Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, waterman כתב:

אך להערכתי חלק ניכר מהחוסמים מחשיבים עצמם כליברלים ודמוקרטים

אין קשר בין הדברים, טרול הוא טרול ולא מאכילים את הטרול, פשוט  חוסמים אותו. 

לפני שעתיים, falou כתב:

כי חלקו במחדל הוא מוחלט מתוקף תפקידו

למה? הוא לא ראשי להשתמש בתירוצים של אמרו לי שחמאס מורתע? שרק כוח קטן מתכנן לפרוץ ולכן שלחתי רק כוח קטן? 

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

עוד 20 לכהניסטים

כאן הטעות וזה שובר השוויון של בנט. חובשי הכיפות הסרוגות בכעס עצום על הממשלה הזו ועל אלו שאמורים לייצג אותם. פחות שומעים על זה בתקשורת אבל בשטח יש פעילות של ממש בנושא של גיוס בני הישיבות והשוחד הכספי שהם מקבלים. אם יש משהו שהמלחמה שינתה, זה את זה, בני הכיפות הסרוגות גילו שהמרכז שמאל ממש לא אויב שלהם כפי שלימדו אותם כל השנים. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

image.thumb.png.4e3014b03543c4bfdc42b6bdd641b685.png

עכשיו זה היה המהלך הבא הצפוי.

ונשאלת באמת השאלה, אם ביבי כזה חכם גדול ובאמת יש לו אסטרטגיה סדורה ומתוחכמת להדיח את ה-דיפ סטייט ולהפוך לארדואן... איך הוא לא ראה את זה בא?

כי בואו... ברגע שההסתדרות וראשי המעסיקים יעשו יד אחת עם ההון וישביתו את המדינה, הסיבוב הזה נגמר. ביבי ייצטרך להתקפל בפני בגצ. שוב.

אז למה ביבי היה צריך להגיד שהוא ייתנגד לבגצ?!

מה זה נתן לו, נקודות בבייס לבחירות הבאות? הגדלת מאמיני הדיפ סטייט לרמה שתנצח לו את הבחירות הבאות?

אני לא מצליח לראות את האיש הזה מצליח להיות דיקטטור. הוא פשוט לא טוב בזה. הוא קמפיינר. סה טו.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דיקטטור טוב זה לאו דווקא דבר שלילי. הבעיה היא שהוא פשוט לא טוב בלי קשר לשיטה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

איך שביתה מפריעה למישהו? מי שסובל אלו רק האזרחים והממשלה הזו הוכיחה שהאזרחים לא מעניינים אותה, גם לא 1200 נשחטים ו-250 חטופים. 

פורסם

נתניה הכין את הקרקע לתייג את כל מי שלא מיישר איתו קו כבוגד או חלק מהדיפ סטייט.

בקרוב יטען שיו"ר ההסתדרות הוא כזה, ובקרוב מאוד יטען שראשי פורום העסקים הם כאלו.

בשלב זה שטופי המוח שלו כבר יאכלו הכל.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
פורסם
לפני 20 דקות, falou כתב:

אני לא מצליח לראות את האיש הזה מצליח להיות דיקטטור. הוא פשוט לא טוב בזה. הוא קמפיינר. סה טו.

ברור, הוא מנהל גרוע, והוא גם לא שליט כל יכול אפילו במחנה שלו. הוא הרי נסחט על ידי כל השותפים הטבעיים כל הזמן.

הבעיה היא לא שתקום כאן דיקטטורה לדעתי, אלא כמה נזק ייעשה לכל מוסדות המדינה (ולתחושת השותפות שנמצאת ברגרסיה מימלא) עד שביבי יעזוב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

מה האופוזיציה יכולה לעשות? אם אין מספיק אצבעות אין מספיק אצבעות. גם אם יעמדו על הראש. 

גם בממשלה הקודמת לא היה רוב לאופוזציה 

עד שהיה...

• אהבתי 1
פורסם
לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

ברור, הוא מנהל גרוע, והוא גם לא שליט כל יכול אפילו במחנה שלו. הוא הרי נסחט על ידי כל השותפים הטבעיים כל הזמן

אבל איש שיווק מעולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 46 דקות, ch28566 כתב:

איך שביתה מפריעה למישהו? מי שסובל אלו רק האזרחים והממשלה הזו הוכיחה שהאזרחים לא מעניינים אותה, גם לא 1200 נשחטים ו-250 חטופים. 

אתה באמת מאמין במה שאתה כותב?!

כי אם כן, מה נשאר לך חוצמי לקחת נשק ולהרוג אותם בעצמך?

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

בו נגיד ככה, כל אחד שקצת יודע לקרוא מבין, אין קייס משפטי רציני למנוע את פיטורי בר. זה קודם כל. דבר שני, ללכת דווקא על זה כחזית - טעות

אולי ניגוד עניינים? אבל אני לא משפטן. ואם הכל כזה ברור שחור לבן, איך זה שבג"צ הקפיא את פיטורי ראש שב"כ עד לדיון בעתירות?

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

הצפוי

וגם התגובה הבאה:

ציטוט

לא תהיה מלחמת אחים! מדינת ישראל היא מדינת חוק ועל פי החוק ממשלת ישראל מחליטה מי יהיה ראש השב״כ. שבת שלום.

מקור: https://t.me/bnetanyahu/5872

על הגבעה הזו? אני לא מצליח להבין.

פשוט טראגי, באמת. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 11 דקות, Gosser1860 כתב:

על הגבעה הזו? אני לא מצליח להבין.

אני גם לא.

עוד ניחוש שלי, איום ארגמן (בין אם היה מתואם עם בר או לא) הטריף את המא-בא וביבי, הלחיץ, רץ מהר מדי. אולי נתתי לו יותר מדי קרדיט כשחשבתי שזה מהלך שנועד להחזיר את בנגביר לממשלה בעיקרו, לשם העברת התקציב.

באמת מוזר אם זו תהיה הגבעה שהוא בחר למות עליה, בייחוד שיש לו טיעון טוב ולדעתי היה צולח את בגצ. אולי הוא רק מותח את החבל, בשביל להרשים את הבייס... לא יודע.

אבל עכשיו, אולי בשביל הפרינציפ, בגצ יילך לו על הראש... ומה אז?!

אז ״נהרוג״ אותו על הגבעה הזו.

גם בסדר.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעתיים, ch28566 כתב:

כאן הטעות וזה שובר השוויון של בנט.

אבל בנט. לא מתחייב ללכת אם גנץ או לפיד. ככה שהוא יכול לשבת אם ביבי.

אולי הוא יוציא תקיצונים. אבל ביבי הישאר בשלטון. ככה שלא עשינו כלום.

מצד שני. בנט לא שוכך איך ביבי פירק לו תממשלה. אבל פוליטיקה זה מסריח.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 4 דקות, yor2 כתב:

אבל בנט. לא מתחייב ללכת אם גנץ או לפיד. ככה שהוא יכול לשבת אם ביבי.

פוליטיקה זה אמנם דבר מלוכלך אך בנט הוכיח כבר שהוא לא כזה. להזכיר לך שעוד לפני שהושבע קראו לו בוגד? בניגוד לליכוד ולתומכי הימין, באמת אכפת לו מהמדינה ומהדמוקרטיה. לביביסטים אין קשר לדמוקרטיה, כך גם לא למשיחיים ובטח שלא לחרדים. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הליכוד צורח בכל מדיה אפשרית שאתה בוגד, סימן שאתה טוב למדינה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...