Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצרו אותי סתם היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משהו פלילי,נסעתי עם חבר של אבא שלי במוסטנג ואחרנו משטרה,לא אמרו לנו כלום כנראה בנתיים בדקו של מי הרכב במחשב שלהם עכשיו מי שמכיר את רמת גן יש רחוב שקוראים לו בן גוריון עכשיו אנחנו בנו מי הרואה ולפני הפנייה שמאלה לבן גוריון(לשם הינו צריכים) ניכנסו באיזה שהוא רחוב (לא זוכר תשם) והמשטרה אחרינו עכשיו הסתכלתי אחורה ואחרי שהסתכלתי הם עצרו אותנו וביקש רישיונות ואפילו לא הציץ בהם ישר של אותי איך קוראים לי בן כמה אני איך קוראים לאבא שלי מתי נולדתי רשם את כל זה ונתן לנו ללכת ועד עכשיו אני לא מבין למה הוא עצר אותנו וביקש רק את הפרטים לי רשם ונסע?

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
זה כי ילדים לא משקרים :wink:

ד"א מה זה הסריטות האלה שיש לחבר של אבא שלך על המוסטנג ?!

דניאל.

הסריטות זה מאיזה בןןן זונה אחד שמקנא עם הייתי תופס אותו הוא היה מאושפץ בטיפול נימרץ(מצטער על הקללות אבל זה מגיע למניאק הקטן)

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם
זה היה חלק מהמבצע כנראה במפגש ברמת גן, כנראה שהם הרחיבו את המבצע גם למחוץ למפגש.
כנראה שאתה צודק אחרת לא סתם עוצרים מוסטנג למרות שעוצרים אותו כל יום עם "רכב כזה לא בולט"

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם
הסריטות זה מאיזה בןןן זונה אחד שמקנא עם הייתי תופס אותו הוא היה מאושפץ בטיפול נימרץ(מצטער על הקללות אבל זה מגיע למניאק הקטן)
ואתה כאילו לא שואל את עצמך איך לעזאזל הוא יודע שיש סריטות באוטו של חבר של אבא שלי ?!?!

:roll:

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
ואתה כאילו לא שואל את העצמך איך לעזאזל הוא יודע שיש סריטות באוטו של חבר של אבא שלי ?!?!

:roll:

דניאל.

אתה זה הקנאי ? :roll::-D

פורסם
דניאל

אז רגע, יש'ך נוס ?!

:lol:

לא יודע למה

אבל הייתי חייב

אז רגע, אתה נודר להפיח חיים בXT TURBO ?!

:lol:

לא יודע למה

אבל הייתי חייב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא משהו פלילי,נסעתי עם חבר של אבא שלי במוסטנג ואחרנו משטרה,לא אמרו לנו כלום כנראה בנתיים בדקו של מי הרכב במחשב שלהם עכשיו מי שמכיר את רמת גן יש רחוב שקוראים לו בן גוריון עכשיו אנחנו בנו מי הרואה ולפני הפנייה שמאלה לבן גוריון(לשם הינו צריכים) ניכנסו באיזה שהוא רחוב (לא זוכר תשם) והמשטרה אחרינו עכשיו הסתכלתי אחורה ואחרי שהסתכלתי הם עצרו אותנו וביקש רישיונות ואפילו לא הציץ בהם ישר של אותי איך קוראים לי בן כמה אני איך קוראים לאבא שלי מתי נולדתי רשם את כל זה ונתן לנו ללכת ועד עכשיו אני לא מבין למה הוא עצר אותנו וביקש רק את הפרטים לי רשם ונסע?

בליאט!!!! סימני פיסוק !!! כמה זה קשה?! תקרא שוב את מה שכתבת? אתה מבין בזה משהו?!

כ"כ קשה לעבור על הטקסט בסוף הכתיבה, ולראות אם יש שגיאות? אם הכל ברור? כאילו בליא!

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...