Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום בבוקר29/1/13 לא עבד רמזור בצומת בילו בכביש 40

החלטטתי שאני יגנוב קצת מהשוליים כי ממש מיהרתי

נסעתי על השולים אולי חמש מטר ואז כשהחלטתי לחזור לנתיב באה ניידת ועצרה אותי

רשמו לי דוח על נסיעה בשוליים בסך 750 שח שזה נראה לי ממש מוגזם

לא עשיתי עבירות מעולם ולעולם לא קיבלתי דוח תנועה (יש לי רישיון 9 שנים)

אני יודע שעשיתי טעות ואני מודע בזה.

האם אפשר להמיר את הדוח להזהרה ואם כן איך בדיוק עושים את זה

תודה.

פורסם

מוגזם?מה מוגזם?

לכל סעיף עבריה יש קנס ונקודות.

אם אתה עומד בקרטריונים תקבל אזהרה.

כמה שנים יש ברשותך רשיון?

מה העבר התעבורתי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המרה לאזהרה דורשת מינימום של 10 שנות נהיגה, כך שהתנאים היבשים לא חלים לגביך.

אתה יכול לנסות בכל זאת לבקש, אבל הזיכוי שיחרגו במקרה של עבירת בריונות הוא אפסי.

פורסם

לא מצאת מקום טוב יותר לבצע עבירת תנועה שכזו חוץ מצומת בילו? הצומת שורצת שוטרים ברוב שעות היממה. :?

אין לך כל כך הרבה מה לעשות עם זה מעבר לשלם את הקנס וזהו. אני חושב שההתעסקות עם כל התהליך של המרה לאזהרה וכדומה יעלה לך יותר (ובעיקר באנרגיות)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

נהגת על השול עם רכב ולא אופנוע/ קטנוע נכון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נהגת על השול עם רכב ולא אופנוע/ קטנוע נכון?

ל'

כן עם רכב

אין מה לנסות להמיר להזהרה ?

פורסם

תנסה.

שיטת מצליח, אולי יצליח לך הפעם יותר מאשר הצליח לך בצומת בילו.

ל'

פורסם
תנסה.

שיטת מצליח, אולי יצליח לך הפעם יותר מאשר הצליח לך בצומת בילו.

ל'

איפה מתחילים את התהליך ?

פורסם

תענוג לשמוע שמשטרת ישראל כן עושה את עבודתה מדי פעם. אני רק מחכה שיתחילו לחלק דוחות לאלפי הנהגים שעוקפים את הפקק בכביש החוף בנת"צ הטפשי.

:turn-l:
פורסם

על הדוח יש לך מספר למעלה בצד שמאל/ימין.

צור קשר בטלפון למחלקת פניות נהגים.

תסביר להם את שהתרחש והם ינחו אותך כיצד להמשיך.

ל'

פורסם
תענוג לשמוע שמשטרת ישראל כן עושה את עבודתה מדי פעם. אני רק מחכה שיתחילו לחלק דוחות לאלפי הנהגים שעוקפים את הפקק בכביש החוף בנת"צ הטפשי.

זה לא כזאת עבודה יותר אני קורה לזה לשחק בקקי

מעדיף שיקחו סמים מילדים מאשר לתת קנסות בסדר גודל כזה

פורסם

ואלו שתופסים אותם עם סמים אומרים שצריך לתפוס את השיכורים/גנבים וכו'.

אף אחד לא נהנה להיתפס ומעדיף שיתפסו מישהו אחר.

ל'

פורסם

עשית את העברה, ידעת שאתה עושה אותה, זו עברה שמעצבנת במיוחד נהגים אחרים, קיבלת את הקנס - תשלם כמו גבר ופעם הבאה אולי אל תעשה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני שמח שתפסו אותך ומאחל שימשיכו לתפוס את כל החולרות שגונבים את הפניה ימינה לפני הרמזור,

לכל הבריונים [והבריוניות] שמחליטים להיכנס לי לנתיב כדי לעקוף את כל השיירה שפונה בלי להסתכל עלי ובלי להדליק ווינקר רק כדי להרוויח עוד 4 דקות על הכביש.

הלוואי שהקנס שיקבלו יהיה גבוה משמעותית מהסכום המגוחך שתשלם לעומת הכעס והעצבים שאתה ודומיך גורמים .

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...