Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, עדי-אל כתב:

הסיטואציה הזאת דווקא גורמת לי לפחד מסוים. הם ינסו להראות שהם גם שונאים יהודים ויצטרפו למסע. שומר חומות לדוגמא.

לא שאלו את הערבים כאן לדעתם לפני שהרגו אותם. מבחינת החינוך של החמאס ערבי עם תעודה כחולה שחי בישראל הוא בוגד

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

  • SlowRide

    7472

  • פינדר

    6177

  • יבגניפ

    5965

  • Night Driver

    5073

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

עכשיו נעזוב בצד את הסטיגמות של "הנחל שמאלנים/קיבוצניקים" וכל זה, החברה האלה חטפו חזק ב7.10 ונלחמו כמו אריות, אתה חושב שהם גם אומרים פה איזה אמירה פוליטית?

 

הם לא יחידים. יש כאלה שקראו להם אנרכיסטים, צפונבונים ובוגדים. וגם הם נלחמים מ7/10. אז להם מותר לתקוע שלט או לכתוב על מטוסים/מסוקים "לך"?

 

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

השאלה היא מה כמות האנרגיה שמשקיעים ועל מה.

אם היו מרימים שלט "כל הערבים לים ביבי המלך", סבבה, תתקוף את העניין.

אבל כמו שרשם סלואורייד, חלק מהמילואימניקים גרו שם, הם טענו שההתנתקות מסוכנת ו-וואלה צדקו ואולי אשם מי שגידל את המפלצת ופיטם אותה עם מזוודות כסף כדי לקדם את המדיניות שלו?, זה משהו מאוד רגשי וכן יש פה רצון לנקמה, זאת לא מילה גסה.

 

גם כל אלה שטענו שביבי מסוכן למדינה צדקו, אז זכותם להרים "לך" מעל איזה בנין בעזה?

 

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

כמו שלא התעצבנתי על המילואימניק שקילל את ביבי, ככה לא אתחיל לתקוף את מי שרוצה לחזור לגוש קטיף.

 

אבל התעצבנת כאשר יאיר גולן דיבר על זיהוי "תהליכים מעוררי חלחלה שהתרחשו בגרמניה לפני 80-70 שנה" כי הוא היה על מדים. דרך אגב גם הוא צדק.

פורסם
לפני כשעה, laviil כתב:

מעניין איך יגיבו הביבוטים עכשיו למה שאמר נתניהו.

יהיה מעניין לראות התפתלויות.

 

image.png.c028f0c1d324bce96608bf435dbdf362.png

 

ההתפתלויות השקופות האלה עושות לי בחילה. תירוץ יותר עלוב מ"הכלב אכל לי את שיעורי הבית". איך מישהו מאמין לזה איךךך?

פורסם
לפני 51 דקות, mikyl כתב:

אבל התעצבנת כאשר יאיר גולן דיבר על זיהוי "תהליכים מעוררי חלחלה שהתרחשו בגרמניה לפני 80-70 שנה" כי הוא היה על מדים. דרך אגב גם הוא צדק.

הוא צדק אבל לא דייק

התהליכים בוצעו ב 7/10 

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

הוא צדק אבל לא דייק

התהליכים בוצעו ב 7/10 

לא אמר שהוא רואה תהליכים...

הוא מזהה אותם מגיעים

 

אולי הוא סוג של נביא

  • רעיון טוב! 1

.

פורסם (נערך)

הצלחתי להתגבר על התחושות והדרמתי ליישוב, נשאר פסטורלי כמו שהוא היה תמיד חוץ מרעשי רקע מדי פעם מכלי מלחמה וכמויות של אנשי צבא בנוכחות גבוהה, מחסומים וכו'. בין היתר, עצרתי בתחנת דלק שניזוקה מהמחבלים ומאז נאטמה. הריח של הRPG שירו עליה מאוד חריף. תיארתי לעצמי שהריח יתנדף אבל הוא נשאר.

חוץ מסידורים והכנה של הבית שהולך לעמוד הרבה זמן, נהנתי משבת יחסית נורמלית ורגועה, עם איך שאני רואה את זה, יותר בטוח ביישוב הזה מאשר לגור במרכז :).

אם המצב מדרדר, הדברים היחידים שאני אצטרך זה מנגל, בשר ובירות ואני שורד בנעימים..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, עדי-אל כתב:

הוא צדק אבל לא דייק

התהליכים בוצעו ב 7/10 

גולן דיבר על תהליכים בישראל, לא בחמס. הם החלו לפני אי אילו שנים, ה-7.10 היה ר3 נקודת שבר שנבעה מהם.

לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

הצלחתי להתגבר על התחושות והדרמתי ליישוב, נשאר פסטורלי כמו שהוא היה תמיד חוץ מרעשי רקע מדי פעם מכלי מלחמה וכמויות של אנשי צבא בנוכחות גבוהה, מחסומים וכו'. בין היתר, עצרתי בתחנת דלק שניזוקה מהמחבלים ומאז נאטמה. הריח של הRPG שירו עליה מאוד חריף. תיארתי לעצמי שהריח יתנדף אבל הוא נשאר.

חוץ מסידורים והכנה של הבית שהולך לעמוד הרבה זמן, נהנתי משבת יחסית נורמלית ורגועה, עם איך שאני רואה את זה, יותר בטוח ביישוב הזה מאשר לגור במרכז :).

אם המצב מדרדר, הדברים היחידים שאני אצטרך זה מנגל, בשר ובירות ואני שורד בנעימים..

זהו? נדבקת מטרנספורטר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
לפני 8 שעות, laviil כתב:

מעניין איך יגיבו הביבוטים עכשיו למה שאמר נתניהו.

יהיה מעניין לראות התפתלויות.

 

image.png.c028f0c1d324bce96608bf435dbdf362.png

 

איזה אפס, אין מילים.

 

  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עכשיו כולם מדברים על צרפת, ו"שלא יטיפו לנו מוסר".

 

בסדר.

 

אבל מסתבר שממשלת הימין על מלא לא טרחה למנות שם שגריר. 9 חודשים שאין שגריר מאז שגרמן התפטרה.

תוך התקפה בעזה ופוטנציאל למלחמה איזורית, ישראל ממשיכה בטמטומה לא להשקיע ביחסי החוץ עם אחת המדינות הכי חשובות באיחוד האירופי. המדינה היחידה שהקשרים שלה עם לבנון אסטרטגיים.

כשבשנה האחרונה הערכות אמ"ן לסיכוי גדול מתמיד למלחמה איזורית, אנחנו מחליטים שהעולם יסתדר בלעדינו.

 

מדינה לא מתפקדת על מלא.

 

  • אהבתי 3
  • מבאס 1
פורסם
לפני 9 שעות, עדי-אל כתב:

אמרנו את זה בהתנתקות זה לא ממש עזר

זו בחירת מדיניות של האפס. כמו עם חיזבאללה.

להתנחלויות, בכל מקרה, אין שום ערך בטחוני. להפך. הן נטל בטחוני. הן מוקמות מסיבה אחת ויחידה: זרזוז הגעת המשיח. וזה, מה לעשות, לא אסטרגיה צבאית. ולכן גם מי שחושב שהצבא צריך להשאר בעזה אחרי המלחמה - ולדעתי גם זה לא יקרה, ופשוט יכפו עלינו הסדר מדיני - צריך להבין שאת זה צריך לעשות בלי מתנחלים. 

לפני 9 שעות, עדי-אל כתב:

פליטים? בשמחה. כמובן בכמות מדודה ויחזרו יום למחרת סיום המלחמה. 

שוויץ תקלוט פליטים אבל תהיה בטוח שביום סיום המלחמה כולם עם הציוד בדרך חזרה, בלי שום בכי ונהי.

סבבה. זה בדיוק מה שצריך לעשות עם האוקראינים. אבל ישראל בוחרת באופן די שיטתי להתחמק מהגדרה של בני אדם שבורחים מאיזור מלחמה כפליטים, גם כשכל העולם מכיר בהם ככאלו ואין שום ויכוח אוביקטיבי על המצב הנתון. 

לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

כל יום יש כותרות חדשות נגדנו אז אין לזה הרבה משמעות. הוא לא דיבר על רצח עם וגירוש, לעומת הדביל שדיבר על אפשרות לפצצת אטום...

גם גלנט מאיים שביירות תהיה עזה 2, זה אומר שהוא רוצה לעשות נכבה לעם הלבנוני? לא צריך להמציא שטויות.

 

 

לבחירת מילים יש משמעות. אבל מצד שני, מה זה כבר משנה מה אומר דיכטר, כשבניו יורקר הלכו לראיין את דניאלה וייס, והקוקו על מלא הזו סיפרה להם שגבולות המדינה צריכים להיות בנילוס מצד אחד ובפרת בצד השני. ומצד שלישי, נראה לי שלפי חלק מהמגיבים פה או בכלל, היא צריכה להיות שרת הבטחון הבאה של ישראל. היא הרי היתה נגד ההתנתקות.

  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 20 שעות, פינדר כתב:

אם יש לך טיעונים לגופו של עניין, אשמח לשמוע.

 

בינתיים הדבר הכי חמור שהעלו פה ובכלל, זה שהוא כתב שחיילים ישראלים אנסו פלסטניות. דבר שהוא נכון עובדתית, גם אם אלו היו מקרים ספורים ולפני הרבה שנים. ואת זה הוא רשם בקבוצת ווטסאפ, תו"כ ויכוח, לא בפרסום פומבי.

אני לא מסכים עם הרוח הכללית של דבריו, אבל בסופו של דבר מדובר באדם שהביע דיעה (גם אם מוטעית) בדיון. זו לא עבירה פלילית במדינה שהיא לא פשיסטית.

שוב, כל זה על סמך דברים שפורסמו בלבד.

יש קצת יותר זמן להתעסק בזה עכשיו.

חיפוש המילים "קצין צה"ל אונס" או "קצין צה"ל פלסטינית" את המקרים הבאים:

בגין אונס קצינה ששירתה עימו: רב-סרן אביב סונגו נדון לעונש מאסר של חמש שנים וחצי | את"צ (www.idf.il)

קצין שאנס קצינה נשלח ל-5.5 שנים בכלא.

והמקרה היותר מעניין:

הקצין שאנס פלסטינית הטריד מינית חיילות בעבר - ולא הודח מתפקידו בצה"ל (ynet.co.il)

קצין הטריד מינית חיילות, צה"ל כיסת"ח, לאחר מכן אנס פלסטינית אחת וקיים קשר ניצול עם אחרות בשביל טובות. על הפלסטיניות צה"ל לא כיסת"ח והוא נשלח ל-11 שנים בכלא. 11. אנסים ישראלים שאונסים ישראליות לא מקבלים 11 שנים בכלא.

 

מכאן אפשר להבין משהו מאוד ברור - צה"ל ומדינת ישראל לא אונסים כדרך קבע פלסטיניות, זה לא מקובל אצלנו בעליל, ומי שעושה את זה נענש, בניגוד לצד השני שם הוא חוזר כגיבור, וכנראה ממשיך לאנוס מדי פעם את השבויות שהוא חטף ולא רצח.

 

עכשיו מגיעים ל"מורה". אנחנו וכל אדם בר דעת יודע שזאת לא הנורמה שלנו, זאת לא הדרך שלנו ואין לנו רצון להיות כמו החיות הנאציות שנמצאות בעזה.

אם הוא מעלה את זה כטיעון, טוב מאוד שהוא נלקח לחקירה כי:

1. הוא לא "אדם בר דעת", ואסור לו לחנך ילדים. שיחקרו ויגלו איך הוא הגיע למערכת החינוך.

2. הוא כן "אדם בר דעת", כלומר הוא יודע שהוא משקר ומעוניין להשחיר את צה"ל. 

 

עכשיו פינדר יכול להחליט אם הוא רוצה למחות בשביל הנבלה הזאת, או להכחיש את השקרים שהוא מפיץ כדי להשחיר את חיילי וקציני צה"ל בעולם, ואת הניסיון שלו להפעיל לחץ של מדינות על ישראל כדי שנעצור את הלחימה.

את החרטוט של "זה היה רק בוואטספ" אני לא אוכל בניגוד אלייך שמוכן לקבל כל שקר שנאמר על צבא ההגנה לישראל, כמו כן אני לא מעוניין להעלות תמונות של אנשי הציונות הדתית (בלי קשר לאם אני מסכים עם הדעה או לא) ולקרוא להם "משיחיים פאשיסטים" רק כי הניפו שלט של גוש קטיף. הם נלחמים כמו אריות, מגינים עליי ועלייך ולא ביצעו אף פקודה לא חוקית. אם זה יקרה תבוא נדבר.

 

  • אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, mikyl כתב:

אבל התעצבנת כאשר יאיר גולן דיבר על זיהוי "תהליכים מעוררי חלחלה שהתרחשו בגרמניה לפני 80-70 שנה" כי הוא היה על מדים. דרך אגב גם הוא צדק.

יאיר גולן טעה אחושר***ה.

לפני 8 שעות, mikyl כתב:

 

גם כל אלה שטענו שביבי מסוכן למדינה צדקו, אז זכותם להרים "לך" מעל איזה בנין בעזה?

אני מסכים שביבי טעה עם חמאס, מפה עד להגיד שהוא מסוכן למדינה זה טמטום.

המפלצת שקוראים לה ביבי נוצרה גם על ידי הצד השני, עם התעסקות מטומטמת בשמפניה וסיגרים, כאילו שאר ראשי הממשלה שלנו שתו טמפו.

שחרר בחייאת ראבק.

 

לפני 1 דקה, MiniMiz3r כתב:

 

זה פשוט לא נכון עובדתית.

אני יכול להסכים עם יבגני חלקית.

גושי התיישבות וכאלה זה דבר חשוב, אבל אין לי או לך צורך בלתקוע אוהל על כל גבעה ולשלוח לשם חצי גדוד לאבטחה.

 

×
×
  • תוכן חדש...