Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 43 דקות, יבגניפ כתב:

"הנחה את היחידה המבצעית בשבכ להצטרף למאמצי הסיכול". אני כמובן לא יודע מה זה אומר אופרטיבית. אבל זה נשמע לי יותר מ"אין בכלל שום בעיה. אתם מאשימים את הקרובן. הזניחו אותם. הם מגינים על המולדת" ששומעים לרוב מהמחנה המשיחי פה.

אגב, @יובל .מ., אני לא זוכר באמת, אבל חושב שאני לא התייחסתי לזיני עצמו יותר מדי כשמונה (בניגוד לסביבה או המחנה שלו), כי כבר טעיתי בעבר כשפחדתי ממינויים דומים. 

בסדר, כל דיון חברתי מבוסס על סטראוטיפים. בלי זה אי אפשר לנהל שיח בכלל. אל תהייה שמאלני.

אין לי בעיה עם סטריאוטופים, אבל אני רוצה שהם יהיו מהראש שלך בלבד. 

אני לא אוהב שמישהו אומר לך לחשוב על סטריאוטיפ מסוים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אין לי בעיה עם סטריאוטופים, אבל אני רוצה שהם יהיו מהראש שלך בלבד. 

אני לא אוהב שמישהו אומר לך לחשוב על סטריאוטיפ מסוים.

ואת הסטראוטיפים שלך על נניח המוסלמים באירופה, בנית על סמך שנים של חיים בצרפת ואנגליה? :)

• מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מישהו הזמין ג'חנון של שבת בבוקר?

נראה שהמלחמה עולה לשלב הבא. עוד מעט נדע אם טראמפ הוא באמת all in או שהוא בעיקר רעש וצלצולים ויסגור את הסיפור הזה בהסכם נח לארה"ב ובניצחון גדול לציר הטרור השיעי.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

טראמפ

לדעתי הוא הולך all in. אבל לא לפני שכל הנכסים ההתקפיים שלו פה קרי 2 נושאות מטוסים נוספות (זו שהתיקון וזו שבדרך), הכוח האמפיבי, הצנחנים ועוד (לפי דיווח אחרון) 10 אלף חיילים נוספים.

פליטת הפה "מיצר טראמפ" מראה את הכיוון. משמרות המהפכה לא בדרך לסגת, חתימה על ה-15 סעיפים האלה משמע שהאיראנים יאכלו אותם חיים.

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

לדעתי הוא הולך all in. אבל לא לפני שכל הנכסים ההתקפיים שלו פה קרי 2 נושאות מטוסים נוספות (זו שהתיקון וזו שבדרך), הכוח האמפיבי, הצנחנים ועוד (לפי דיווח אחרון) 10 אלף חיילים נוספים.

פליטת הפה "מיצר טראמפ" מראה את הכיוון

מה זה אול אין?

נכון שהוא אומר שהוא לא מספר תוכניות, אבל עוד לא שמעתי הסבר על זה שיש פה איזה משהו שיכול לתת ניצחון, גם אם כובשים את האי ההוא, או אי אחר. 

איך זה יהיה המיצר שלו, מה, יכבוש את כול איראן?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יכבוש את המיצר זה אומר הלחץ על הכלכלה העולמית יורד והספינות ממשיכות לעבור כרגיל. המשמעות של זה שלמשטר אין יותר איומים משמעותיים. צריך לזכור שהמיצר הוא איראני מצד אחד ואמירתי ועומאני מהצד השני. שתי מדינות שחוטפות מאיראן נון סטופ ובינתיים מפגינות איפוק.

יכבוש את האי של הנפט, ההכנסות של המשטר נעצרות. אין כסף לשלם משכורות לחיילים הנאמנים.

כל מה שהמשטר צריך זה לשרוד. בלי כח לאיים ובלי כסף לשלם דיקטטורה לא שורדת. אז ימשיכו ככה עם פה טיל ושם כטב"מ ברמה של מטרד ובמקביל אימונים בהטלת פצצות לחיל האוויר הישראלי האמריקאי הסעודי והאמירתי עד שלמישהו בשלטון ימאס והוא יעשה דיל ויפיל את כולם, או שיקרה מה שכל האיראנים שלא חיים באיראן מקווים לו והציבור יצא לרחובות וידיח את השלטון.

אם ואיך כל זה יקרה, לא נראה לי שמישהו ישתף אותנו במידע...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

בלי כח לאיים

יש להם כח לאיים גם בלי הורמוז, כנראה. 

הם יכולים לגרום נזק משמעותי לתעשיית הנפט וגז במפרץ ולהעיף את מחיר הנפט לשמיים.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

יכבוש את המיצר זה אומר הלחץ על הכלכלה העולמית יורד והספינות ממשיכות לעבור כרגיל. המשמעות של זה שלמשטר אין יותר איומים משמעותיים. צריך לזכור שהמיצר הוא איראני מצד אחד ואמירתי ועומאני מהצד השני. שתי מדינות שחוטפות מאיראן נון סטופ ובינתיים מפגינות איפוק.

יכבוש את האי של הנפט, ההכנסות של המשטר נעצרות. אין כסף לשלם משכורות לחיילים הנאמנים.

כל מה שהמשטר צריך זה לשרוד. בלי כח לאיים ובלי כסף לשלם דיקטטורה לא שורדת. אז ימשיכו ככה עם פה טיל ושם כטב"מ ברמה של מטרד ובמקביל אימונים בהטלת פצצות לחיל האוויר הישראלי האמריקאי הסעודי והאמירתי עד שלמישהו בשלטון ימאס והוא יעשה דיל ויפיל את כולם, או שיקרה מה שכל האיראנים שלא חיים באיראן מקווים לו והציבור יצא לרחובות וידיח את השלטון.

אם ואיך כל זה יקרה, לא נראה לי שמישהו ישתף אותנו במידע...

לא יודע מה אתה מדבר אבל האמריקאים טוענים שהשיגו את כל היעדים ואנחנו ממשיכים לחטוף.

יותר מזה, היית טענה שיש מחסור במיירטים וטענו שזה קשקוש.

אני חושב ששוב חרטטו אותנו ואכן יש מחסור במיירטים ועושים כלכלת חימושים.

Screenshot_20260328_191331_ynet.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמריקאים טוענים שהשיגו את כל היעדים אבל שולחים לאזור עוד ועוד כוחות, והתקיפות ממשיכות בעצימות גבוהה.

לא חושב שיש ירידה בכמות היירוטים המוצלחים מתחילת המלחמה, או שיש יותר פגיעות ישירות. אבל לא בדקתי. צריך לזכור גם שהם משתמשים במצרר, ואת זה אין איך ליירט ב100%.

כולם אומרים הרבה דברים, השאלה מה באמת קורה.

לפני 22 דקות, stx כתב:

יש להם כח לאיים גם בלי הורמוז, כנראה. 

הם יכולים לגרום נזק משמעותי לתעשיית הנפט וגז במפרץ ולהעיף את מחיר הנפט לשמיים.

ואז מה יקרה?

כולם יגידו אוי לא ויעצרו את המלחמה?

זה איום שברגע שביצעת אותו שברת את מחסום הפחד ממנו.

פורסם
לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

אתה מפספס - לא משנה מה הדעות של אדם שמקבל תפקיד בכיר, אם הוא חובש כיפה, הוא מקוטלג כמשיחי.

ממש לא, זה תלוי דעות, לא תלוי כיפות. יש בממשלה הרבה חובשי כיפות. חלקם משיחיים, חלקם לא.

לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

והעובדה שאתה רושם "גם המשיחיים", כלומר מבחינתך זיני, שיצר תוכנית עבודה שהפילה את אח שלו ולא הסתיר את זה (כשבוא, אנחנו יודעים טוב מאוד שאם הוא היה חילוני מכפר שמריהו הוא היה מעלים את זה כמו שמשפחת רפאלי שלחה את ציפי לכלא כדי לשמור על בר ועל הכסף) הוא עדיין משיחי.

דברים שאתה מוזמן לשים לי בפה:

ואגיו, פיצה טובה, גומיגם, עוד גומיגם, מיץ תפוזים 100% סחוט טרי, סוכריות גומי עם סוכר חמוץ (בעיקר "שטיחים"), אחשוב על עוד מחר בבוקר.

דברים שאתה לחלוטין לא:

מילים. (כמובן שעוד אינספור אחרים, אבל כדי להעביר את הנקודה.)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 49 דקות, SlowRide כתב:

ואז מה יקרה?

כולם יגידו אוי לא ויעצרו את המלחמה?

זה איום שברגע שביצעת אותו שברת את מחסום הפחד ממנו

לא יודע, לא נראה לי שזה כמו באנג׳י.

אין לי מושג מה יקרה, אבל נראה שכולם (אני לא מדבר על המפרציות אלא על ארה״ב, אירופה, הודו ודרום מזרח אסיה) די מפחדים מהסיטואציה אז כנראה שיש להם סיבה טובה.

אישית אני חושב שלהשאיר משטר אמביציוזי וחסר מצפון כמו האיראנים על השיבר של הורמוז  זה רעיון רע מאוד ושעדיף לכולם חוץ מסין ורוסיה שארה״ב תשלוט במיצר אבל לא אני זה שצריך להשתכנע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא כמו באנג'י, זה כמו מישהו שמתבצר ומאיים לרצוח מישהו אם לא יעשו מה שהוא אומר, ואז רוצח אותו. מה אז? פתאום יקשיבו לו? 

זה לא נראה כאילו מישהו חושב ברצינות על משא ומתן שם. ההצעה שהציעו להם זה כניעה, המשטר יודע שברגע שהוא יכנע, הפחד של הנתינים יתפוגג ויאכלו אותו מבפנים. הם ישדרו כח עד הרגע האחרון, ואף אחד באזור לא רוצה את השכן המשוגע הזה.

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

יכבוש את המיצר זה אומר

מה שאלתי ומה ענית. 

אם הוא היה יכול לדאוג שהמיצר ישאר פתוח - הוא היה כבר עושה את זה, בטח שלא מתחנן שיעזרו לו.

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

ובינתיים מפגינות איפוק.

למה זה הדיבור שלך לגבי האמירטים? אותו הסטנדרט שהיה מול האירופאים בבקשה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, David32 כתב:

אם הוא היה יכול לדאוג שהמיצר ישאר פתוח - הוא היה כבר עושה את זה

בוא נראה מה הוא יעשה.

לפני 12 דקות, David32 כתב:

אותו הסטנדרט שהיה מול האירופאים בבקשה

זה כשהאירופאים יחטפו כטבמים וטילים מאיראן ולא יגיבו, נגיד שהם מאופקים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

https://en.wikipedia.org/wiki/2026_Philippine_energy_crisis

אני לא צופה בטלוויזיה אז אין לי מושג אם דיברו על זה, מה שבטוח שלא מופיעה בנושא הזה אפילו מילה אחת בטמקא - לפיליפינים ייגמר הנפט ב-30 ביוני. לא קצת. ייגמר. הוכרז מצב חירום, שוברים את הראש על סובסידיות. בסרי לנקה המשרדים הממשלתיים עברו ל-4 ימי עבודה מהמשרד. וכו'. ווייטנאם גם בצרות,  בקיצור, שמח 😕

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...