Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

לא במקרה זה קרה ימים בודדים אחרי ההשעייה, ואם מישהו חושב שזה מקריות הוא תמים.

שמע, אל תעלב, אבל ככל שאני קורא את הפוסטים שלך יותר, כך אני שמח יותר שאתה רק מגיב בקארספורום ולא נמצא בתפקיד שכולל קבלת החלטות על הפעלת אלימות. נראה לי אם זה היה בידיים שלך, חצי מהמדינה היתה מסתובבת עם עצמות שבורות ובחצי השני היו יורים.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 65.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5226

• יבגניפ

5163

• פינדר

4165

• Night Driver

3237

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

שמע, אל תעלב, אבל ככל שאני קורא את הפוסטים שלך יותר, כך אני שמח יותר שאתה רק מגיב בקארספורום ולא נמצא בתפקיד שכולל קבלת החלטות על הפעלת אלימות. נראה לי אם זה היה בידיים שלך, חצי מהמדינה היתה מסתובבת עם עצמות שבורות ובחצי השני היו יורים.

אל תבלבל את השכל אתה יודע למה התכוונתי. אל תהיה יאיר לפיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

כל מה שקורה עובר ישר לשטח.

אם אתה מעניש חייל שלא מוותר לנהג משאית, אחרים יראו בזה חולשה ויתקפו את החולשה הזאת.

יובל, בחייאת.

יש לא לוותר שזה להוריד אותו מהאוטו גם באיומי נשק וגם בכוח ויש לירות לו בגלגל וללכת משם שזה ונדליזם ופריקת תיסכול נטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

שבוע שעבר צהל השעה לוחם שירה בצמיג של נהג משאית שסירב לרדת ממנה, היום נהג משאית רוצח שלושה.

לא לומדים את הלקח.

לפי מה שקראתי בפיגוע היום נהג המשאית יצא מהמשאית. אז צריך לירות גם באלה שיוצאים מהמשאית וגם באלה שמסרבים לצאת?

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

שבוע שעבר צהל השעה לוחם שירה בצמיג של נהג משאית שסירב לרדת ממנה, היום נהג משאית רוצח שלושה.

לא לומדים את הלקח.

תלוי באיזה נסיבות ומה הנוהל. לנו היה מותר או יותר נכון הינו חייבים לרות לכיוון הגלגלים של כל רכב שמסרב לעצור כולל רכב צה"לי.

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

כל מה שקורה עובר ישר לשטח.

אם אתה מעניש חייל שלא מוותר לנהג משאית, אחרים יראו בזה חולשה ויתקפו את החולשה הזאת.

איזה שטויות! בן אדם בא להתאבד, אתה חושב שאכפת לו איך יגיבו המאבטחים? הוא לא ניסה לפרוץ, פשוט יצא מהרכב והתחיל לירות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, mikyl כתב:

תלוי באיזה נסיבות ומה הנוהל. לנו היה מותר או יותר נכון הינו חייבים לרות לכיוון הגלגלים של כל רכב שמסרב לעצור כולל רכב צה"לי.

המשאית עמדה והיו חילופי דברים בין הנהג לחיילים. בשלב כלשהו אחד החיילים יורה בגלגל והם מתרחקים משם (יש סירטון. הכל מצולם).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, David32 כתב:

לא כול כך ברור לי מה המתנגדים לעסקה רוצים....

לגבי המסמך הזה, עולות שאלות לאור זה שזה מסמך מעזה שהגיע לגרמנים אבל לא לעיתונאים הישראלים ודובר צהל, ושכול מטרתו זה לטעות שחמאס רוצים עסקה ובכך למנוע אותה.

ואתם מאמינים שזה אמיתי? לא יכולים לעשות את החיבור הפשוט?

אני לא חושב שיש מתנגדים לעסקה כמו שאין מתנגדים לשחרור החטופים. 

יש מתנגדים לעסקה בתנאים מסוימים, ועיקר המחלוקת היא מה המחיר שלגיטימי לשלם. יש כאלו שאומרים "בכל מחיר" וזה מובן ולגיטימי ויש כאלו שאומרים "לא בכל מחיר", וגם זה מובן ולגיטימי. 

אני לא חובב קונספירציות גדול, אבל שים לב שהמסמך הזה, גם אם מזויף, מתכתב אחד לאחד עם הפעולות של חמאס, אז דווקא ייתכן והוא אמיתי. מה גם שחיל המודיעין הודה שהוא כזה, אז הייתי מצחצח את כובע האלומיניום ;)

למרות שעם ביבי אי אפשר לדעת כבר כלום. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Night Driver כתב:

המשאית עמדה והיו חילופי דברים בין הנהג לחיילים. בשלב כלשהו אחד החיילים יורה בגלגל והם מתרחקים משם (יש סירטון. הכל מצולם).

החייל לא צריך להיות "מושעה" אלא מודח, אחרי כמה חודשים בכלא. הנסיון לקשור בין זה לבין מחבל מתאבד שביצע פיגוע ירי - והוא במקרה נהג משאית - הוא הזוי.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

מתכתב אחד לאחד עם הפעולות של חמאס, אז דווקא ייתכן והוא אמיתי.

כי הם אירגון טרור,  האג'נדה ברורה, גם המהלכים ברורים. 

לצערי אתה רואה בזה איזו גאונות או משהו. כמו במקרה של ששת החטופים שנרצחו. אני לא. מבחינתי כול דבר שם הוא צפוי לגמרי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, MiniMiz3r כתב:

החייל לא צריך להיות "מושעה" אלא מודח, אחרי כמה חודשים בכלא. הנסיון לקשור בין זה לבין מחבל מתאבד שביצע פיגוע ירי - והוא במקרה נהג משאית - הוא הזוי.

אותי אתה לא צריך לשכנע.

לשעתי הוא מושעה עד גמר החקירה וההעמדה לדין וככה צריך להיות. גם אם האשמה מבוססת ב 99% היא סופית רק אחרי משפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעבר לחלקו ואחריותו של הרמטכל הלוי במחדל, מאז תחילת המלחמה יש לו אובדן שליטה על המשמעת של החיילים בשטח.

מהשתתפות באירועים אלימים וירי לא מוצדק (בלשון המעטה) ביו״ש ועד חיילים שמבצעים עבירת בט״ש ומסכנים את עצמם ואת חבריהם בזה שהם מכניסים טלפונים לתוך עזה ומעלים לרשתות תמונות שמביישות את הצבא ואת המדינה.

הבעיה שאני לא רואה מישהו מהמחליפים המיועדים שמביע עיניין בנושא הזה.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, ch28566 כתב:

...כלל תוכניות ופעולות ההנצחה והזיכרון של אירועי 7 באוקטובר יוטלו על משרד ראש הממשלה - בתיאום עם מנהלת תקומה לשיקום העוטף. לפי הצעת ההחלטה, מנהלת תקומה תקצה לשם כך חמישה מיליון שקלים למשרד ראש הממשלה בשנת 2024."

מה החפזון ?  האירוע עדיין לא הסתיים.

נעשה כאן נסיון שכתוב ההיסטוריה,

טקסים ללא קהל, בהנחיית משרד רוהמ. 

ובשיא הציניות,  המימון ע"ח הנפגעים(למה הומצא שר המורשת?).

• אהבתי 2

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

ם אתה מעניש חייל שלא מוותר לנהג משאית, אחרים יראו בזה חולשה ויתקפו את החולשה הזאת.

די יובל, התחלת לצפות בערוץ 14? החייל סתם ירה, הוצאת תסכול קוראים לזה, קרו אלפי מקרים בסגנון הזה בשטחים. אין שום קשר בין זה לבין מה שקרה במעבר.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

אני לא חובב קונספירציות גדול, אבל שים לב שהמסמך הזה, גם אם מזויף, מתכתב אחד לאחד עם הפעולות של חמאס, אז דווקא ייתכן והוא אמיתי. מה גם שחיל המודיעין הודה שהוא כזה, אז הייתי מצחצח את כובע האלומיניום ;)

למרות שעם ביבי אי אפשר לדעת כבר כלום. 

https://www.ynet.co.il/news/article/b1npigi3a#autoplay

ציטוט

צה"ל חוקר: מסמכי חמאס מסולפים הודלפו לתקשורת זרה כדי לעצב דעת קהל בישראל

שני פרסומים מהשבוע האחרון בעיתונים באירופה – לגבי תוכנית הבריחה של סינוואר ולגבי אסטרטגיית הלחץ שלו על הציבור הישראלי - תואמים את הנרטיב שנתניהו מקדם לגבי ציר פילדלפי וחוסר הרצון של חמאס בעסקה. אלא שבמערכת הביטחון כלל לא מכירים מסמך אחד, וטוענים שהשני מעוות 

אני גם חושב שאני יודע להצביע על מי "הדליף":

שמו מתחיל ב 'יא' ונגמר ב 'יר', והוא יושב עכשיו במיאמי. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, David32 כתב:

כי הם אירגון טרור,  האג'נדה ברורה, גם המהלכים ברורים. 

לצערי אתה רואה בזה איזו גאונות או משהו. כמו במקרה של ששת החטופים שנרצחו. אני לא. מבחינתי כול דבר שם הוא צפוי לגמרי.

איפה כתבתי שזה גאונות? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...