Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

הבעיה שלי היא שהיא לוקחת מקרים נקודתיים והופכת את זה לבעיה של כולם.

סבבה. הבעיה שלי היא שמפעל ההתנחלויות כשלעצמו הוא בעיה של כולם. וזה מתחלק לשניים.

כן, כל מיני מופרעים שהולכים מכות עם חיילים, או לפעמים מרססים אותם בגז פלפל, או מתעללים בערבים וכו', כמו הנסיך של סטרוק, נמצאים בקצה. לחלוטין. אבל מה עם מי שנמצא מאחוריהם? כשצביקי הלך לכלא, כי חטף ילד ערבי בן 15 והתעלל בו, מה שאמא שלו אמרה, זה ש"השופט העדיף מחבל". ומדובר בחברת כנסת, מי שנמצאת די בפרונט של המדינה בעשור האחרון (גם כשלא נבחרה, כי הציבו אותה במקום לא ריאלי, המשיכה לפעול כלוביסטית של המשיחיים בכנסת). חבריה של סטרוק גם בפעלו בחצי שנה האחרונה למען עמירם בן אוליאל, כשאחת המופרעות מביניהם תיארה אותו במילים שעד היום ראיתי רק אצל נוצרים ביחס לקדושים מעונים וישו. וגם סביב הסרטון מאתמול, שהתייחסתי אליו קודם, ראיתי תגובות דומות - "תעזבו אותם, הם קדושים, הצבא קקי ופיפי ולא מגן עליהם" וכו'.

כשמתרחקים מהחרא הזה ומסתכלים קצת מלמעלה, אני חושב שמפעל ההתנחלויות ביו"ש זה הדבר הכי מזיק שקרה למדינת ישראל. הוא גוזל משאבים, הוא גוזל יחס, הוא לא ממלא את המטרה בשמה לכאורה קודם (כי כמו שאנחנו יודעים כמעט מהיום הראשון ההתנחלויות בפועל לא חפפו לתוכנית אלון, וגם מימלא אף אחד לא מצפה שטנקים ירדנים יחצו את הנהר פתאום וגם כי המתנחלים הם לא באמת "שכפץ אנושי" - הם מעולם לא הצליחו לעצור טרור בשטחי ישראל), הוא מחלק את ישראל לקסטות והוא מקדם עבריינות, עם נבחרי ציבור שגרים בישובים ובתים לא חוקיים, בעודם משגלים לנו את השכל על חיבתם למשילות. הקואליציה הזו, כך מדווחים, קיימה 54 ישיבות של ועדת חוץ ובטחון. 0 הוקדשו לעוטף עזה. מספר לא מבוטל הוקדש ליו"ש, תקציבים (בהם ישראל מעדיפה את המתנחלים עלי ועליך), כבישים וכו'. ואנחנו מדברים על קונספציה שכשלה וזה חלק מזה לחלוטין, והנה, בין היתר, מה שחושב על זה האלוף במיל' בריק (נראה לי שהוא הפך לגיבור של הימין בחודש האחרון אבל אולי אני טועה):

ציטוט

הקבוצה הקיצונית שמכהנת היום בממשלה מתעסקת עם יהודה ושומרון ושולחת לקבר יוסף שמירה של יחידות שחסרות בעזה, ולא מקדישה מחשבה לגליל ולנגב, שהמשילות בו אבדה לגמרי.

עכשיו, כל זה לא סותר את העובדה הטריוויאלית שיש המון אזרחים ממוצעים, בינונים וסבירים שם. בדיוק כמוני וכמוך. עובדים. משלמים מיסים. משרתים בצבא. אין לי שום דבר וכלום נגדם. אבל זו לא סיבה להכחיש את הבעיות ואת הנזק של כל הסיפור הזה. ואומר גם יותר מזה: אני לא חושב שהנזק הזה מטריד את המנהיגים האידיאולוגים שם. למעשה, אני די בטוח שהוא לא. וגם את זה צריך להבין.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 7
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 43 דקות, יבגניפ כתב:

הקואליציה הזו, כך מדווחים, קיימה 54 ישיבות של ועדת חוץ ובטחון. 0 הוקדשו לעוטף עזה. מספר לא מבוטל הוקדש ליו"ש, תקציבים (בהם ישראל מעדיפה את המתנחלים עלי ועליך)

מה לעשות שהמנדטים לקואליציה הזו לא מגיעים מהעוטף, והממשלה (בעיני עצמה) לא נועדה לשרת את כולם? 

תראה כמה עמוק עובר השסע, אנשים כאן מצדיקים את ברוך גולדשטיין ומכנים אנשים אחרים גיס חמישי או מנסים לסתום פיות. גם אי שם בעתיד כשביבי ייעלם, את הנזק שהוא ייצר ייקח עשורים לתקן, אם בכלל.

אני לא יודע שזה בר ביצוע. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 12 שעות, מרק10 כתב:

אתה כנראה חיי חי בלה לה לנד. השיח הציבורי בחיי היום יום השתנה מקצה לקצה בעקבות 7 לאוקטובר.

את רוב הציבור במדינת ישראל לא מעניינת ההגדרה כיצד הם עלו השמיימה העיקר שהם שם יחד עם שאר המחבלים.

אולי תחזור לישראל ותתרום למאמץ היהודי במלחמה נגד האוייבים שלנו כמו רבים שחזרו והתגיסו לצה"ל ?

תודה רבה

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

סבבה. הבעיה שלי היא שמפעל ההתנחלויות כשלעצמו הוא בעיה של כולם. וזה מתחלק לשניים.

כן, כל מיני מופרעים שהולכים מכות עם חיילים, או לפעמים מרססים אותם בגז פלפל, או מתעללים בערבים וכו', כמו הנסיך של סטרוק, נמצאים בקצה. לחלוטין. אבל מה עם מי שנמצא מאחוריהם? כשצביקי הלך לכלא, כי חטף ילד ערבי בן 15 והתעלל בו, מה שאמא שלו אמרה, זה ש"השופט העדיף מחבל". ומדובר בחברת כנסת, מי שנמצאת די בפרונט של המדינה בעשור האחרון (גם כשלא נבחרה, כי הציבו אותה במקום לא ריאלי, המשיכה לפעול כלוביסטית של המשיחיים בכנסת). חבריה של סטרוק גם בפעלו בחצי שנה האחרונה למען עמירם בן אוליאל, כשאחת המופרעות מביניהם תיארה אותו במילים שעד היום ראיתי רק אצל נוצרים ביחס לקדושים מעונים וישו. וגם סביב הסרטון מאתמול, שהתייחסתי אליו קודם, ראיתי תגובות דומות - "תעזבו אותם, הם קדושים, הצבא קקי ופיפי ולא מגן עליהם" וכו'.

כשמתרחקים מהחרא הזה ומסתכלים קצת מלמעלה, אני חושב שמפעל ההתנחלויות ביו"ש זה הדבר הכי מזיק שקרה למדינת ישראל. הוא גוזל משאבים, הוא גוזל יחס, הוא לא ממלא את המטרה בשמה לכאורה קודם (כי כמו שאנחנו יודעים כמעט מהיום הראשון ההתנחלויות בפועל לא חפפו לתוכנית אלון, וגם מימלא אף אחד לא מצפה שטנקים ירדנים יחצו את הנהר פתאום וגם כי המתנחלים הם לא באמת "שכפץ אנושי" - הם מעולם לא הצליחו לעצור טרור בשטחי ישראל), הוא מחלק את ישראל לקסטות והוא מקדם עבריינות, עם נבחרי ציבור שגרים בישובים ובתים לא חוקיים, בעודם משגלים לנו את השכל על חיבתם למשילות. הקואליציה הזו, כך מדווחים, קיימה 54 ישיבות של ועדת חוץ ובטחון. 0 הוקדשו לעוטף עזה. מספר לא מבוטל הוקדש ליו"ש, תקציבים (בהם ישראל מעדיפה את המתנחלים עלי ועליך), כבישים וכו'. ואנחנו מדברים על קונספציה שכשלה וזה חלק מזה לחלוטין, והנה, בין היתר, מה שחושב על זה האלוף במיל' בריק (נראה לי שהוא הפך לגיבור של הימין בחודש האחרון אבל אולי אני טועה):

עכשיו, כל זה לא סותר את העובדה הטריוויאלית שיש המון אזרחים ממוצעים, בינונים וסבירים שם. בדיוק כמוני וכמוך. עובדים. משלמים מיסים. משרתים בצבא. אין לי שום דבר וכלום נגדם. אבל זו לא סיבה להכחיש את הבעיות ואת הנזק של כל הסיפור הזה. ואומר גם יותר מזה: אני לא חושב שהנזק הזה מטריד את המנהיגים האידיאולוגים שם. למעשה, אני די בטוח שהוא לא. וגם את זה צריך להבין.

אתה שוב מפספס את הנקודה.

רוצה להיות בעד מעלה אדומים, אריאל וקרית ארבע אבל נגד כל מיני גבעות מבודדות? סבבה.

רוצה להיות נגד מפעל ההתנחלות באופן כללי? מצויין.

זכותך.

כמו שאי אפשר לקרוא לכל מי שטוען שצריך לחזור גבולות 67 "בוגד", ככה לא צריך לקרוא לכל המתיישבים "מתנחבלים", "משיחיים" או כל דבר בסגנון, וזה דבר שאתם עושים פה פעם אחר פעם.

אמירות כאלה נגד המתיישבים/מתנחלים (תבחר מה שבא לך) נתפסות תמיד כ"מישהו שדואג לבטחון המדינה", בעוד אמירות נגד הצד השני נתפסות כ"טרוריסטים יהודיים". למה?

לפני 38 דקות, oryo כתב:

מה לעשות שהמנדטים לקואליציה הזו לא מגיעים מהעוטף, והממשלה (בעיני עצמה) לא נועדה לשרת את כולם? 

תראה כמה עמוק עובר השסע, אנשים כאן מצדיקים את ברוך גולדשטיין ומכנים אנשים אחרים גיס חמישי או מנסים לסתום פיות. גם אי שם בעתיד כשביבי ייעלם, את הנזק שהוא ייצר ייקח עשורים לתקן, אם בכלל.

אני לא יודע שזה בר ביצוע. 

שוב, בנוהל, נתפס למשהו קטן ומוציא מהקשר. 

אנבליביבל (ככה אתה אוהב לרשום לא?).

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו שאי אפשר לקרוא לכל מי שטוען שצריך לחזור גבולות 67 "בוגד", ככה לא צריך לקרוא לכל המתיישבים "מתנחבלים", "משיחיים" או כל דבר בסגנון, וזה דבר שאתם עושים פה פעם אחר פעם.

הם אולי לא כולם מתנחבלים או משיחיים ביום יום.

אבל למי הם מצביעים? מי חברי הכנסת שמייצגים אותם? מי השרים שלהם?

כמו שאפשר להתייחס לכל תושבי עזה כתומכי חמאס ברמה זו או אחרת, אפשר להתייחס לכל היהודים שגרים ביו"ש כתומכי המשיחסיטים. גם אם ביום יום הם אחלה אנשים ואני מכיר כמה וכמה כאלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

ככה לא צריך לקרוא לכל המתיישבים "מתנחבלים", "משיחיים" או כל דבר בסגנון, וזה דבר שאתם עושים פה פעם אחר פעם.

לא חושב שאי פעם קראתי לכל המתיישבים "משיחיים". לא בטוח אם אי פעם השתמשתי במושג "מתנחבלים". לא זוכר, לפחות, שעשיתי את זה. 

לפני 45 דקות, יובל .מ. כתב:

אמירות כאלה נגד המתיישבים/מתנחלים (תבחר מה שבא לך) נתפסות תמיד כ"מישהו שדואג לבטחון המדינה", בעוד אמירות נגד הצד השני נתפסות כ"טרוריסטים יהודיים". למה?

אין לי מושג על מה אתה מדבר.

לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה שוב מפספס את הנקודה.

לא חושב. כתבת ש"הבעיה שלי היא שהיא לוקחת מקרים נקודתיים והופכת את זה לבעיה של כולם.".

ובכן, התנחלויות הן לחלוטין הבעיה של כולנו. גם בלי להתייחס לכל המתנחלים כמשיחיים או מתנחבלים, משהו, כאמור, שאני לא זוכר שעשיתי אי פעם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לפני 17 שעות, om2 כתב:

כל התורה מבוססת על כך שיהודים הם העם הנבחר.

כאן מתחילה הבעיה. במה זה שונה מגזענות? ואל תספר לי על אור לגויים כי אני יודע איך זה נראה במציעות.

לפני 17 שעות, om2 כתב:

אבל התנשאות של יהודי על יהודי אחר, דרגות ביהודים? זה כבר לא יהדות.

זאת אומרת התנשאות על גויים זה בסדר?

לפני 17 שעות, עדי-אל כתב:

לגבי ההסכם עם מצרים. הם ראו שהם לא מצליחים בדרך של מלחמה הלכו על דרך של השלום

אז? ציפית שיהפכו לציונים?

לפני 16 שעות, Coro כתב:

מגינים אנושים מסכנים? אתה רציני? הם נשארים בכוונה עם חמאס כדי למות בהפצצות. איך אפשר לקרוא להם מסכנים? זו אומה של מתאבדים שבמקום לעבור לאוהל בדרום עזה מעדיפה למות כדי לגרום לישראל להראות כמו רוצחים.

נראה לי שאתה שטוף מוח בדיוק כמו עזתים. "נשארים בכוונה עם חמאס כדי למות בהפצצות"? "אומה של מתאבדים"? קרוב ל-200 ואולי יותר טרוריסטים של נוחבה - יחידת העלית של חמאס בחרו להרים ידיים כדי להישאר בחיים. אז לדבר על נשים, ילדים ואחרים לא מחזיקים בנשק שלא יודע מאיזה סיבה נשארו? מי שמוכן למות במלחמה נגד ישראל לוקח את הנשק ונלחם. 

אנשים כמוך זאת תחמושת מעולה ל-BDS וחמאס.

לפני 15 שעות, om2 כתב:

רוסים חילוניים לא גזענים?

מוכן להגיד במה זה מתבטא? 

לפני 14 שעות, מרק10 כתב:

אתה כנראה חיי חי בלה לה לנד. השיח הציבורי בחיי היום יום השתנה מקצה לקצה בעקבות 7 לאוקטובר.

את רוב הציבור במדינת ישראל לא מעניינת ההגדרה כיצד הם עלו השמיימה העיקר שהם שם יחד עם שאר המחבלים.

אולי תחזור לישראל ותתרום למאמץ היהודי במלחמה נגד האוייבים שלנו כמו רבים שחזרו והתגיסו לצה"ל ?

אני בארץ כבר יותר מ-50 שנה גם בימים האלה. 3 שנים בסדיר, עד גיל 49 במילואים, עבדתי במערכת אבטחה, קרוב ל-15 שנים עם משרד הביטחון. ובדברים האלה אני עם oryoאתה כבר התגייסת לצה"ל? אפשר לדעת באיזה גדוד?

לפני 14 שעות, Coro כתב:

לא הבנת מרק? מישהו יכול להיות פלסטינאצי אבל בגלל שהוא בכסא גלגלים הוא קורבן של חמאס.

הוא נאצי בגלל שהוא פלסטיני? או בגלל שהוא בכיסא גלגלים?

לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

האמריקאים דישדשו בעיראק ואפגניסטן 20 שנה בלי תוכנית, אנחנו יכולים לחכות עוד חודשיים עד שנחזיר את החטופים. משם נתקדם.

האמריקאים נכשלו בשתי המקרים בגלל שפעלו מהבטן. הם הקימו את דאעש. בדיוק כמו שאנחנו את חיזבאללה בלבנון. הם כנראה למדו וצודקים כאשר שואלים שאלות.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, mikyl כתב:

האמריקאים נכשלו בשתי המקרים בגלל שפעלו מהבטן.

לא.

הם אמריקאים.

הם לא יודעים לפעול מהבטן, היא עסוקה בלהתמודד עם כמויות האוכל שהם דוחפים אליה. 

הם בכנות חשבו שאפשר לשנות מוח דתי של אנשים שלא מבינים ולא מעוניינים בדמוקרטיה באפגניסטן, וטעו.

ובמצרים. ובתוניסיה. ובעוד מקומות.

בעיראק זה כבר סיפור יותר מעניין.

תחת הנחת היסוד של מה שהם ניסו לעשות באפגניסטן, הם חשבו שיפילו את סדאם חוסיין וישמידו את כל המנגנון השלטוני של מפלגת הבעת' אז האוכלוסייה המסכנה והמדוכאת תהנה מדמוקרטיה ומעושר של נפט לא מוגבל, וכמובן שבדרך לשם חברות אמריקאיות ישתלטו על חוזי הנפט האלו וישמנו את המעמד העליון בארה"ב.

אממה

עיראק היא לא מדינה.

היא קבוצת עמים שהדבר היחיד שאיחד אותם הוא פחד תהומי משלטון מיעוט חזק (משילות, כזה) שלא מהסס להשתמש בנשק כימי כלפי האוכלוסיה שלו, ומדכא באופן מוחלט את השאיפות הפונדמנטליסטיות של האימאמים במסגדים.

אז... אופסי. Isis. Made by America 

פורסם

בנתיים בצד האזרחים התמימים (לא עזתים(

התשובות לשאלה : למה חמאס משגר טילים מאזורים אזרחיים?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 58 דקות, mikyl כתב:

הוא נאצי בגלל שהוא פלסטיני? או בגלל שהוא בכיסא גלגלים?

זה אקסטרה מטומטם כי אני בעצמי כותב פעם אחר פעם שתומכי חמאס מוזמנים למות - זה גם היה כתוב שורה אחת מעל שפלבי ציטט, אבל יש אנשים שיודעים לנהל רק שיח בינארי פשוט. הכל או כלום. 

כשנזכרים שעל כל ישראלי שעבר במערכת חינוך מערבית סבירה ועדיין לא מסוגל לקרוא שתי שורות ברצף, יש עשרה עזתים שעברו דרך מערכת חינוך הרבה יותר עלובה דתית ופונדמנטליסטית... ובכן, זה די מייאש בתכלס 😳😖

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני כשעה, mikyl כתב:

אני בארץ כבר יותר מ-50 שנה גם בימים האלה. 3 שנים בסדיר, עד גיל 49 במילואים, עבדתי במערכת אבטחה, קרוב ל-15 שנים עם משרד הביטחון. ובדברים האלה אני עם oryoאתה כבר התגייסת לצה"ל? אפשר לדעת באיזה גדוד?

אתה רוצה מדליה בגלל שאתה מזדהה עם אור ?

אתה מזכיר לי את עו"ד דבי פעילת זכויות האדם אשר הזדעזעה מכך שלא מאפשרים ביקור למשפחות אסירים ביטחוניים בבתי הכלא בארץ.

""חסרת רגישות לחלוטין! 1400 משפחות עכשיו קוברות את יקיריהן, 238 נמצאים בשבי - ואת רוצה ביקור משפחות לאסירים" - ח"כ צביקה פוגל הוציא את עו"ד דבי לאחר שהתפרצה לדבריו"

כמובן יו"ר וועדת ביטחון לאומי זרק אותה החוצה מהוועדה.

https://www.knesset.tv/committees/national-security/60615/61349/

לפני כשעה, mikyl כתב:

האמריקאים נכשלו בשתי המקרים בגלל שפעלו מהבטן. הם הקימו את דאעש. בדיוק כמו שאנחנו את חיזבאללה בלבנון. הם כנראה למדו וצודקים כאשר שואלים שאלות.

מה זה השטויות האלה ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 2

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, oryo כתב:

מה לעשות שהמנדטים לקואליציה הזו לא מגיעים מהעוטף

מהעוטף לא, אבל אשקלון, שדרות, נתיבות, אופקים, קרית שמונה, נהריה, ועוד?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסדר גודל חסר תקדים עם אלפי נרצחים וחטופים? נו באמת...

אני מבין שאנשים פוחדים להיות אופטימיים כדי לא להתאכזב אבל לא צריך להגזים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...