטי. מדהים שמצד אחד אתה מנסה לנכס את הכל ל"בזכות המדינה" ובאותה נשימה מדבר על "סלאם במזרח אירופה", כאילו שזה לא מה שיהיה כאן כשהביביזם ישתלט סופית. אתה רואה אקו-סיסטם כזה ברוסיה? איראן? טורקיה? ונצואלה? במדינות דת יש סביבה שמאפשרת ליזמים ואנשים יצירתיים לפרוח?

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 3

חזיר דיזל

פורסם
לפני 29 דקות, sperial כתב:

חוץ מזה - אני ממליץ לך לחזור ולקרוא את מחברת האזרחות שלך מכיתה י״א,

לא בטוח שהוא הגיע כל כך רחוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

באשדוד

הלו הלו, עד אשדוד 😀

לפני כשעה, ch28566 כתב:

עוד  

זה אותו משתמש..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

כן כן, אני מדבר על אותו הטרול שעוד רגע יטען שלבעלי מקצועות נדרשים כמו מהנדסים ורופאים אסור בכלל להגר מכאן כי הם רכשו כאן את הידע שלהם. 

פורסם
לפני 4 שעות, איציק נ. כתב:

אם היית במקומו היית עושה בדיוק אותו הדבר. 

אבל הוא לא במקומו, ורק קשקשנים שלא בנו שום דבר בחיים שלהם יכולים להציע להעביר 75% מהתוצר שלך למישהו אחר 🤷

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 7 שעות, TheTaxAvenger כתב:

לא הבנתי אתה בעד שהם רושמים את החברות שלהם בדלאוור? בוא, האשכנטוז הבלונדיני עם הכלב צריך לשלם 75% מס לישראל. את כל הידע והקשרים שלו הוא צבר בזכות המדינה. (צה"ל, 8200, טכניון, חממת הייטק בתל אביב)  אם הוא היה גדל באיזה סלאם במזרח אירופה המקסימום שהוא היה מקבל בחיים זה AK-47 ויאללה לך לבחמוט.

לדעתי אתה רך ונחמד מדי. את הסטארטאפים בכלל צריך להלאים. אבל עד אז, כאמור, סומך עליך שתעשה אקזיט כחול לבן למהדרין, ותראה לכל האשכנטוזים מה זה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 שעות, TheTaxAvenger כתב:

באותה נשימה הוא יכל לחתוך בחצי את המשרדים שלו בארץ ולהעביר אותם לפורטוגל/הודו.

פחות אנשים היו מועסקים אצלו. פחות אנשים היו משלמים מיסים של 500 אלף דולר לאחר המכירה הזו.

המשקפיים שאתה מסתכל איתם על העולם קצת עקומים חבר, כדאי שתחפש חדשות.

הוא לא חייב לך ולנו כלום.

פורסם (נערך)

הוא לא יפתח R&D בהודו. הוא צריך את ההון האנושי שיש בישראל.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

לדעתי אתה רך ונחמד מדי. את הסטארטאפים בכלל צריך להלאים. 

ממש לא. הגזמתי כדי להדגיש עד כמה יזמים מסוימים מוכנים לפגוע בכוונה במדינה רק כי היא לא מתנהלת כפי שהם רוצים שהיא תתנהל. וחלקם סתם שקרנים כמו תום ליבנה. 

לפני 8 שעות, קורן בן אשר כתב:

במדינות דת יש סביבה שמאפשרת ליזמים ואנשים יצירתיים לפרוח?

כל ההתקדמות האנושית משחר ההיסטוריה נעשתה בסביבה דתית. 

לפני 8 שעות, sperial כתב:

@TheTaxAvenger כשאתה צורח ״פקידים״ כדאי שתבין את משמעות המילה - שמקורה הוא ממונה או מפקד. אז, כן, אותם פקידים מופקדים לא רק על הקלסרים אלא גם על הניהול.

חוץ מזה - אני ממליץ לך לחזור ולקרוא את מחברת האזרחות שלך מכיתה י״א, פרק עקרונות הדמוקרטיה. תגלה שעקרון הכרעת הרוב הוא רק אחד, וממש לא מאפשר לנבחר לעשות ככל העולה על רוחו. 

בחייך

לעשות ככל העולה על רוחו

אפילו כמה פקידים הוא לא מצליח להזיז במדינה הזאת 

למנהלת סניף בזארה יש יותר סמכויות ממנו

לפני 8 שעות, David32 כתב:

ככה זה כשגרים באשדוד ומקנאים בא שים שאוכלים שניצל בתל אביב. כמה שנים והופס - קיצוני.

מזמן בתל אביב.

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 3 דקות, TheTaxAvenger כתב:

נכון. אותו הון אנושי שלומד באוניברסיטה ,לומד לימודי ליבה, משלם מיסים, עושה צבא ולא ההון האנושי שיושב בישיבה, מוצץ כסף מהעם, לא משתתף בנטל, משתדל לעבוד ולשלם בשחור כדי לא לשלם מיסים. הדאגה של העסקים שלהם ( ושלך) שאם לא יהיה כאלה חברות אז יצטרכו למצוץ יותר מהאזרחים כי הדרישות הכספיות שלהם רק הולכות וגדלות. 

אותי אישית ( כאדם מאמין) כל הדרישות של החרדים ושוד הקופה הציבורית גורמת לי לסלידה מהדת. עצם זה שאנשים לא מפעילים את האיבר בראש שלהם שנקרא מוח ועושים כל מה ש"רב" אומר להם לעשות ללא כל שיקול דעת ומחשבה האם זה טוב להם או לא פשוט מדהימה אותי. וזה רק ע"י שליטה על ידי כסף ובורות. מי שבוחר לחיות ככה זאת בעיה שלו אבל אני לא צריך לממן אותו בבחירה הזאת.

במקום לנסות ולגרום להם להיות קצת יותר משכילים ושיפעילו שיקול דעת בהחלטות הם מנסים להפוך את כולם לכאלה בכך שמוסדות החינוך לא יפעלו כראוי עקב קיצוץ תקציבים וע"י חוקים שיכפו את הדת.

@TheTaxAvenger  לא מצליח להבין איך אתה מעביר ביקורת על אנשים שבוחרים לא להשקיע פה כסף ( וזאת זכותם) כאשר הממשלה שאתה מהדהד מעבירה תקציבים וכסף שאתה ואני משלמים לאנשים שלא תורמים בכלום לי ולך. ממשלה שמנציחה את החוסר שיוויון בין אוכלוסיות שתורמות ולא תורמות. ממשלה שבזמן שאנשים מקבלים צו מילואים בפעם הרביעית או החמישית ובאותו זמן דואגת לפטור לאוכלוסיה שלמה מצבא. לא יודע אם אתה נשוי ועם ילדים, אבל שים לב למה שקורה במשרד החינוך ( קיצוץ תקציבים - לא אצל החרדים) , משרד הבריאות, משרד התחבורה ( אתה יודע שסיימנו את שנה שעברה עם המספר הגדול ביותר של הרוגים מתאונות הדרכים וזה למרות כל הטכנולוגיה המתקדמת ברכבים). שום משרד לא מתפקד. עושים בדיחה מכל ניהול השירותים לאזרח.  ממנים אדם אחד שיהיה אחראי ל 4 משרדים. זה רציני?

איך אפשר להדהד ממשלה כזאת שהדאגה לאזרחים זה הדבר האחרון שמעניין אותה?

התחושה שלי זה שאין פה מדינה עם ממשלה שדואגת לה אלא ממשלה שיש לה מדינה והכל זה הממשלה. פשוט התהפכו היוצרות.

אבל איך גורמים לך לחשוב אחרת? מספרים לך סיפורי אליטות, חונטות, דיפ סטייט, ועוד אלף ואחד סיפורים שיגרמו לך לא לראות שפשוט דופקים אותך ואת עתיד ילדך בכך שלא משקיעים פה בכלום ואין שום תוכנית סדורה מלבד לדאוג שהכח שלהם לא יילך לשום מקום.

סתם נקודה למחשבה. לדאוג שאולי תצביע למי שישפר את איכות חייך וילדך לא אצליח כנראה אבל תנסה לדמיין איך תראה המדינה בעוד 15 שנה כאשר יהיה לחרדים ( השותפים "הטבעיים") יותר כח כי יש מישהו שדואג לשמן אותם כל פעם כי הם מונעים רק ע"י כסף.

קיבלת דוגמה לכך בחתונה של איזה "רב" ( סלח לי שאני לא זוכר את שמו ) שהם רואים בך כופר ומה שמעניין אותם זה רק הכסף שלך ושהם לא יתגייסו לעולם ותצטרך להגן עליהם. והם לא קומץ כמו שמנסים לספר לך.

אם זה לא גרם לך לתחושה לא נעימה בגוף אז אני באמת קטונתי.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 36 דקות, TheTaxAvenger כתב:

ממש לא. הגזמתי כדי להדגיש עד כמה יזמים מסוימים מוכנים לפגוע בכוונה במדינה רק כי היא לא מתנהלת כפי שהם רוצים שהיא תתנהל.

אה, הגזמת? לא יכול להיות. חשבתי שזה תיאור אותנטי של המציאות. כי באמת, ב-15 שנה שאני עובד בסטארטאפים שונים בישראל, בחיים לא פגשתי יזמים לא אשכנטוזים בלונדינים עם כלב מת"א. וגם כשהייתי מתכנת בצבא, כולם סביבי היו אשכנטוזים בלונדינים עם כלב מת"א. כולל אותי. צבעתי את השיער, עברתי עיר ואימצתי כלב שיקבלו אותי.

לפני 41 דקות, TheTaxAvenger כתב:

מזמן בתל אביב.

אוי לא. רק אל תגיד לי שאתה גם עומד בתור לויטרינה עכשיו. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

.

אתה יודע, את המוחות אפשר לנייד, ולא חסרות מדינות שישמחו לקלוט אותם. אפילו בפורום הזה יש כמה נציגים של מוחות ישראליים שמצאו את מקומם ברחבי העולם ומאושרים, ולא מעלים זבחים לפרזיטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...