Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, ניקו פ. כתב:

לכן אני שואל אותך, אתה בעד העסקה במתכונת בנוכחית? עם הפסקת הלחימה בעזה? (בלי שתוכל לחדש אותה שנים רבות כנראה). 

זה לגיטימי להגיד גם כן. אני לא חושב שאני צודק. אהי יש לי דעה. היא עשויה להשתנות מחר. כרגע אני חושב שזו תהיה טעות מרה, בטווח הארוך. 

אני חושב שהמלחמה נגמרה, די מזמן. נקודת העצירה הרשמית שלה אולי תגיע בעוד שנים, תלוי באמריקאים. אבל היא נגמרה.

אנחנו מנסים להאחז במשהו, אבל המציאות היא שלא הצלחנו למוטט את החמאס. וגם לא נצליח. אפשר לדון בנפרד למה. אבל זו התוצאה הברורה. ורק כדי להבהיר עד כמה, השבוע ביבי הסביר ש"פסע מנצחון" זב בעצם "קרוב לתנאים שיאפשרו את הנצחון" כלומר כלום.

אני חושב שבנקודה הזו, הדבר היחידי שנשאר, זה למזער נזקים, להחזיר את החטופים, לנסות להעיף אץ המלך הביתה, יחד עם כל הצמרת הבטחונית ולנסות לסחוט לימונדה מהלימונים פה עם הסכם איזןרי עם סעודיה. וכן זה בהכרח יוביל למשהו שיראה כחידוש מומ עם הפלסטינאים. אבל אין דרך אחרת. 

אנחנו הבאנו את עצמנו לפינה הזו, ככל שכעם ומדינה יש לנו שליטה על הגורל שלנו. בפלסטינאים לא בחרנו. בכל שאר השיט שיש כאן כן.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

זה נראה שכרגע שביבי מחכה שסינוואר ישתעמם מספיק במנהרה בשביל לצאת ולהיכנע, או שימות מזקנה או משהו כזה.

אני לא יודע הרבה על מה שהולך בעזה ובטח לא יודע מה התוכניות של הצבא, אבל מהקצת שאני יודע המצב בעזה הוא כרגע יותר דומה לבט״ש מאשר מלחמה או פעולה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 שעות, ch28566 כתב:

...

אבל בממשלה יש שרים שמתנגדים לזה כי הם רוצים לחזור להתיישב בעזה. יש עוד אלף רעיונות אחרים, יעלים יותר או פחות, אבל כאשר בממשלה השרים הקובעים רוצים בעיקר כאוס והתיישבות בעזה, אין שום פתרון.

...

עזה? היא תגיע אחר כך, יש זמן. כרגע ההשתלטות מגיעה מהצד השני של המפה.

• אהבתי 1
פורסם

צריך לספח את עזה ואת הגדה, כדי שיהיה איפה לישב את מפוני הצפון. לא נראה שלמישהו דחוף להחזיר אותם הביתה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

במקום הניכור התעשייתי של אזעקות טילים וכטב"מים שעפים מקילומטרים יקבלו שם טרור עם יחס אישי וחם באקדחים וסכינים. אפשר להסתכל למחבל בעיניים, במקום לדמיין אותו מהסרטונים של נסראלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 דקות, yohai71 כתב:

עזה? היא תגיע אחר כך, יש זמן. כרגע ההשתלטות מגיעה מהצד השני של המפה.

ויהודים ישראלים לא משיחיים, לא ימניים מדי, כולל מצביעי לפיד ועבודה למיניהם, ימשיכו לקרוא כתבות כאלו וימשיכו להאמין באמונה שלמה שאנחנו פסיבים לחלוטין כאן, רק מגיבים ומעולם לא היתה לנו שום תרומה בשום נקודה למציאות שמתפתחת כאן.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בתאריך 7.9.2024 בשעה 23:01, ch28566 כתב:

פרוטקשן עונה על ההגדרה של טרור וזה נוראי שעד היום לא השכילו לחוקק משהו בנושא הזה (נדרשת חקיקה, לא כזה פשוט אבל אפשרי).  בתחום הזה של פשיעה מאורגנת כולם כשלו עד היום, הבעיה במקרה הזה היא קודם כל במחוקק ופחות במשטרה. 

סליחה שאני לא קורא אחורה\קדימה,חוסר זמן משווע (טוחן שעות בעבודה) - אז נעשה פריקה זריזה של מה שבראש,סליחה..

אבל השורה הזו קרצה לי - מה תעזור חקיקה אם אין אכיפה?

תחוקק 10 חוקים נגד כל הבעייתיים ספציפית בפרוטקשן? מחר זה יסתיים? לא

זה בעדיפות? לא,ייקצו לזה כוח אדם ? גם לא

כולנו יודעים איפה עדיפויות המשטרה ולפי איזו גחמה מתפעלים אותה כל פעם מחדש,ידוע ש"מהירות הורגת!!!!!111",בפועל הכי קל להכניס כסף,אז מתמקדים בזה (אם אין מכסות לשוטרים,ויש מצלמות בכל הארץ,למה צריך שמתנע יעצרו אזרח שנסע 100 בכביש של 90?)

הלוואי וינקטו באגרוף ברזל נגד הבני ***** שעושים טרור בכל אתר בניה וגובים "משכורת" רק בשביל שלא ישרפו לך כלי עבודה

וגם נגד כל העברייני צעצוע ויתחילו לשבור להם עצמות,אבל זה כבר שייך לאוטופיה\חיים\עולם אחרים..וגם אם במשאלת לב יתחיל מתישהו (בטח דרושה מעורבות של כמה וכמה משרדים ותקציב נדיב),זה ייקח כמה שנים טובות עד שייראו שינוי,ועבריינים (קלים ככבדים)  יתחילו לשקשק כשייראו שוטר...

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בתאריך 7.9.2024 בשעה 14:28, vladclar כתב:

ברגע שמורידים אותו מהמשמרת בעיר שלו לטובת ההפגנות ( לא משנה, האם זה חסימות איילון, כביש גהה, לשכת הגיוס תל השומר), יש פחות ניידת לטפל בפשיעה. ויש כאלה מאות שוטרים,  הרי לא קיים "אגף הפגנות " שמיועד לזה.

לכן האמירה שלא רוצים לטפל בפשיעה ביודעין,  בכוונה ליצור כאוס , זאת קונספירציה. אי אפשר לטפל בפשיעה בלי כוח אדם שמופנה למשימות אחרות.

מהבוקר.

כח שוטרים שנשלח לפזר ״התקהלות לא חוקית״ של 10 אנשים בלחץ, שיושבים על הדשא.

רוצה להסביר עוד על הקצאת משאבים?

המשטרה הפכה למיליציה שמשרתת את השר. הידרדרות של הדמוקרטיה מול העיניים שלנו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

קצין אגף חקירות ומודיעין במרחב ירקון, סגן-ניצב עדי ברקוביץ', אמר: "השר לביטחון לאומי שהה עם ילדיו הקטנים בחוף בתל אביב. זה הלם בו, זה פגע בו. בהתחלה זה נראה באמת כחופן חול שפוזר לכל עבר, אך כשאתה מרים, ועשיתי את זה בעברי, גם בעת ששיחקתי עם ילדיי בים, כשאתה מרים חופן בוץ ומאגד אותו לכדי כדור, הוא נשאר קשיח וברגע שאתה מעיף אותו הוא פוגע באותו אדם ויכול לגרום לו אף לחבלה. מדובר בדבר שהוא כואב, הוא לא דבר שהוא נעים לאף אחד מאיתנו, ובטח ובטח במקרה הזה".

😂 איזו משטרה מטומטמת. פח אשפה. כמו השר שלה. פשוט לא יאמן לאן המדינה הזו מדרדרת.

הקצין חקירות הזה לא מתבייש להגיד את הדברים האלה? כל ילד בגן של הבן שלי ישמע יותר רציני ממנו. חתיכת אידיוט.

מעניין מה היה קורה אם הייתי מגיש תלונה על מישהו שזרק עליי בוץ בים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 13 דקות, farkash7 כתב:

מעניין מה היה קורה אם הייתי מגיש תלונה על מישהו שזרק עליי בוץ בים.

היו סוגרים אותה כמו כל תלונה בגין חוסר עניין לציבור.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

זה מדהים, פשוט מטשטשים אותנו. גם התקשורת, גם הממשלה.

שיזדיין בן גביר ושתזדיין המטומטמת שזרקה עליו את החול כאילו החוף שלה פרטי.

שיגיד תודה שזרקו עליו רק חול האשפה האנושית הזו.
הגיע לו הרבה יותר מזה, מטח של טיטולים עם קקי, בעצם אנחנו בתל אביב, מטח של שקיות עם קקי של כלבים.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

השאלה שלי בכול נושא החול היא כזאת:

כמה ראיות באמת יש כדי להרשיע אותה בהעלבת עובד ציבור?

האם זאת הייתה המטרה המקורית של החוק?

מה העונש הצפוי אם יצליחו להרשיע? קנס?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אין מקום לשום סוג של אלימות, כלפי כל אדם שהוא. לא משנה אם זה בן גביר או עופר כסיף.

אלימות היא מחוץ לתחום, חבל שיש כאלה שמנסים לנרמל את זה. זה רק יתן לגיטימציה לביביסטים, לפגוע בשרים של הממשלה הבאה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...