Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, oryo כתב:

מה שאני מעריך בסמוטריץ' זה שהוא לא שקרן, הוא אידיאולוג. הוא מתכוון ליישם אפרטהייד בגדה וחוץ מלקרוא לזה בשם של זה הוא די מכריז על זה קבל עם ועדה. אני לא מסכים עם כך שזה ייטב לישראל אבל לפחות הוא לא מסתיר את כוונותיו. You're getting what you're voting for. 

אחד לאחד מה שאני אומר לאנשים כשמדברים פוליטיקה. כן הוא שר אוצר פח. כן, לא הייתי נותן לו לשמור לי האוגר. אבל הוא לפחות עושה מה שהוא אמר למצביעים שלו שהוא יעשה. מניח שרוב מי שהצביע לו - שמח. אפשר לא לאהוב את זה, אבל הוא כן מייצג את רצון הבוחר שלו.

האמת, גם בן גביר, עם כל הפופוליזם שלו, כנראה שאם היו עושים משאל עם על כל החלטת-בן-גביר בקרב מצביעי בן גביר - הרוב היו עושים דברים דומים למה שהוא עושה. להבעיר את כל הזירות וכמה שיותר מהר משרת את המטרה שלהם.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, כוכב השחר כתב:

אבל הוא כן מייצג את רצון הבוחר שלו

יש לו בערך 4 מנדטים ביום טוב לפי הסקרים, זו כמות האנשים שמרוצה ממנו (אותם אנשים שהיו מרוצים מ"חמאס הוא נכס" אגב). איך זה מסתדר עם העובדה שהוא מוביל את האסטרטגיה של מדינת ישראל?
בנט שהיה ראש ממשלה עם 6 מנדטים צולעים קיבל ים ביקורת על זה, הוא לא השפיע על האסטרטגיה של מדינת ישראל כמו שר אוצר כושל אחד עם 4.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

עד כמה שידוע לי הם נשבעו אמונים למדינת ישראל, לא לבייס.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

יש לו בערך 4 מנדטים ביום טוב לפי הסקרים, זו כמות האנשים שמרוצה ממנו. איך זה מסתדר עם העובדה שהוא מוביל את האסטרטגיה של מדינת ישראל?
בנט שהיה ראש ממשלה עם 6 מנדטים צולעים קיבל ים ביקורת על זה, הוא לא השפיע על האסטרטגיה של מדינת ישראל כמו שר אוצר כושל אחד עם 4.

לא מעודכן בסקרים האחרונים, ומבחינתי כל פוליטיקאי שמצליח לקבל רק 4 מנדטים ולהפוך להיות שר בעל השפעה אדירה (כמו שר אוצר) הוא ווינר ועובד קשה בשביל אותם 4 מנדטים (במידה והוא באמת מייצג את הרצון של אותם 4 מנדטים).

מה לא מקובל עלי? פוליטיקאים שאין להם שום אידיאולגיה מאחוריהם, ועושים הכל בשביל להתקדם ברשימת הליכוד או בעוד מנדט או שניים (פלוס מינוס 80% מהליכוד? בערך). פוליטיקאים כאלו יהיה קשה להעניש בבחירות הבאות כי כל מה שהם עוסקים בו זה לרמות את ציבור הבוחרים שלהם - במקום לעבוד בשבילו.

פורסם (נערך)

ווינר? הוא בסך הכל סוחט את ביבי, לא הייתי אומר שזה קשה. לא הייתי אומר שהוא ווינר.
גם בנגביר ווינר? 
סינוואר עשה את זה 15 שנה בלי מנדטים, מה זה אומר עליו?
מה דעתך על פרוטקשיין?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 26 דקות, יבגניפ כתב:

לפי מה שאמרו בחדשות

במקרה אני מכיר מהמשפחה המורחבת, מדובר בלחם והחמאה של הליכוד והשותפים האחרים.

לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

בהתבכיינות

לא להאמין שהוא לא מסוגל/רוצה/יכול להתבגר על זה, איזה אדם קטן. איך אפשר להיות עסוק רק בעצמך בשיחה עם אב שכול? מנהיג בלי אמפתיה הוא לא מנהיג כלל.

--

ההתפכחות תגיע, והיא תיהיה מאוד כואבת, אבל בלעדיה לא נוכל לשקם את הקיים.

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אפשר לקרוא ולשמוע כאן

למי שהתעצל, הנה הציטוט שמספר את כל הסיפור כולו - ביבי מדבר עם אב שכול וזה מה שיש לו לומר

ציטוט

רה"מ נתניהו: "אני לא אספר לכם מה קרה בחדרי חדרים"

שרה נתניהו: "היית די לבד"

רה"מ נתניהו: "לבד. מול כל העולם, מול נשיא ארה"ב"

שרה נתניהו: "ומול גורמי הצבא כאן"

רה"מ נתניהו: "להילחם ולהסביר שזה לא רק חמאס וחיזבאללה, זה נשק אטומי שהם יטילו פה על כולנו (...) אני נכנס יום-יום לחדר ושואל את עצמי 'בשביל מה אתה כאן? בשביל ליהנות ממנעמי השלטון?'"

שרה נתניהו: "איזה מנעמים?"

אלחנן: "לא עשית את זה 15 שנה, אל תבוא עכשיו אחרי שהם שם לעשות את זה. 15 שנה ישבת בשקט, לא עשית כלום"

רה"מ נתניהו: "לא ישבנו בשקט"

אלחנן: "ציידת אותם בחרבות ובמנהרות ודולרים. לא עשית כלום"

רה"מ נתניהו: "אלחנן, אני יכול להשיב לך, אני מעדיף שלא"

אלחנן: "אני לא אכנס לזה, את מה שיש לך להשמיע שמענו כבר 15 שנה"

מטורף. סאטירה לא מצחיקה, מוגזמת מדי.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

האם נראה בישראל סוף סוף ממשלת צללים כפי שמציע יאיר גולן, יו"ר הדמוקרטים

סעיף 4

כאמור דעתי, שיקים עם המפלגה שלו את הממשלת צללים הזו ונראה לאן זה יתקדם..

IMG_20240909_193316_471.thumb.jpg.0e2e8cf894e6d8863145726f230df0e8.jpg

העיקר שיעשו משהו...

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 22 דקות, oryo כתב:

למי שהתעצל, הנה הציטוט שמספר את כל הסיפור כולו - ביבי מדבר עם אב שכול וזה מה שיש לו לומר

מטורף. סאטירה לא מצחיקה, מוגזמת מדי.

איזה דיאלוג הזוי.

לא החלטתי אם זה ברמות של בית הקלפים או שזה זולג לגזרה של רוג'ר ווטרס מתווכח עם עצמו תוך כדי שהוא מתראיין בטלוויזיה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, פריג'י כתב:

לא החלטתי אם זה ברמות של בית הקלפים

ממש, אבל ממש מטומטם מדי בשביל הסדרה הזו

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 36 דקות, DareDevil כתב:

האם נראה בישראל סוף סוף ממשלת צללים כפי שמציע יאיר גולן, יו"ר הדמוקרטים

סעיף 4

כאמור דעתי, שיקים עם המפלגה שלו את הממשלת צללים הזו ונראה לאן זה יתקדם..

IMG_20240909_193316_471.thumb.jpg.0e2e8cf894e6d8863145726f230df0e8.jpg

העיקר שיעשו משהו...

סתם מכתב חסר ערך 

תראה לי מכנה משותף אחד בין סער וליברמן לבין עודה ועבאס (שגם בניהם אין מכנה משותף חוץ מזה שהם ערבים ושונאי ישראל)

אגב  גם הקואליציה הנוכחית היא לא באמת הומוגנית 

פורסם
לפני 1 דקה, עדי-אל כתב:

סתם מכתב חסר ערך 

תראה לי מכנה משותף אחד בין סער וליברמן לבין עודה ועבאס (שגם בניהם אין מכנה משותף חוץ מזה שהם ערבים ושונאי ישראל)

אגב  גם הקואליציה הנוכחית היא לא באמת הומוגנית 

אני לא באמת מצפה שאשכרה יעשו את זה, קשה לי להאמין שהאופוזיציה תפעל בצורה הזו.

מה שכן, ח"כ באופוזציה שיעשה את זה על דעת עצמו, כנראה יזכה להרבה גלים בתקשורת, פשוט העבודה בזה קשה ותמידית. צריך לאהוב את הרעיון בשביל לעשות את זה וח"כים מהאופוזיציה שלנו נעלי בית בעדיפות לנעלי קיפי אבל חום כהה חום בהיר, השחור לבן אפור די בנאלי..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...