Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

תאמין לי שאתה לא רוצה ראש שבכ צדיק.

מה שתיארת זו דרישת סף כדי להיות טוב בתפקיד הזה.

כמעט בשום תפקיד בטחוני\מדיני אתה לא רוצה איש צדיק

השאלה לאן זה מופנה. אם זה לטובת הציבור ונגד האויבים זה מעולה אם זה נגד הציבור זה מסוכן 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

להחזיק בכיסא לא משנה מה ושתשרף המדינה. 

פעם אחר פעם הוא מוכיח את זה. 

אין לי ממש עניין לדון בחידלונות של ביבי שוב ושוב. העובדה שהוא עוד מצליח להיאחז בכסא היא בעיקר עדות לנרפסות של כל אלו סביבו, קואליציה ואופוזיציה

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 1 דקה, falou כתב:

אין לי ממש עניין לדון בחידלונות של ביבי שוב ושוב. העובדה שהוא עוד מצליח להיאחז בכסא היא בעיקר עדות לנרפסות של כל אלו סביבו, קואליציה ואופוזיציה

מה האופוזיציה יכולה לעשות? אם אין מספיק אצבעות אין מספיק אצבעות. גם אם יעמדו על הראש. 

• אהבתי 3
פורסם
לפני 8 דקות, garicho כתב:

מה האופוזיציה יכולה לעשות? אם אין מספיק אצבעות אין מספיק אצבעות. גם אם יעמדו על הראש. 

יכלה? בהחלט.

בהחלט יכלה והייתה צריכה לדרוש את התפטרותו, ובמקביל לעשות כל מה שניתן בכדי להביא להפלתו בהצבעת אי אמון. 

מה האופוזיציה לא הייתה צריכה לעשות?

לא להצטרף לממשלת המחדל והכשלון.

לא להעניק לאשמים בכישלון הנורא כרית ביטחון שתאפשר להם להחזיר את ההפיכה המשטרית.

ועוד הרבה דברים. 

אבל כשיאיר גולן לא מגנה מישהו שקרא לגנץ שהוא בוגד במצביעיו, יש כאלה שחושבים שזו נקודה לרעתו. כי הם רוצים אופוזיציה צבועה, שמורכבת מכאלה שנכנסים לממשלות חירום עם נתניהו 2 מתוך 2 פעמים שהוא היה צריך את זה, במקום לעבוד בפוליטיקה ולהפיל אותו.

פורסם
לפני 4 דקות, garicho כתב:

לנצח בבחירות על ידי העברת הבוחרים שלו לצד שלהם? 

לא להפיל את הממשלה הקודמת? 

מה שומעים כל היום וכל הלילה, קדושה קדושה קדושה היועמשית. היא צריכה להפיל את ראש הממשלה. עובדת ציבור

טמטום 

בו נגיד ככה, כל אחד שקצת יודע לקרוא מבין, אין קייס משפטי רציני למנוע את פיטורי בר. זה קודם כל. דבר שני, ללכת דווקא על זה כחזית - טעות

ללכת על החטופים כמראית הכל - טעות. 

תחשפו את מחדלי הממשלה שהובילו למלחמה, למשל. 

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 4 דקות, falou כתב:

קואליציה ואופוזיציה

קודם כל כן 

אבל כש/אם יהיו בחירות, נגלה מה העם חושב - ובניגוד לכל המספידים אני לא חושב שביבי ילך לשום מקום. גם היום יש לו תמיכה, וזה עוד לפני השנה+ הקרובות, במסגרתן יעמיק את תזת ה"נרדף" /"דיפסטייט". 

אם יש משהו שישראל ישראלי מוכיח שהוא עושה, פעם אחר פעם, זה ציפוף שורות בעיתות מצוקה. ביבי קמפיינר-על ויודע לתמרן היטב, ויש ערימות של מצביעים שימושיים שיסייעו לו לשמור על הכסא, לדעתי. 

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 דקות, פריג'י כתב:

יכלה? בהחלט.

בהחלט יכלה והייתה צריכה לדרוש את התפטרותו, ובמקביל לעשות כל מה שניתן בכדי להביא להפלתו בהצבעת אי אמון. 

ועוד הרבה דברים. 

אבל כשיאיר גולן לא מגנה מישהו שקרא לגנץ שהוא בוגד במצביעיו, יש כאלה שחושבים שזו נקודה לרעתו. כי הם רוצים אופוזיציה צבועה, שמורכבת מכאלה שנכנסים לממשלות חירום עם נתניהו 2 מתוך 2 פעמים שהוא היה צריך את זה, במקום לעבוד בפוליטיקה ולהפיל אותו.

כי טובת המדינה חשובה להם. זאת הסיבה. אני יודע שזה נשמע נורא, אבל זה מה שקורה כשלאנשים עוד נשארו שאריות של ערכים…

לפני 5 דקות, falou כתב:

היו בחירות מאז 10.23 ולא אמרו לי? 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, garicho כתב:

כי טובת המדינה חשובה להם. זאת הסיבה. אני יודע שזה נשמע נורא, אבל זה מה שקורה כשלאנשים עוד נשארו שאריות של ערכים…

אז אתה אומר שגרמני שחשובה לו גרמניה, בשנת 41, היה צריך לרוץ קדימה לאס אס או לוורמכט, כי קומוניסטים ואמריקאים היו על הגדרות?

לא.

הוא היה צריך להצטרף למחתרת.

לא שאני משווה. אין פה השוואה וזה מקרה אחר. אבל לאופוזיציה בדמוקרטיה יש תפקיד ברור והיא צריכה לבצע אותו. בטח בימים כאלו שהאחראי למחדל הוא היריב הפוליטי.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 1 דקה, פריג'י כתב:

אז אתה אומר שגרמני שחשובה לו גרמניה, בשנת 41, היה צריך לרוץ קדימה לאס אס או לוורמכט, כי קומוניסטים ואמריקאים היו על הגדרות?

לא.

הוא היה צריך להצורף למחתרת.

א. גודווין

ב. זה בידיוק מה שהגרמני עשה ב-41 (וגם לפני). כי המדינה הייתה חשובה לו…

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, garicho כתב:

א. גודווין

ב. זה בידיוק מה שהגרמני עשה ב-41 (וגם לפני). כי המדינה הייתה חשובה לו…

עזוב גודווין.

גרמני שהלך למחתרת ידע שיש אפשרות לסיטואציה מסוימת שבשנת 43 אין יותר גרמניה.

ואז הוא היה שואל את עצמו אם הוא עשה טעות.

אותו דבר האופוזיציה שלנו בטח שואלת את עצמה היום. לפחות אני מקווה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 42 דקות, falou כתב:

לא להפיל את הממשלה הקודמת? 

מה שומעים כל היום וכל הלילה, קדושה קדושה קדושה היועמשית. היא צריכה להפיל את ראש הממשלה. עובדת ציבור

טמטום 

בו נגיד ככה, כל אחד שקצת יודע לקרוא מבין, אין קייס משפטי רציני למנוע את פיטורי בר. זה קודם כל. דבר שני, ללכת דווקא על זה כחזית - טעות

ללכת על החטופים כמראית הכל - טעות. 

תחשפו את מחדלי הממשלה שהובילו למלחמה, למשל. 

אני מקווה שבר פשוט ילך. אין דרך אחרת. הניסיון של ביבי לשכתב את ההיסטוריה ולברוח מהאחריות ל7.10 מקומם, אבל בר לא יכול לתקן את זה. 

לגבי ההמשך - מקווה שהסקרים צודקים, ושהליכוד ישאר באזור ה-20 מנדטים. אבל על זה צריך להוסיף: בהנחה שזה המצב, יש לך 20 מנדטים לליכוד, בערך עוד 20 לחרדים ובערך עוד 20 לכהניסטים. זה יחסי הכוחות החברתיים בישראל. כלומר מי שנשאר שם - לא יזוז, לא משנה מה נגיד, לא משנה מה נעשה, ובטח ובטח ובטח לא משנה מה יעשו נבחרי הציבור שלהם. וזה מאוד עצוב. המשחק הדמוקרטי כאן הוא על סדר גודל של 10 מנדטים ימניים, פחות או יותר, שנטשו את הליכוד ואולי גם את סמוטריץ' לפי הסקרים. ודי זהו.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

לגבי ההמשך - מקווה שהסקרים צודקים, ושהליכוד ישאר באזור ה-20 מנדטים. אבל על זה צריך להוסיף: בהנחה שזה המצב, יש לך 20 מנדטים לליכוד, בערך עוד 20 לחרדים ובערך עוד 20 לכהניסטים. זה יחסי הכוחות החברתיים בישראל. כלומר מי שנשאר שם - לא יזוז, לא משנה מה נגיד, לא משנה מה נעשה, ובטח ובטח ובטח לא משנה מה יעשו נבחרי הציבור שלהם. וזה מאוד עצוב. המשחק הדמוקרטי כאן הוא על סדר גודל של 10 מנדטים ימניים, פחות או יותר, שנטשו את הליכוד ואולי גם את סמוטריץ' לפי הסקרים. ודי זהו.

בדיוק. זה המצב. ואם ארוע כמו ה-7.10 לא שינה את זה יותר מידי אני לא יודע מה ישנה…

פורסם
לפני כשעה, פריג'י כתב:

יכלה? בהחלט.

ועוד הרבה דברים. 

קוראים לרבין בוגד: הסתה מסיתים 

קוראים לגנץ בוגד: נכון צודק

פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

היו בחירות מאז 10.23 ולא אמרו לי? 

היו לפני כן, לא?!

כמה פעמים מתנגדי ביבי מכרו את ההתנגדות תמורת שת״פ איתו?

מסורת ארוכת ימים מימי ברק, הראשון שביבי עשה לו סיבוב על התחת, ובגלל זה מאז הוא לא יכול לשבת בשקט (אבל שוכחים למה).

מישהו הכריח את גנץ להיכנס לממשלה?

את זועבי לפרוש?

את מיכאלי לא להתאחד עם מרץ?

למה כל האינטיגלינטים בעיני עצמם לא מסוגלים ״לצופף שורות״?

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

• תוכן חדש...