Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

איזה ימני מוזר אתה.

קודם כול, ההיא מהדוגמא שלך עם דם על הידיים.
שנית, מה זה משנה שמישהו פחות מוצלח בהיותו מחבל?

שוב, אתה מנסה לקחת את מה שאני כותב בצורה שהיא אובייקטיבית/יחסית אובייקטיבית ולהשליך את זה לדעה שלי עם טענת "ימני מוזר".

זאת האמת, ישראל רוצה את הילדים ונשים בבית, וישראל מוכנה כרגע לשחרר כל מיני זורקי בקתבים ומפוצצי מטענים שלא הצליחו לרצוח. עובדה.

השאלה היא מה יקרה אחר כך, ולכולם (פה בארץ לפחות) זה דיי ברור שיחזרו להילחם כשנראה את ביבס בארץ וייגמרו להם התינוקות.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
ציטוט

אמש התייחס לסוגיה ראש הממשלה בנימין נתניהו: "השגנו הישג גדול מאוד - החזרת עשרות רבות של חטופינו.

צריך לחזור לזכור ולשנן

אלו לא חדשות משמחות. אין שום הישג או שמחה בעשרות רבות של חטופינו

גם בתקשורת לא צריך לעשות מסיבות וצילומים עם סיפורים מרגשים

קראתי אתמול שזה נראה כמו תוכנית ריאליטי וזה מגעיל אותי

• אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

ואולי אי אפשר לסקר את זה אחרת.

בכל מקרה, ההפוגה תימשך עוד יום לאחר שחמאס מסר רשימה מתוקנת לישראל וזה קרה ממש בדקה ה-90.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לדעתי לא צריך לסקר שום דבר מלבד העובדה שהם שוחררו. אבל אצלנו התקשורת תסחט לזה את הצורה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצד אחד אני שמח שעוד 8 נשים חוזרות לישראל,

מצד שני ישראל ממצמצת במו"מ ומחשיבה את המחווה של פוטין במספר המשוחררים של היום...

פורסם
לפני 42 דקות, עדי-אל כתב:

צריך לחזור לזכור ולשנן

אלו לא חדשות משמחות. אין שום הישג או שמחה בעשרות רבות של חטופינו

גם בתקשורת לא צריך לעשות מסיבות וצילומים עם סיפורים מרגשים

קראתי אתמול שזה נראה כמו תוכנית ריאליטי וזה מגעיל אותי

זה גועל נפש. דוחפים להם מצלמות לפנים כאילו הם זכו באח הגדול.

לפני 3 דקות, ay115 כתב:

מצד שני ישראל ממצמצת במו"מ ומחשיבה את המחווה של פוטין במספר המשוחררים של היום...

הסיכוי היחידי לאכול את זה זה אם משפחת ביבס חוזרת. אם ויתרו על תינוק בן 10 חודשים זה אחד הבזיונות הגדולים ומי שמנהל את המשא ומתן צריך ללכת לבית ולהחליף אותו בסוחר רכבים מנתניה.

פורסם

עם כל הכבוד לתינוק שנמצא עם אימא שלו במה הוא עדיף על אדם בן 60 עם מחלות רקע למשל או על צעיר שהעיפו לו את היד עם רימון לפני שנחטף?

אני מבין את החלק הרגשי אבל הם נמצאים בסיכון לא פחות ממנו. אם קובעים מדרג הומניטרי יש הרבה אנשים שהיו צריכים להשתחרר קודם.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 דקות, ay115 כתב:

מדובר ב-2 ישראליות עם דרקון זר שחמאס מסיבותיו הציג בתור מחווה לחברו הטוב של ביבי פוטין. אז אתמול נתנו והיום לקחו. אין לזה משמעות גדולה, חשוב מה יהיה מחר.

פורסם
לפני 53 דקות, Night Driver כתב:

עם כל הכבוד לתינוק שנמצא עם אימא שלו במה הוא עדיף על אדם בן 60 עם מחלות רקע למשל או על צעיר שהעיפו לו את היד עם רימון לפני שנחטף?

אני מבין את החלק הרגשי אבל הם נמצאים בסיכון לא פחות ממנו. אם קובעים מדרג הומניטרי יש הרבה אנשים שהיו צריכים להשתחרר קודם.

כשהוא יהיה בבית יהיה יותר קל לישראל להמשיך ללחימה ולאזרחים להתמודד עם החטופים, אין מה לעשות. עצוב אבל זאת האמת.

ככל הנראה לצעיר שעפה לו היד יהיה יותר קל לשקם את החיים מתינוק שכבר יותר מ-20 אחוז מהחיים שלו עברו בשבי, ולך תדע מתי יחזור. תראה את גלעד שליט.

*כל זה לא מוריד מהעובדה שצריך לטחון לסינוואר את הצורה ולשטח גם את כל דרום רצועת עזה, בלי קשר לעסקה או לא עסקה.

לפני 42 דקות, mikyl כתב:

מדובר ב-2 ישראליות עם דרקון זר שחמאס מסיבותיו הציג בתור מחווה לחברו הטוב של ביבי פוטין. אז אתמול נתנו והיום לקחו. אין לזה משמעות גדולה, חשוב מה יהיה מחר.

השאלה היא האם ישראל מקזזת את האסירים שהיא משחררת, כי זה היה חלק מה"מחווה", או שהיא תשחרר אקסטרה תמורת השחרור של אתמול.

פורסם (נערך)

יובל, הנקודה היא שאותו צעיר יחזור עם נכות הרבה יותר קשה (הוא יכול לסיים עם יד קטועה מעל למרפק במקום מתחתיו וזה הבדל תפקודי עצום) ויכול גם לא לחזור. זו פציעה שבלי טיפול נכון מסכנת חיים באופן מיידי.

אותו תינוק בהנחה שהוא נמצא עם אימא שלו יחווה אי נוחות אבל לא סכנה כזו.

אני גם לא שם את אותו צעיר מול תינוק אלא מול נשים בשנות החמישים שלהן או צעירים בני 18-19 שכן שוחררו.

לדעתי המדרג היה צריך להיות פצועים וילדים ראשונים, קשישיות וקשישים אחר כך, נשים, גברים ובסוף אנשי כוחות הביטחון.

עריכה: אני רק שמח שלא אני צריך להחליט בדילמות האלה. כל החלטה שתקבל תזכה לביקורת מוצדקת כי פשוט אין החלטה אופטימלית. אין דבר יותר קשה בלבחור בין דם לדם.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם (נערך)
לפני שעה, Night Driver כתב:

אויי נו באמת איזו מן השוואה זו. כנראה שהרבה זמן לא היה לך תינוק אז כבר שכחת.
נתחיל מהבסיס, אוכל, תינוק שרק התחיל תהליך של מוצקים עדיין תלוי בפורמולה. ממה שאמרו הוא לא יונק. בלי פורמולה הוא לא ישרוד. אין לי מושג אם נותנים לו שם פורמולה.
נמשיך בזה שמדובר בתינוק בן 8-10 חודשים. המערכת החיסונית שלו חלשה.
ילד כזה מכל דבר נהיה חולה ומפתח חום, דלקות וזיהומים גם כשהוא נמצא בבית שלו עם מזגן, מקלחת, סבתא מצד אחד ואמא מצד שני. עכשיו תחשוב איפה הוא נמצא ומה התנאים שלו, הוא נמצא במקום טחוב וקטן בתנאים היגניים נוראים, בלי מקלחות, בלי מספיק בגדים, בלי משחה לטוסיק וכנראה עם מעט מאוד תרופות אם בכלל.

לגבי ההשוואה שלך. אדם בן 60 הוא אדם בן 60. קודם כל פיזית הוא הרבה יותר חזק מהתינוק ויש לו יכולת השרדות גבוהה יותר, גם אם יש לו מחלות רקע. דבר שני הוא חי 60 שנה! כן כואב להגיד את זה אבל גם אם תשאל את אותו זקן הוא כנראה יגיד "תשחררו קודם את התינוק".
לגבי בחור צעיר שאיבד יד, בוא אם אחרי 50 יום שם בלי יד הוא עדיין חי זה אומר שהוא קיבל טיפול רפואי והוא לא בסכנת חיים מיידית. מישהו בלי יד שלא מקבל טיפול רפואי ימות מהר מאוד, אפילו אתה רשמת את זה.

דווקא סדר החזרת החטופים הוא נכון. אי אפשר להפריד אמאות מילדים, בטח כשאלו ילדים שאחד מההורים שלהם מת. בטח כשאלו ילדים שחוזרים משבי ארוך אצל ארגון טרור רצחני עם צלקות עמוקות. אלו ילדים שצריכים לעבור שיקום ארוך, אתה רוצה להשאיר את אמא שלהם, אולי ההורה היחיד שלהם שם?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

פרקש, אתה הולך להשוואה בין לשחרר תינוק לבין לשחרר אותם. תקרא הודעה הבאה שלי.

הכוונה היא שלא נכון להתייחס רק לתינוק כאילו הוא האסון ההומאניטרי הכי גדול וחייבים רק אותו בכל מחיר. שים לב שאמרתי

לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

אני גם לא שם את אותו צעיר מול תינוק אלא מול נשים בשנות החמישים שלהן או צעירים בני 18-19 שכן שוחררו.

פורסם (נערך)

תראה אם אנחנו עושים דירוג של אסונות הומניטריים/אכזריות אז כן התינוק אחיו הפעוט ואמא שלהם הם כרגע במקום הראשון.
אנחנו לא מדברים פה על "רק הם בכל מחיר" למה המשפט הזה בדיוק רלוונטי? אנחנו במהלך של עסקה לשחרור נשים וילדים, המחיר כבר הוסכם ושולם. אנחנו בסוף העסקה, כמעט כול הנשים והילדים כבר שוחררו לפניהם, אז כן חייבים לקבל אותם גם במחיר של פיצוץ מה שנשאר מהעסקה וחזרה למלחמה.
אנחנו כבר בסוף של הסוף אחרי סחיטה של התפוז של המהלך הזה של החזרת נשים וילדים. אין יותר תירוצים, מבחינתי היה נכון לפוצץ את זה היום בלילה אם הם לא חוזרים.

עכשיו הדיווחים מדברים על חזרה של 8+משא ומתן על 3 גופות של חטופים.
המספר הזה של 3 גופות עם הדיווח שהתקבל אתמול די הופך את הבטן אני חייב לומר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בקשר לפיגוע שהיה היום,

"שני המחבלים שביצעו את פיגוע הירי הבוקר בירושלים הם שני אחים מצור באהר במזרח ירושלים - איברהים נמר, בן 30, מזוהה חמאס, שהיה כלוא בשנת 2014 על פעילות טרור, ומוראד נמר, בן 38, מזוהה חמאס גם הוא, שהיה כלוא בין השנים 2020-2010 על רקע כוונה לפעילות טרור ברצועת עזה. בחיפוש משטרתי ברכב המחבלים נמצאו מחסניות ותחמושת רבה."

חלק מהמחבלים ששוחררו בעסקת החטופים  גרים במזרח ירושלים, כמה זמן לדעתכם הם יחזיקו ללא עיסוק בטרור? 

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...