Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 6 שעות, falou כתב:

יאללה

היום עשה עוד צעד בדרך. ממש ממהר להגיע לפסגה..

לדעתי הוא יופתע מעוצמת ההתנגדות. מצד שני, אולי זה צעד אין ברירה. ואז, איזה עוד קלף נשאר לו?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 72.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5935

• יבגניפ

5468

• פינדר

4827

• Night Driver

3853

לפני 4 שעות, falou כתב:

מה שצריך זה לפסול כל הבעת דעה שאינה יושבת עם הטירלול האנטי ביביסטי, על הסף.

לא צריך להכיר את האדם, לא את דעותיו, לא את פועלו (שמאלני, משלב חרדים בחברה ועוד) וישר לקרוא לו "שופר".

אין שכל, אין דעת, יש רק כינויי נאצה.

באמת שהוכחת אפסות יכולת אינטלקטואלית בתגובה הזו.

אין לי מה לקרוא או להתייחס או לנהל דיון "אינטלקטואלי" בהקשר של אדם שקרה למינוי אלרון לשנה "פשרה" ולא הבין מדוע לא הולכים לקראת לוין ומסכימים לה.
דעה דומה הביע על בקשי מפורום קהלת.
יצא לי להאזין מספיק לבחור ברדיו יחד עם השותפה שלו, כפי שכתבתי קודם, מבחינתי שופר בתחפושת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, falou כתב:

מה שהוא כותב זה נכון במאה אחוז.

רק שארדואן בנה, כמו שכתוב, אחת משלו.

אם הדוגמה הכי טובה שהוא מצא ל״דיפ סטייט״ זו טורקיה, אז כנראה שיש לנו בעיה יוסטון.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתקלתי בכתבה הזאת. והיא אומרת שלתת לביבי לרוץ אם ההפיכה. ואז בסוף. שבג"ץ יעצור אותו.

לפי מה שאני מבין מהכתבה. זה אומר שביבי לוקח אחורה. ואחרי זה בשבונג הוא דוהר.

לא יודע כמה זה נכון. 

הגיע הזמן לתת לנתניהו לנבצר את עצמו לדעת | כלכליסט

ההפגנות והמחאות חשובות אך בכוחן לדחות במעט את השגת מטרת ממשלת נתניהו: הפיכה משטרית. דווקא ככל שהוא יתקדם לעבר השגת המטרה הוא צפוי להיעצר מהר יותר על ידי בג"ץ. 

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

מעניין... 

מצד שני האם זה לא יהיה כבר מאוחר מידי? בינתיים בזמן הזה ביבי עסוק בהחלשת כל המוסדות, האם בזמן אמת מישהו בכלל יקשיב לבג"ץ?

ומתי בדיוק יגיע הרגע הזה שהגבול נחצה? האם פיטורין של ראש שב"כ ויועמ"שית בזמן שיש משפט נגד ביבי וחקירה על שת"פ של היועצים שלו עם מדינת אוייב זה לא חציית קו? אז מה כן?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגבול כבר נחצה ממזמן. 

ביבי החליט ללכת all in עם רוח גבית מארה"ב. 

לפחות הוא החליט על משהו לשם שינוי. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם לא רואה את ממשלת הדמים וההפקר עוצרת בגלל בג"ץ. ממשלה עם אפס מוסר, כולם שם ראויים לסיים את חייהם מאחורי סורג ובריח. שר בכיר בממשלה רוקד לצלילי נמות ולא נתגייס, בזמן במלחמה, והוא עדיין שר בממשלה, להזכיר מה אפסים כמו סגל וביביסטים אמרו על ההפגנות ומתנדבים במילואים? 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, farkash7 כתב:

יצא לי להאזין מספיק לבחור ברדיו יחד עם השותפה שלו, כפי שכתבתי קודם, מבחינתי שופר בתחפושת.

ברור.

שופר זה כל מי שהביע דעה אחת או שתיים שאתה לא מסכים להן...

אין "מבחינתי".

יש עובדות.

אתה מדבר על פעיל חברתי שהניף מספר דגלים נגד ביבי, ופעיל מולו ומול משנתו שנים רבות.

למעשה, מדובר על פעיל שמאל חברתי פר אקסלנס.

אתה יודע מה זה "שופר"?!

אתה שופר.

מדקלם את דף המסרים של צד אחד ולא יודע להתסכל בעיניים עצמאיות ולהחליט בעצמך, בכל סוגיה בנפרד, מה הטיעונים בעד ונגד.

וכמובן, מביא ערמות פייק, כמו שאלבשן חבר של לווין, כי יותר נוח לקשקש מלהתמודד אינטלקטואלית עם טיעון

אלבשן לפעמים אומר שביבי טועה ולפעמים אומר שצודק, תלוי בטיעון. הוא לא חוסך שבטו, היכן שהוא לא מסכים.

לזה קוראים אינטגריטי.

תפיסת עולמו מבוססת על הגעה לפשרה באשר למנגנוני השלטון והוא לא זז מזה. הוא מבין שהסכמה על הפרוצדורה מונעת סיכסוכים

למה שאתה כותב קוראים "שופר".

הנה עוד מדברי הביבסט אלבשן...

image.png.8c5214d2aac1b51d2b908a76f3eee3f9.png

image.png.43929086e01f92a0d894a209c6016cb7.png

לפני 12 שעות, flytomars כתב:

ומתי בדיוק יגיע הרגע הזה שהגבול נחצה? האם פיטורין של ראש שב"כ ויועמ"שית בזמן שיש משפט נגד ביבי וחקירה על שת"פ של היועצים שלו עם מדינת אוייב זה לא חציית קו? אז מה כן?

השאלה היא למה אתה מאמין, לזה שהחקירה נועדה לשריין את מקומם או שהזריקה שלהם נועדה לבלום את החקירה?

כרגיל, כנראה האמת איפשהו באמצע, אבל בשביל זה בדיוק ידון בגצ בעניין ויחליט אם יש בכלל חשד רציני לשת"פ עם מדינת אוייב.

האם ביבי יפר פסיקת בגצ?

שני הימורים:

1. בגצ יאשר את ההליך (לדעתי הדבר הנכון, כדי לבלום את (2), וגם נכון משפטית/פרוצדוראלית)

2. אחרת, ובגצ יעצור את פיטורי בהרבר, ביבי יקבל את הפסיקה וייצא בקמפיין אכלו-לי, שתו-לי. אני לא רואה מצב בו יהיה לו אומץ להכנס עכשיו למשבר חוקתי על מלא, אבל אף פעם אי אפשר לדעת כמה שרה תלחץ עליו...

לפני 8 שעות, ch28566 כתב:

אני גם לא רואה את ממשלת הדמים וההפקר עוצרת בגלל בג"ץ. ממשלה עם אפס מוסר, כולם שם ראויים לסיים את חייהם מאחורי סורג ובריח. שר בכיר בממשלה רוקד לצלילי נמות ולא נתגייס, בזמן במלחמה, והוא עדיין שר בממשלה, להזכיר מה אפסים כמו סגל וביביסטים אמרו על ההפגנות ומתנדבים במילואים? 

אני באמת לא מבין... מה זה נותן לך, ולאחרים, כל הפרצי תיאורים ותארים האלו, שאתם כותבים בעיקר לעצמכם?

הרי טיעון אין פה, סתם הוצאת קיטור... ובשביל מי? בשביל מה?

הפייסבוק שלי מלא כאלו, רצפי הגיגים לא ממש קשורים "שמחמיאים" לממשלה ברצף אינסופי של פוסטים נטולי השפעה... מה... מה בדיוק זה אמור לתת?

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, falou כתב:

. בגצ יאשר את ההליך (לדעתי הדבר הנכון, כדי לבלום את (2), וגם נכון משפטית/פרוצדוראלית)

אתה מדבר מצד אחד על שופרות ומצד שני קובע מה נכון בלי בכלל לדעת מה החומר והטיעונים שיובאו (וזה מעבר לעובדה ששנינו לא משפטנים בכלל ומשפנים מומחים במשפט חוקתי בפרט)?

הנושא הרבה יותר מורכב מדיון באיזה פורום ומבית משפט אני מצפה להות עיוור לכל ההשלכות ולעבוד רק לפי מה שהחוק (או כוונת המחוקק במקרים שהוא לא מספיק ברור) קובע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

אתה מדבר מצד אחד על שופרות ומצד שני קובע מה נכון בלי בכלל לדעת מה החומר והטיעונים שיובאו

לא מבין מה הקשר לשופרות ולמה שאני כותב.

אני לא התייחסתי לטיעונים, אני התייחסתי לפרוצדורה. אני לא חושב שיש לבגצ סיבה להתערב, אלא אם אכן יש סיבה עניינית, למשל, ניגוד עניינים. כלומר, חשדות מבוססים לפגיעה בביטחון מתוך לשכת ראש הממשלה, ולהשתכנע שבגללם פוטרו ברהבר ושפיטוריהם ייפגעו בחקירה.

לגבי החוק, החוק בבירור קובע שהממשלה יכולה לפטר את ראש השבכ, ויש גם פרוצדורה לפטר יועמ"ש.

הטענה שמי שנגוע בניגוד עניינים לא יכול לקבוע עומדת מול השאלה (1) האם יש ניגוד (2) מה יותר חשוב, הניגוד או זכותו של נציג הציבור למשול.

אלו שאלות שבית משפט ייבחן.

לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

ומבית משפט אני מצפה להות עיוור לכל ההשלכות

נו באמת. אפשר לחשוב שבבית המשפט יושבים רובוטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רואה את בג"ץ מתערב בהחלטה. שני הצדדים עושים מטעמים מצו הביניים, כאילו הוא משנה משהו מעבר לפרוצדורה הדי-סטנדרטית.

הבעיה הרצינית היא קטאר גייט והחבר'ה של בן גביר, כולל התרגיל עם היציאה והחזרה שלו, ובעצם כל התנהלות הממשלה הנוכחית.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, RK כתב:

הבעיה הרצינית היא קטאר גייט

ואי אפשר למנף את זה כדי לעצור את פיטורי בהרבר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, falou כתב:

לא מבין מה הקשר לשופרות ולמה שאני כותב.

אני לא התייחסתי לטיעונים, אני התייחסתי לפרוצדורה. אני לא חושב שיש לבגצ סיבה להתערב, אלא אם אכן יש סיבה עניינית, למשל, ניגוד עניינים. כלומר, חשדות מבוססים לפגיעה בביטחון מתוך לשכת ראש הממשלה, ולהשתכנע שבגללם פוטרו ברהבר ושפיטוריהם ייפגעו בחקירה.

לגבי החוק, החוק בבירור קובע שהממשלה יכולה לפטר את ראש השבכ, ויש גם פרוצדורה לפטר יועמ"ש.

הטענה שמי שנגוע בניגוד עניינים לא יכול לקבוע עומדת מול השאלה (1) האם יש ניגוד (2) מה יותר חשוב, הניגוד או זכותו של נציג הציבור למשול.

אלו שאלות שבית משפט ייבחן.

הקשר הוא שאתה מנסה לקבע תפיסה בלי שום ביסוס.

וזה שהחוק קובע שיש לך סמכות לעשות משהו לא אומר שמותר לך להשתמש בה ממניעים זרים.

לשוטר מותר לעצור אותך כי אתה עומד לפניו בתור בקופה למשל?

מה שאני אומר זה שאין מה להגיד מה נכון לבית המשפט לקבוע בלי שיש לנו אפילו שמץ של מושג במשפט חוקתי ובמה שיובא בפניו.

ולגבי הם בני אדם זה נכון אבל המקצוע מחייב אותם להיות עיוורים. אני לא יודע כמה הם מצליחים אבל לפי הפסיקות הם מצליחם לא רע.

יש לא מעט מקצועות שאנשים עושים בהם דברים שמנוגדים לכל היגיון ולטבע האנושי (חיילים למשל).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

הקשר הוא שאתה מנסה לקבע תפיסה בלי שום ביסוס.

קודם כל, אני לא מנסה "לקבע" כלום.

זה דיון ואני מביע רעיונות, מקסימום דעות, שום דבר לא נועד "לקבע". שוב, זה דיון.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

וזה שהחוק קובע שיש לך סמכות לעשות משהו לא אומר שמותר לך להשתמש בה ממניעים זרים.

.

נכון. בשביל זה יש בית משפט.

מה הבעיה?

איפה כתבתי אחרת?

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

מה שאני אומר זה שאין מה להגיד מה נכון לבית המשפט לקבוע בלי שיש לנו אפילו שמץ של מושג במשפט חוקתי ובמה שיובא בפניו.

אני לא כתבתי מה נכון, אני המרתי מה ייקבע. אני לא יודע מה נכון לגבי ניגוד העניינים, אין לי את העובדות.

ללא ניגוד העניינים, הממשלה יכולה לפטר את בר מחר ואת היועמשית בתהליך מוגדר.

רקומר שלא מספיק שיש ניגוד, הוא צריך להיות מהותי והרצון שלא יהיה מתנגש מול הצורך לתת לנבחר הציבור למלא את תפקידו. לכן הניגוד צריך להיות מהותי והפיטורים צריכים להיות קשורים אליו. 

וכאמור, כדי להחליט אם זה מתקיים יש בית משפט.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ולגבי הם בני אדם זה נכון אבל המקצוע מחייב אותם להיות עיוורים. אני לא יודע כמה הם מצליחים אבל לפי הפסיקות הם מצליחם לא רע.

הדרך לווסת סובייקטיביות היא באמצעות גיוון תפיסות עולם בקרב מקבלי ההחלטה, לא הסתמכות על אובייקטיביות רצויה. 

אבל השיטה היא השיטה ועל פיה יישק דבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות, falou כתב:

הדרך לווסת סובייקטיביות היא באמצעות גיוון תפיסות עולם בקרב מקבלי ההחלטה

כשיש לך שוםטי עליון מתנחלים, חובשי כיפות, מזרחיים, אשכנזים וצפונבונים זה לא ריבוי דעות?

פשוט יש דעות וזרמים שאין להם מקום במערכת המשפט (כמו עבריינים למשל או אנרכיסטים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...