Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 שעות, teyal כתב:

כלומר כשמדובר בביבי הוא לא יודע/לא אחראי וכשמדובר בבנט הוא שודד.
כת של פסיכים בראשות הכוהן הגדול מגל.

מעון רוהמ לא של ביבי

זה נכס ממלכתי של המדינה

הבית ברעננה הוא ביתו הפרטי של בנט

הכסף היה שם מיותר

הוא יכל לעבור לנכס אחר של המדינה.

ביבי לא יושב על תקציב ועובר על התקציב של המעון גם בנט לא

אבל בנט יכל לחסוך את זה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

@avi 1234 תקרא שוב מה כתבתי. פספסת אות אחת.

אגב, מחמל נפשך שדד את המדינה בסכומים בני 10-11 ספרות. 4 מערכות בחירות מיותרות, "כנף ציון", ושאר פרוייקטים מגאלומניים, כאילו הוא מלך הממלכה המיוחדת. אה... שכחתי. כספים קואליציוניים כאוות נפשם של שותפיו. אתה יודע, גפ אתה משלם את חלקך (אני מקווה, כי זה חלקו של כל משלם מיסים).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

הטענות שלי היו שלא תמיד אפשר להשמיד אידיאולוגיות, שזו גישה שנכשלה ותמשיך להכשל ממגוון סיבות וזה לא משהו שאפשר להמר עליו. וגם אם מהמרים עליו, כדאי לקחת בחשבון מה יקרה ביום שאחרי - משהו שישראל נמנעת מלעשות כרגע באופן די עקבי, עד כמה שאני מבין.

אי היכולת של ישראל לחסל את החמאס או החיזבאללה זה דוגמאות. נתתי גם אחרות. "לא ניסינו" זה תרוצים \ הסברים. ואפשר לעסוק גם בהם עד מחר. במבחן התוצאה אשף קיים, אחרי מלחמות, מבצעים, כיבוש לבנון וגירוש מלבנון. חיזבאללה קיים וישראל לא מסוגלת לנהל מלחמה איתו. ובפעם האחרונה שניסינו, השגנו מאזן אימה הדדי בערך שמחזיק עד היום. אבל, שוב, זה לא העיקר. נניח שישראל מעצמת על מהחלל, ויכולה לכבוש את כל המזרח התיכון מהים עד לפרת. מה עושים ביום שאחרי?

אידאולוגית כמובן שא"א.

אבל צבאית אפשר

אבל לא רק שלא ניסינו למגר אותם צבאית

האמנו שהם פרטנרים לשלום

הבאנו את אשף לפה וההמשך ידוע

על הגבול בדרום ובצפון יש לנו אוייב שרוצה לחסל אותנו גם אם הוא יפסיד

אם ההנהגה הצבאית והמדינית תשכיל להבין שאצל הערבים שלום ז"א גבולות 48

יש לנו סיכוי לנצח

פורסם (נערך)

@avi 1234אגב, משהו שכתבתי אתמול וכנראה לא הבנת: אתה מדבר על הוצאות אבטחה של הבית הפרטי של בנט. המספר הזה לא מעניין. מה שמעניין הוא מה ההפרש בינו לבין הוצאות האבטחה של נתניהו (או כל ראש ממשלה אחר): כמה עולה האבטחה של בלפור + עזה (רחוב, לא רצועה) + קיסריה? לא יודע, כי האופוזיציה לא צוווחת לגבי הוצאות חיוניות. 

אתן לך בונוס לגבי שיפוץ בלפור: השיפוץ הזה נחשב חיוני ומי שצריך אישר אותו מזמן. אלא שהזוג נתניהו לא איפשר אותו, עד שהוצא ממנו על ידי הבוחר ב-2021, אז, אז בנט ויתר על המעון, מה שאיפשר את תחילת השיפוץ. ההשקעה בשיפוץ ביתו הפרטי של בנט והתאמתו לצרכי התפקיד הסתכמה ב-160,000 ₪ (את המקור קישרתי בהודעה קודמת), סכום צנוע לכל הדיעות.

אגב, לא בנט כראש ממשלה, ולא לפיד בהמשך, אימצו את גינוני המלכות של הזוג נתניהו, למשל שכירת 777 לכל קפיצה קטנה לאירופה, או משיכת כל נסיעה כמה ימים כדי להנות ממנעמי 2 קומית במלונוץ פאר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, sperial כתב:

@avi 1234 תקרא שוב מה כתבתי. פספסת אות אחת.

אגב, מחמל נפשך שדד את המדינה בסכומים בני 10-11 ספרות. 4 מערכות בחירות מיותרות, "כנף ציון", ושאר פרוייקטים מגאלומניים, כאילו הוא מלך הממלכה המיוחדת. אה... שכחתי. כספים קואליציוניים כאוות נפשם של שותפיו. אתה יודע, גפ אתה משלם את חלקך (אני מקווה, כי זה חלקו של כל משלם מיסים).

אולי מי שהחרים את הליכוד ב3 מערכות בחירות אשם בקיומם?!

כנף ציון זה של המדינה זה לא של ביבי

גם הנשיא אמור להשתמש בזה.

אדון בנט התנגד לעבור לירושלים וניסה להפוך את ביתו הפרטי למעון רישמי ושדד לשם כך את הקופה הציבורית.

בנט לא אישר את שיפוץ המעון ומימלא השיפוץ לא התחיל בתקופתו.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • רעיון גרוע 5
פורסם
לפני 25 דקות, David32 כתב:

מי יפרק אותם מנשקם? אנחנו?

אז זה אומר מלחמה עם לבנון...

שאלת מה ייקרה אם איראן תמוטט?

לחיזבאללה לא היהי כסף והיא תתמוטט.

הלוחמים שלהם לא עובדים בחינם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

כנף ציון זו יוזמה של ביבי. גם ארמון ראש הממשלה החדש שהוא רוצה לבנות במיליארד שקל. ראשי הממשלה והנשיאים שלפניו טסו או ב-707 של חיל האויר (לפני הרבה שנים, כשהיו שמישים) או במטוסים אחרים של חיל האוויר או במטוסים שנשכרו בהתאם לצורך - בעיקר לפי מרחק הטיסה, בלי להתקין את המיטה המלכותית. הנשיא ריבלין תועד טס לברלין בטיסה מסחרית רגליה של סאן-דור, שכרו 2 שורות מושבים לנשיא, רעייתו ופמליה צנועה, וזה סיפק את הסחורה.

השיפוץ של בלפור אושר לפני בנט, הביצוע לא התאפשר עד שהנתנייהו'ז נאלצו לפנות אותו.

פורסם

אני רוצה שביבי יטוס במטוס רשמי של מדינת ישראל.

רוצה אותיו יורד ממטוס מפואר, מאובטח בכל האמצעים, מאובזר בכל הציוד הדרוש לנהל מדינה תוך כדי טיסה ובעת חירום, אחרי מקלחת, מסודר, עירני ומוכן לפגישות מדיניות שבהן יבצע את העבודה₪ בשבילי ובשביל שאר אזרחי מדינת ישראל.

לא רוצה אותו טס בלואוקוסט, יורד כולו גמור ועוצר בשירותים לפני ביקורת דרכונים כדי לצחצח שיניים.

צריך להבדיל בין ביקורת עניינית לסתם רכילות.

*זה שביבי לא עובד לטובתי זה עניין אחר.

• אהבתי 4
פורסם (נערך)

נתניהו אינו נשיא ארה"ב.

ההתנהלות סביב נסיעותיו האחרונות שערורייתית. דאג לחכור מטוס גדול מהנדרש (כמה באמת מתישה טיסה של 3 שעות לאירופה?), דאג להדביק את הנסיעה לנופש במלון פאר (כמובן שעם כל דרישות האבטחה מדובר בשכירת קומות שלמות במאות אלפי דולרים), או ההצגה של דחיית הנאום בעצרת האו"מ כדי שיהיה תירוץ להשאר בניו יורק עוד 2 לילות. וההוצאה של התאמת המיטה במטוס שעולה הון (גם שעות עבודה וגם השבתת מטוס שאמור להכניס כסף בטיסה). מה יש ? מושבים של מחלקה ראשונה (מונח שעובר מן העולם) או ביזנס מודרני (מה שמחליף את הביזנס הקלאסי) לא מאפשרים מנוחה? הם מיועדים בדיוק למטרה הזו: לאפשר למי שיכול לשלם להגיע ליעד רענן או לעבוד בדרך, ולהתחיל לעבוד.

אגב, למה "כנף ציון" לא טס? לא יודע. יש לי ניחושים לא כל כך פראיים, אלא מאוד מעשיים.

• רעיון טוב! 1

פורסם

שמענו את כל המסרים האלה אלף פעם, זה לא תורם לשרשור כלום לחזור עליהם כמו תוכי. סתם תיבת תהודה.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני כשעה, avi 1234 כתב:

מעון רוהמ לא של ביבי

זה נכס ממלכתי של המדינה

הבית ברעננה הוא ביתו הפרטי של בנט

הכסף היה שם מיותר

הוא יכל לעבור לנכס אחר של המדינה.

ביבי לא יושב על תקציב ועובר על התקציב של המעון גם בנט לא

אבל בנט יכל לחסוך את זה.

אני אומר אותו דבר על הבתים ברחוב עזה וקיסריה.

עכשיו יש נכס חדש - של החבר המיליארדר. כמה אפשר להיות חזירים?

פורסם
לפני 49 דקות, falou כתב:

שאלת מה ייקרה אם איראן תמוטט?

לחיזבאללה לא היהי כסף והיא תתמוטט.

הלוחמים שלהם לא עובדים בחינם.

אז תראה, אני פחות אופטימי. מקווה שאני טועה. 

בעיקר תוהה מה קבוצה גדולה של אנשים עם ציוד ושנאה לישראל שיושבת על הגבול תעשה כשיסגרו להם את הברז (לא שזה אומר לא לסגור, רק שאני פסימי לגבי זה שהם יזרקו את הנשקים וילכו לעבוד).

בנימה יותר הומוריסטית:

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 23 דקות, sperial כתב:

נתניהו אינו נשיא ארה"ב.

ההתנהלות סביב נסיעותיו האחרונות שערורייתית. דאג לחכור מטוס גדול מהנדרש (כמה באמת מתישה טיסה של 3 שעות לאירופה?), דאג להדביק את הנסיעה לנופש במלון פאר (כמובן שעם כל דרישות האבטחה מדובר בשכירת קומות שלמות במאות אלפי דולרים), או ההצגה של דחיית הנאום בעצרת האו"מ כדי שיהיה תירוץ להשאר בניו יורק עוד 2 לילות. וההוצאה של התאמת המיטה במטוס שעולה הון (גם שעות עבודה וגם השבתת מטוס שאמור להכניס כסף בטיסה). מה יש ? מושבים של מחלקה ראשונה (מונח שעובר מן העולם) או ביזנס מודרני (מה שמחליף את הביזנס הקלאסי) לא מאפשרים מנוחה? הם מיועדים בדיוק למטרה הזו: לאפשר למי שיכול לשלם להגיע ליעד רענן או לעבוד בדרך, ולהתחיל לעבוד.

אגב, למה "כנף ציון" לא טס? לא יודע. יש לי ניחושים לא כל כך פראיים, אלא מאוד מעשיים.

ביבי לא נשיא ארצות הברית, אלא ראש ממשלת ישראל.

גם נשיא צרפת הוא לא נשיא ארצות הברית, אבל יש לו A330.

גם נשיא איטליה, עם A319.

לראש מדינה צריך להיות מטוס רשמי מערכות אבטחה מלאות וכל מה שרשמתי למעלה. זה ראש המדינה, לא איש עסקים שטס לחלטורה בטורקיה.

אתה מכניס פה דברים לא קשורים, שאני מסכים איתך באופן כללי על הבית ז***ת שביבי עשה, אבל זה לא רלוונטי למטוס.

אגב, מבחינת עלויות לפי הדיווחים המחיר אמור להיות יקר בסביבות ה200 אלף שקל בלבד:

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001406029

כסף קטן ביחס לתועלת.

אם הטענה הייתה לגבי סוג המטוס, עלותיה ה"פינוקים" וכל זה - לגיטימי. כל השאר זה טרחנות. 

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 22 דקות, David32 כתב:

בעיקר תוהה מה קבוצה גדולה של אנשים עם ציוד ושנאה לישראל שיושבת על הגבול תעשה כשיסגרו להם את הברז (לא שזה אומר לא לסגור, רק שאני פסימי לגבי זה שהם יזרקו את הנשקים וילכו לעבוד).

מה הם יעשו בלי כסף ותחמושת?!

יש לך דוגמא של צבא גרילה ללא מימון שהמשיך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...