Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינתי הפוליטיקה נמצאת מחוץ לחדר הטיפולים. אם יש מטופל שמעלה את הנושא אני מסרב להגיב. בדיוק כפי שאני מתעלם מהרבה נושאים שאינם קשורים לנושא הרפואי.

שביתה? רק כאשר ההשבתה היא על ידי האיגוד המקצועי, וההסתדרות הרפואית לא נוטה לשביתות פוליטיות, למרות התנהלותה הממשלה שפוגעת ברפואה. הצוות הרפואי שאינו רופאים חבר באיגוד מקצועי אחר ובהחלט יכול להשבית את המוסדות הרפואיים לפי שיקוליו. ובלי הצוות הזה אין רפואה.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5966

• Night Driver

5079

פורסם
לפני 10 דקות, TheTaxAvenger כתב:

הוטרינה קיימת בכלל או שעבודות הקו הירוק חיסלו אותם? 

לא יודע, אני לא אכלתי שם מאז 2017 כזה נראה לי. אולי הזמנתי מתישהו בוולט אבל אני בספק.

מה אוכלים ביפו א'? איציק הגדול כל היום? או שאתה עדיין בשניצלים?

לפני 12 דקות, TheTaxAvenger כתב:

קצת הגזמת, לא? 

לא כולם בהייטק אשכנטוזים שחיפים טיפוסיים עם זקן, דגל גאווה במרפסת וכלב שהם הצילו מהמכלאה. יש בענף הזה הכל מהכל כולל חרדים וחרדיות שנותנים יופי של עבודה. 

אמממ

אתה דיברת על יזמי הייטק סטראוטיפים. אני רק הצעתי שתגיד להם "תודה" יפה שבזכותם יש לך מה לאכול.

לפני 15 דקות, TheTaxAvenger כתב:

אתם לא היחידים שמחזיקים את המדינה הזאת כלכלית וביטחונית ורשימת KIA מהמלחמה הזאת די מוכיחה את זה. 

לא דיברתי על בטחון, למרות שיש גם נתונים שמלמדים על אחוזי המילואימניקים בתעשיה. דיברתי על כלכלה. אנחנו משלמים 35% ממס ההכנסה, למרות שאנחנו רק 7.5% מהעובדים במשק, לדוגמא. לזה אתה יכול להוסיף את כל המסביב, כמו המסעדות שאתה כ"כ שונא בת"א, ובצהריים רבות המן מפוצצות בעובדי הייטק, נדלן ועוד. 

אנחנו לא היחידים שמחזיקים את המדינה כלכלית. אבל בעלדינו היא תקרוס. ואני מתחרט: אולי בעצם כשאתה מבקר את ההייטקיסטים, בכל זאת כדאי שתזכור שהם קנו לך דירה, ותגיד תודה גם על זה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אבל למה ליאור(m3) לא חוזר?! מתגעגע למגה שברי ציטוט ולוגיקה של שנה א' :lol:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, יבגניפ כתב:

לא יודע, אני לא אכלתי שם מאז 2017 כזה נראה לי. אולי הזמנתי מתישהו בוולט אבל אני בספק.

אאאא מה קרה? פתאום גילית שלא כיף לעמוד בתור עם עוד 30 תומרים בשורט וכפכפים בשביל המבורגר כמו איזה ניצול הוריקן בפלורידה? 

מה אוכלים ביפו א'? איציק הגדול כל היום? או שאתה עדיין בשניצלים?

אמממ

אין לי כסף לאכול בחוץ. קורעים אותי עם מדד תשומות הבנייה. עוד רגע אני פותח חשבון אונליפאנס. 

אתה דיברת על יזמי הייטק סטראוטיפים. אני רק הצעתי שתגיד להם "תודה" יפה שבזכותם יש לך מה לאכול.

תודה. אבל גם הם צריכים להגיד תודה על האקו-סיסטם שנבנה במדינה הזאת לאורך עשרות שנים שאיפשר להם לפרוח. אם הבלונדיני היה נולד במזרח אירופה השיא שלו בחיים היה לתת בראש לסבטלנה עם 50 ק"ג עודפים אחרי 14 שעות משמרת במפעל פלדה. 

לא דיברתי על בטחון, למרות שיש גם נתונים שמלמדים על אחוזי המילואימניקים בתעשיה.

בוא, עדיף שלא נפתח את זה. אני פחות בקטע של לספור מאיפה הגיעו החללים כי כל אדם הוא עולם ומלואו, אבל בוא נגיד שהמספרים לא נוטים לכיון שלכם.

אנחנו לא היחידים שמחזיקים את המדינה כלכלית. אבל בעלדינו היא תקרוס.

כן, אה. במיוחד בלעדיך. 

ואני מתחרט: אולי בעצם כשאתה מבקר את ההייטקיסטים, בכל זאת כדאי שתזכור שהם קנו לך דירה, ותגיד תודה גם על זה.

רגע אז להתקשר לבנק ולהגיד שאתה משלם את ה-1 מיליון שקל משכנתא שלי? 

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לפניכם ההוכחה שמחיר למשתכן = שוחד בחירות.

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, TheTaxAvenger כתב:

אאאא מה קרה? פתאום גילית שלא כיף לעמוד בתור עם עוד 30 תומרים בשורט וכפכפים בשביל המבורגר כמו איזה ניצול הוריקן בפלורידה? 

אני לא עומד בתור לאוכל באופן כללי. אני לא תייר סחי מהפריפריה. זה לא סמל סטטוס בשבילי כמו שזה בשביל אחרים שאתה אולי מכיר :) 

אכלתי בויטרינה כמו שאכלתי בעשרות מסעדות תל אביביות אחרות. היו מקומות שאהבתי ושאני עדיין אוהב יותר. 

לפני 6 דקות, TheTaxAvenger כתב:

אין לי כסף לאכול בחוץ.

אני בשוק.

לפני 6 דקות, TheTaxAvenger כתב:

תודה. אבל גם הם צריכים להגיד תודה על האקו-סיסטם שנבנה במדינה הזאת לאורך עשרות שנים שאיפשר להם לפרוח. אם הבלונדיני היה נולד במזרח אירופה השיא שלו בחיים היה לתת בראש לסבטלנה אחרי 14 שעות משמרת במפעל פלדה. 

חבר, יש אנשים שנולדו במזרח אירופה וחתומים על אקזיטים של מאות מיליונים בישראל. מכיר אישית כמה כאלו. האקו סיסטם בארץ הוא אכן נהדר. אבל "המדינה" שיצרה אותו זו לא הממשלה הנוכחית. וגם זה, מערכת יחסים דו כיוונית. וכמו בכל מקום אחר, אם המדינה מפסיקה לשרת אותך כאזרח - אני לא חושב שאתה צריך להיות חייב לה לנצח. ואתה *שוב* מתעלם מזה שכל ההייטקיסטים שאתה כל כך מקנא בהם מחזירים למדינה את מה ש"הושקע" בהם. זו לא מתנה שהם קיבלו כי מישהו נחמד.

לפני 9 דקות, TheTaxAvenger כתב:

כן, אה. במיוחד בלעדיך. 

לא כל אחד הוא מיוחד. אבל כן, אני משלם די הרבה מיסים, בין היתר, בשביל לממן תוכניות שמוסכם על בערך 100% מהעוסקים בתחום שהן דביליות, כמו מחיר למשתכן.

לפני 10 דקות, TheTaxAvenger כתב:

רגע אז להתקשר לבנק ולהגיד שאתה משלם את ה-1 מיליון שקל משכנתא שלי? 

המימון של ההפרש ממחיר השוק לא הספיק לך? או שאת זה קיבלת מעץ הכסף?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, D1winner כתב:

אני לא מבין מה אתם בכלל טורחים לענות לטרול הזה, 

אני לא אתפלא אם זה מישהו בתשלום, שכל המטרה שלו לייצר חזות של אינטליגנט שאינו ביביסט עם טיעונים בשקל וחצי שעושים את העבודה רק לטובת צד אחד. 

המשך השייח איתו רק מגביר את הסיכוי שעוד ביביסטים לשעבר / מתנדנדים יאכלו את המוקשים האלו ויחזרו לבייב. 

המשתמש הזה כאן רק מינואר השנה.

אני מזמן הבנתי שדו שיח לא יעזור כאן, אם כבר להפך, הסיכוי של חלקם להתפכך זה להפסיק לנסות לשכנע אותם ולתת להם לבד. כל אנטי רק מזיק.

המשתמש הזה כאן ממזמן, במלא שמות שונים. החברים הקבועים באוף טופיק יודעים בדיוק מי זה :)

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

הצוות הרפואי שאינו רופאים חבר באיגוד מקצועי אחר ובהחלט יכול להשבית את המוסדות הרפואיים לפי שיקוליו. ובלי הצוות הזה אין רפואה.

זה לדעתי מצב מאוד בעייתי, להמר ככה על החיים של המטופלים, שוב אני אגיד, לדעתי, אזרחים שלא ביצעו שום עבירה פליליץ, ולהצביע ביבי או שאר הקואליציה זה עדיין לא נחשב לעבירה פלילית, לא סיבה מוצדקת למנוע מהם טיפול או להמר על החיים שלהם, זכותך כאן לא להסכים איתי בעניין של מחאה נגד הממשלה, אבל לדעתי זה צריך להיות קו אדום. אפיל שבעיניהם המטרה היא מקודשת.

ורק מרגיש צורך להגיד, @sperial כל הכבוד לך שלפחות אתה לא מעמיד את המטופלים שלך בסכנה או מכניס פוליטיקה לחדר הטיפולים(ואני מתכוון לכאלה ששמעתי שמצהירים בתקשורת שבכוונה לא יטפלו באנשים מרקע פוליטי מסויים), גם לפי הרבה תגובות כאן בשירשור, אנשים שהצביעו לקואליציה הם חבורה של פושעים מטומטמים ובזויים שמגיע להם הגרוע מכל.(לא כולם, חלק מהגולשים כאן בשרשור שממש שונאים)

עריכה אחרונה על ידי NEW10
הוספת עוד משפט
פורסם
לפני 18 דקות, TheTaxAvenger כתב:

אם הבלונדיני היה נולד במזרח אירופה השיא שלו בחיים היה לתת בראש לסבטלנה עם 50 ק"ג עודפים אחרי 14 שעות משמרת במפעל פלדה. 

אז תגיד רוסיה, אל תגיד מזרח אירופה.

פורסם
לפני 21 דקות, TheTaxAvenger כתב:

לתת בראש לסבטלנה עם 50 ק"ג עודפים אחרי 14 שעות משמרת במפעל פלדה

אוווו, נו, אז אנחנו יודעים מה לא השתנה.

תן צ'אנס לסבטלנה, יהיה כיף איתה, מבטיח.

ואתה מה זה טועה לגבי סבטלנה המוזנחת, אבל לא ננפץ את כול האשליות 

• מצחיק 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא עומד בתור לאוכל באופן כללי.

אה, יפה. התקדמנו. 

חבר, יש אנשים שנולדו במזרח אירופה וחתומים על אקזיטים של מאות מיליונים בישראל. מכיר אישית כמה כאלו.

ברור. התכוונתי מה היה קורה לו אם הוא היה גדל וחי במזרח אירופה במקום לגדול בישראל. אתה מתעלם עד כמה מקום מגורים משפיע על מיצוי פוטנציאל של בן אדם. הוא לא קיבל את היכולות שלו מאל הירח. 

האקו סיסטם בארץ הוא אכן נהדר. אבל "המדינה" שיצרה אותו זו לא הממשלה הנוכחית.

הממשלה הנוכחית מורכבת פחות או יותר מאותם שחקנים שמנהלים את המדינה הזאת ב-20 השנים האחרונות.  היוצאים מן הכלל הם בן גביר וסמוטריץ'. אלה באמת טיפוסים שבעבר לא היו מגיעים לעמדות כוח. 

וגם זה, מערכת יחסים דו כיוונית. וכמו בכל מקום אחר, אם המדינה מפסיקה לשרת אותך כאזרח - אני לא חושב שאתה צריך להיות חייב לה לנצח.

נכון. 

ואתה *שוב* מתעלם מזה שכל ההייטקיסטים שאתה כל כך מקנא בהם מחזירים למדינה את מה ש"הושקע" בהם. זו לא מתנה שהם קיבלו כי מישהו נחמד.

לא כל אחד הוא מיוחד. אבל כן, אני משלם די הרבה מיסים, בין היתר, בשביל לממן תוכניות שמוסכם על בערך 100% מהעוסקים בתחום שהן דביליות, כמו מחיר למשתכן.

אתה לא היחיד שכסף שלו זורם לתוכניות דביליות ו/או תוכניות שהוא לא נהנה מהן באופן ישיר. אין לזה סוף. 

המימון של ההפרש ממחיר השוק לא הספיק לך? או שאת זה קיבלת מעץ הכסף?

אתה יכול לצבוע את הכסף שלך בסבסוד המגרש ביפו א'? 

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
פורסם
לפני 22 דקות, TheTaxAvenger כתב:

תודה. אבל גם הם צריכים להגיד תודה על האקו-סיסטם שנבנה במדינה הזאת לאורך עשרות שנים שאיפשר להם לפרוח.

את האקו סיסטם בנתה מפא״י שהשקיעה בחינוך פרודוקטיבי, בבתי ספר ובאוניברסיטאות. ואז הקהילה ההנדסית והמדעית שצמחה כאן עם חברות כמו מוטורולה ותדיראן, ואחרי 1977 אמנם קטסטרופה כלכלית, אבל בהמשך היה מי שהשקיע בתשתיות, בזמן שנתניהו מכר רהיטים באמריצ׳קה.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

אוווו, נו, אז אנחנו יודעים מה לא השתנה.

תן צ'אנס לסבטלנה, יהיה כיף איתה, מבטיח.

ואתה מה זה טועה לגבי סבטלנה המוזנחת, אבל לא ננפץ את כול האשליות 

איך לחשוף פטיש בלי להיות מודע שאתה חושף פטיש

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, TheTaxAvenger כתב:

הממשלה הנוכחית מורכבת פחות או יותר מאותם שחקנים שמנהלים את המדינה הזאת ב-20 השנים האחרונות.  היוצאים מן הכלל הם בן גביר וסמוטריץ'. אלה באמת טיפוסים שבעבר לא היו מגיעים לעמדות כוח. 

לא. רוב חברי הממשלה הנוכחית לא היו עוברים מעבר לדרג מקוששי קולות במרכז הליכוד.

אתה לא היחיד שכסף שלו זורם לתוכניות דביליות ו/או תוכניות שהוא לא נהנה מהן באופן ישיר. אין לזה סוף. 

קראת מה שהוסבר לך על נתח המיסים של הסקטור?

אתה יכול לצבוע את הכסף שלך בסבסוד המגרש ביפו א'? 

גם בלי צבע התוכנית הזו מעוותת לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...