Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אז במי כדאי לבחור בעוד 3 חודשים?

בבחירות הקודמות הצבעתי לאמסלם, רק בגלל הביצים לצאת נגד ש"ס.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

יש עוד זמן להחליט, עד אז יהיו עוד אין ספור חבירות, התנתקויות, ספינים וכמובן, נשאר עוד לראות מה עם כחלון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, האמירה שלך לגבי התמיכה בתג מחיר היא בעייתית.

קודם כל לפי מה שאני רואה כן הוגשו כתבי אישום, כמה זה ביחס לכמות הפעולות שנעשו? אין לי אומדן. אשמח אם תפנה אותי למקור מהימן בנושא.

דבר נוסף, אתה טוען שהתמיכה שבאה מגבוה מגיעה באופן סמוי והיא לא גלויה, אז איך אפשר לטעון כנגד? אני בכל אופן לא מצאתי תמיכה פומבית בפעולות תג מחיר, בטח לא גורפת.

סלואורייד- גם אני הצבעתי לאסמלם בבחירות הקודמות. הוא לדעתי מייצג יהדות שפויה ואמיתית, ולא כמו רודפי השררה והממון של ש"ס שמייצגים מבחינתי בדיוק את ההפך מאיך שצריך להיות.

פורסם

אל תבנה על כחלון שום דבר. גם מבחינה כלכלית חברתית הוא ביבי בתחפושת. הטיפול שלו בשוק הסלולר היה מוצלח מאד מבחינה ציבורית (למעשה המשיך תהליכים שהתחילו דליה איציק ואריאל אטיאס), אבל אף אחד לא מזכיר את הכשלון החרוץ שלו במשרד הרווחה. פשוט לא עשה דבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גם אני הצבעתי לאסמלם בבחירות הקודמות. הוא לדעתי מייצג יהדות שפויה ואמיתית, ולא כמו רודפי השררה והממון של ש"ס שמייצגים מבחינתי בדיוק את ההפך מאיך שצריך להיות.

העיקר אל תצביע לבנט. הוא כמו רסיס בישבן לציבור השפוי שהוא חושב שהוא מייצג, רק עושה נזק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דווקא אין לי בעיה עם בנט. פשוט לדעתי הפתרון למצב במדינה כרגע הוא חברתי, כשאנחנו נהיה בשלום עם עצמנו השאר יהיה פינאטס.

פורסם

נשאלת השאלה מה פחות קשה, לעשות שלום (או הפסקת אש ארוכת טווח) עם כל מי שסביבנו, או להצליח לחיות בשלום בתוך עצמנו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז במי כדאי לבחור בעוד 3 חודשים?

בבחירות הקודמות הצבעתי לאמסלם, רק בגלל הביצים לצאת נגד ש"ס.

לדעתי פעם ש"סניק - תמיד ש"סניק. אני מצביע ללפיד רק על זה שהוא בעט אותם מהממשלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

והשאלה שאני שואל את עצמי ואותכם - האם ראש הממשלה הנוכחי הוא מנהיג לעם הנמצא בישראל .

ולא מבחינת דעות פוליטית ימין שמאל וכו' - מבחינת אדם כדמות למנהיג מוסרי אשר משמש דוגמה. (ממני תראו וכן תעשו )

אני נמצא במרכז וימין, הצבעתי ל יש עתיד כברירת מחדל .

אבל אני מתבייש כי הוא ראש הממשלה שלי ( אני מביע את דעתי בלבד )

לדעתי הוא לא דמות לחיקוי והנהגה, הוא רודף שררה, חי על חשבון הציבור אשר בקושי חי, אני רוצה שהוא יתחבר לתושבי ישראל .

ולא ילקק גלידה על חשבוננו או ארוחות מבתי מלון לשולחן בבית שלו .

האם הוא ביקר לאחרונה בעוטף עזה, או בבת-ים .

אני באמת רוצה להיות גאה ב ראש הממשלה של מדינת ישראל, שלי / שלנו - אבל אני לא מצליח.

האם הייתם מוכנים כי הוא יהיה מורה בבית ספר מורה ודוגמה לדור הצעיר, לגבי הוצאותיו על חשבון הקופה הציבורית, המטוס המיוחד,

אחזקת הבתים והמתנות, הריהוט וכו' -

האם זאת המורשת המגיעה לנו מהמנהיג?! האם אלה הם הערכים המוסריות והנורמות החברתיות אשר מנהיג מעניק לאזרחים בישראל?!

היכן הוא הלך לאיבוד והתנתק מהעם בישראל?

אייל

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני כבור יכול לחזות מה יקרה:

בכול בחירות יש מפלגה חד פעמית שההמון נוהר אחריה כמו עגל הזהב ובבחירות שאחרי נעלמת.

פעם קודמת זאת הייתה יש עתיד והפעם של כחלון

רוב מה שיאיר לפיד קיבל ,יעבור לכחלון.

פורסם

ליין מן, יש עתיד לא מייצגת שום פוליטיקה חדשה או שונה מזו של "פעם". גם אם אעזוב לרגע את הדעה הפרטית שלי על יאיר, מספיק לקרוא כיצד הוא פעל לקדם את אורי שני, כדי להבין מי הבן אדם ואיזה עולם ערכי בדיוק הוא מייצג.

למען האמת, אני לא חושב שיש הרבה ערכיות במפלגות השונות בישראל, בטח שלא במרכז היחסי של המפה הפוליטית (שזה בעצם העבודה, ליכוד, יש עתיד, כחלון, התנועה, קדימה, אולי עוד כמה לוזרים). נכון להיום, אני גם לא ממש בטוח אילו ערכים מייצג אביגדור ליברמן וגם לא חלק מנכבדי הבית היהודי. זה, כמובן, גם חוזר לויכוחים ישנים שלי איתך ועם אחרים בשרשורים אחרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

... הספר "תפוס ת'יהודי"... למיטב הבנתי הספר נכתב בעקבות עובדות מגובות

הספר מתאר ראיונות שערך הסופר בזהות בדויה (גרמני אנטי ישראלי) עם אנשים שונים, כגון ג'בריל רג'וב, פייגלין, ועוד כהנה וכהנה.

... מהמעט ששמעתי מהספר הזה עולים גם לא מעט סיפורים על שמאל לא שפוי, שומו שמיים.

בלשון המעטה. צריך לקרוא כדי להאמין. וגם אז זה קצת קשה. מי שחושב שהגזמתי כאן מוזמן לקרוא את הספר (שהוא לא רע, בלי קשר לפוליטיקה).

ברור שזה חשוב למה הפגינו שם, כי אם אתה מבין שהוויכוח הוא אזרחי ולא צבאי-לאומני-פוליטי, אתה לא יכול לשייך למפגינים צד פוליטי.

נו, באמת. להגיד שההפגנות בבילעין ללא הקשר פוליטי זה משכנע בערך כמו להגיד שכתובות של "תג מחיר" על איזה מסגד נעשו בהקשר של ועדת קישוט, ללא הבטים אחרים.

דני

פורסם

ממה שיצא לי לשמוע (מלא מעט אנשים שבחרו בביבי) בבחירות האחרונות ביבי הרוויח לא מעט קולות בגלל כל הסיפור סביב גלעד שליט והחזרתו. לא דיברו על זה בפרהסיה כמעט בכלל, אבל הקהל הצביע עם הלב ולא עם הראש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בשיאה של המחאה החברתית, שבועות לפני, אמרתי לזוגתי: "עכשיו ביבי ישחרר את שליט".

איזה אפס...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הקהל הצביע עם הלב ולא עם הראש.

איציק

בדרך כלל:

1. הקהל מצביע מהבטן, לא מהראש.

2. שינוי שלטון מתרחשים בדרך כלל בגלל המיאוס בלשטון הקיים, לא בגלל הבטחות החלופי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...