Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה דמיו 2001.

בבדיקה מקרית במוסך אמרו לי שיש כנראה נזילה ממסרק ההגה. (ידעו שלא אטפל שם, כך שלא סביר שניסו סתם לעקוץ אותי).

מבירורים שעשיתי בעצמי ובמוסכים נוספים נראה שבכלל לדמיו אין מסרק הגה הידראולי, אלא חשמלי בלבד. יצאתי דיי מבולבל מהעניין. (ובמבט ראשוני לא זיהיתי מיכל נוזל הגה)

ההיגוי מרגיש סבבה, בלי חופשים או משיכות לצדדים, בכל המהירויות. מה שכן, לאחרונה באמת התחלתי לשים לב לתקתוקים מהגלגל הימני בעת פניה חדה ימינה. מהסתכלות במוסך, נראה באמת שכל גומיית האטם סביב הציריה שם נקרעה, ויש לא מעט גריז מסביב.

1. מישהו כאן מכיר את הרכב הנ"ל ויודע באמת איזה מנגנון יש שם?

2. האם גומיית איטום קרועה יכולה לגרום לרעשים שכאלו, או שכנראה כבר יש נזק לציריה עצמה?

3. להיות פרנואיד ולהחליף ציריה בגלגל הנ"ל, או שאם ההיגוי מרגיש טוב מספיק להחליף גומיה בלבד? (עלות של 150 לעומת 350 ש"ח בערך, לפי מה שהבנתי).

פורסם

בנוגע להגה אני לא יודע,

בנוגע לציריה - גש למוסך, שיבדקו את הציריה, אם עדיין לא נגרם לה נזק, ההליך יהיה להשלים גריז להחליף גומיה ולסגור.

אם יש נזק לצירייה אז אין מנוס מהחלפה,

דפיקות מהצירייה זה אף פעם לא דבר טוב, וכן קרע בגומיה יכול לגרום לרעשים עקב כך שהגריז שאמור להיות שם יוצא,

ויש יותר חיכוך וחופש בין החלקים הנעים בציר.

פורסם

תודה על התשובה.

אם מישהו יודע לגבי ההגה, אשמח לתשובה. יעזור אם אעלה תמונה של איזור המנוע ומסרק ההגה מלמטה? (מה שאצליח לצלם)

• תוכן חדש...