Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לא כול כך ברור לי מה המתנגדים לעסקה רוצים....

לגבי המסמך הזה, עולות שאלות לאור זה שזה מסמך מעזה שהגיע לגרמנים אבל לא לעיתונאים הישראלים ודובר צהל, ושכול מטרתו זה לטעות שחמאס רוצים עסקה ובכך למנוע אותה.

ואתם מאמינים שזה אמיתי? לא יכולים לעשות את החיבור הפשוט?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 65.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5206

• יבגניפ

5150

• פינדר

4150

• Night Driver

3227

לפני 1 דקה, David32 כתב:

לא כול כך ברור לי מה המתנגדים לעסקה רוצים....

לגבי המסמך הזה, עולות שאלות לאור זה שזה מסמך מעזה שהגיע לגרמנים אבל לא לעיתונאים הישראלים ודובר צהל, ושכול מטרתו זה לטעות שחמאס רוצים עסקה ובכך למנוע אותה.

ואתם מאמינים שזה אמיתי? לא יכולים לעשות את החיבור הפשוט?

אפשר להגיד אותו הדבר לגבי ההקלטות שהולכות לצאת או שכבר יצאו בקנדה לגבי חקירות של משפ' נתניהו בנושא תיקי האלפים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרצחת וגם ירשת

"
הממשלה תצביע: יוקם תאגיד הנצחה ל-7/10, הכסף - ממנהלת תקומה
הממשלה תצביע בישיבתה, שתיערך בהמשך היום, על הצעת החלטה שלפיה כלל תוכניות ופעולות ההנצחה והזיכרון של אירועי 7 באוקטובר יוטלו על משרד ראש הממשלה - בתיאום עם מנהלת תקומה לשיקום העוטף. לפי הצעת ההחלטה, מנהלת תקומה תקצה לשם כך חמישה מיליון שקלים למשרד ראש הממשלה בשנת 2024."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה יהיה שידור חוזר של הטקס הביזיוני לשריפה בכרמל. לא ישכחו להכתיב לקריין שעליו "להתכבד ולהזמין את מי שהיה הראשון להבין את גודל האירוע... מר בנימין נתניהו"

תאגיד זה דבר נפלא! המון מקומות עבודה.  בטח לראש התאגיד ימנו את יוליה שמאלוב ברקוביץ'. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שזוכרים את המתים שיזכרו את החיים.

מה עם התחלת שיקום היישובים והקהילות שנפגעו הן בצפון והן בדרום?

קודם כל תן להם לחזור להחיים מה שיותר נורמטיביים ואחר כך תן להם את התקציבים להנציחת יקיריהם ובהמשך תקים לך איזו אנדרטה שאתה רוצה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, vladclar כתב:

לא היו תקיפות של המפגינים ע"י קיצונים? כולל דריסה?

רק שהמשטרה כמעט ולא מפריעה לפעילי ימין אלימים שמגיעים להפגנות. הם תוקפים מפגינים מול עיני השוטרים ואז מסתחבקים איתם.

מפגינים שנעצרו אתמול והגיעו למשטרת מסובים, מדווחים שקצין המודיעין(!) האשים אותם שהם מקבלים שכר מאהוד ברק.

זו לא טעות. זו מדיניות.

מזכיר שעדיין אפס עצורים מארועי הפריצה לבסיסי צהל.

כנראה יש בעיה קשה של הקצאת משאבים.

image.thumb.png.6291095fe2c8492519a1d610464132a7.png

• אהבתי 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, פינדר כתב:

רק שהמשטרה כמעט ולא מפריעה לפעילי ימין אלימים שמגיעים להפגנות. הם תוקפים מפגינים מול עיני השוטרים ואז מסתחבקים איתם.

מפגינים שנעצרו אתמול והגיעו למשטרת מסובים, מדווחים שקצין המודיעין(!) האשים אותם שהם מקבלים שכר מאהוד ברק.

זו לא טעות. זו מדיניות.

מזכיר לי סיפור אישי.

הסתכסכתי עם השכנים שלי (ציבור ימני ביביסטי מובהק) וכשהזמנו משטרה, אשתי שמעה את האמא במשפחה מדברת בשקט עם מישהו אחר במשפחה והיא אמרה לו "אל תדאג, השוטר הזה הוא חבר".

בקיצור, אבוי לנו אם המשטרה מאבדת את דרכה. 

חשבתי הבוקר על זה שכל ההפגנות לא תורמות כלום. מודה, הייתי רק בהפגנה אחת הרבה לפני ה-7/10 ומאז לא השתתפתי באף אחת, לא כי אני לא חושב שזה לא מוצדק, אלא בגלל שאני מאמין שזה לא תורם כל-כך. לדעתי הדרך הנכונה להחזיר את החטופים היא על ידי השפעה "שקטה" על הציבור הימני שתגרום לשינוי תודעה. כרגע נוצר אפקט הפוך שבו חלק מהציבור הימני (מאמין שגם הרוב) לא מתייחס לסוגיית החטופים אלא להישארות של ביבי בשלטון כי הוא מאמין שאין לו שדרכן של האלטרנטיבות אינן לגיטימיות והן כאלו שפוגעות במדינה. 

כמו שרשמתי באחד הפוסטים רגע לפני הכניסה הקרקעית, אנחנו לא יודעים לנהל מלחמה, אנחנו מקדשים את הבינוניות ושום דבר לא מנוהל כמו שצריך במדינה. היה עדיף שהייתה נסגרת עסקה לפני הכניסה הקרקעית גם במחיר כבד והיינו סוגרים את האירוע. היינו מצהירים בפני כל העולם שבפעם הבאה שנורה כדור או רקטה, לא יהיו מעצורים יותר לישראל. חמאס לא הולך להעלם ולבנתיים המצב הופך להיות מורכב ומסובך יותר. אם הייתה עסקה כוללת עוד הרבה לפני, אז כן, היינו משחררים רוצחים בלב כבד, אבל רוב החטופים היו איתנו, והיינו באירוע אחר היום. אין לדעת מה היה קורה, אבל אם מנתחים את ההתנהלות של הממשלה/צבא ב-11 חודשים האחרונים, מבינים שיכל להיות אחרת.

• אהבתי 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 8 שעות, David32 כתב:

לא כול כך ברור לי מה המתנגדים לעסקה רוצים

איזו עסקה, של איזה ערוץ? זה תלוי...

איך אמר ביבי, לא יהיה כלום כי לא היה כלום?

הוא התכוון גם לעסקה. 

זה הכל בשביל שאנשים יריבו אחד עם השני בעד או נגד עסקה ולא יפריעו לממשלה המחורבנת בתולדות המדינה להמשיך לחרבן.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חמאס רוצים עסקה של סיום המלחמה וחזרתם לשלטון

ממשלת ישראל רוצה עסקה של חיסול החמאס

יש פה פער קצת גדול

לא ברור לי למה נתניהו מיהר כל כך לקדש את פילדלפי כאשר ברור שלחמאס יש תנאים קשים יותר לקבלה מאשר נסיגה מהציר לתקופה מוגבלת, כנראה בשביל סמוטריץ' ובן גביר (האחרון כבר אמר בפירוש שהוא לא רק נגד עסקה "מופקרת" אלא נגד משא ומתן)

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

פילדלפי זה עוד ספין שנועד להסית את הביקורת הציבורית על כשלונות הממשלה לוויכוח כן עסקה לא עסקה, כשבפועל מראש לא היה שום סיכוי לעסקה. 

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

שבוע שעבר צהל השעה לוחם שירה בצמיג של נהג משאית שסירב לרדת ממנה, היום נהג משאית רוצח שלושה.

לא לומדים את הלקח.

מה הקשר בין שני המקרים ומה הלקח..? 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, MiniMiz3r כתב:

מה הקשר בין שני המקרים ומה הלקח..? 

כל מה שקורה עובר ישר לשטח.

אם אתה מעניש חייל שלא מוותר לנהג משאית, אחרים יראו בזה חולשה ויתקפו את החולשה הזאת.

לא במקרה זה קרה ימים בודדים אחרי ההשעייה, ואם מישהו חושב שזה מקריות הוא תמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...