Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סט הבוקסות שלי הוא 3/8 ולכן גם הלכתי על מפתח 3/8, מצאתי שתי אופציות שקורצות לי, בעיקר בגלל המחיר.

המפתח מיועד לשימוש אך ורק כאשר אני מטפל ברכבים ושימוש פעם ב...

אשמח לשמוע את חוות דעתכם :

http://www.ebay.com/itm/Pittsburgh-Professional-3-8-Drive-Click-Stop-Torque-Wrench-/251120757843?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a77f6ac53&_uhb=1

http://www.ebay.com/itm/ROLSON-TORQUE-WRENCH-3-8-REVERSABLE-LEVER-12-MONTHS-WARRANTY-/221068238840?pt=UK_Hand_Tools_Equipment&hash=item3378b19ff8&_uhb=1

פורסם

המחירים נמוכים, וככל הנראה גם האיכות. בטווח מחירים כזה

הייתי שוקל לקנות סיגנט בארץ. מה המחיר אותו אתה מוכן להשקיע?

בדקת אילו טווחי מומנט יהיו הכי שימושיים עבורך?

פורסם
מישהו ?

איזה מידות ב-NM אתה צריך ?

אני מאמין שנמצא לך ידית באיכות טובה ובמחיר סביר,

עם אחריות ושירות.

פורסם

$17 עבור מד מומנט? בחיים שלי לא שמעתי על החברה הזו כך שאני לא יכול להעיד לכאן או לכאן על האיכות שלה. קח בחשבון שמדובר במומנטים קטנים מ 5 ליברות פוט ועד 80 ליברות פוט כלומר מ 2.25 ניוטון מטר ועד ל 36 ניוטון מטר (אם אינני טועה בחישוב). שים לב, באף מקום בדף הזה לא רשום שהחברה תכייל לך את המד מומנט הזה בחינם או בכלל. מה שרשום שהחברה מבטיחה את איכות הכלי לכל החיים. איכות מד מומנט וכיול מד מומנט אלה שני דברים שונים לגמרי. תבדוק לגבי כיול. אם אני לא טועה, החברות האמריקאיות נותנות כיול חינם אבל אתה צריך לשלוח להם אותו לחו"ל. בינתיים, היכן שקראתי על המד מומנט הזה באינטרנט לא מצאתי אפילו לא תשובה אחת חד משמעית. לא אמרו שהוא דרעק וגם לא אמרו שהוא איכותי. אם אני לא טועה זה מיוצר בסין. בדרך כלל בחיים מה שעולה זול שווה גם ככה. בסופו של דבר זהו שיקול שלך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אוקיי, אז קודם כל תודה לכולם.

בדקתי בחוברת, הכי נמוך מתחיל ב 1.6 קגמ ועד 13 קגמ בערך.

החוברת שלי לצערי משנת 1987 והרכב שנת 2000, לא הצלחתי למצוא בשום מקום משהו עדכני יותר.

זאת העבודה הראשונה שלי עם מפתח מומנט ולהערכתי השימוש שיעשה בה מועט מאוד, ולכן חיפשתי משהו זול.

אשמח לשמוע על הצעות נוספות שיש לכם.

תודה.

פורסם

לא הייתי סוגר עם הדבר הזה ברגים קריטיים כמו ראש מנוע, טלטלים וכיוצא בזה. עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד יש בהחלט הבדל בין מד מומנט של חברה עלומה לבין חברות ידועות. סנאפ און האמריקאית לא סתם גובה הון תעופות על הכלים שלה. תברר מה הנוהל בישראל לגבי כיולים של מדי מומנט. בדרך כלל בחיים כסף אף פעם לא משקר. חוץ מזה שה 17 דולר זה בכלל לפני משלוח לארץ שזה בערך עוד מינימום 20 דולר. אז כבר הגעת ל 40 דולר לפחות (אחרי עמלת פייפאל וחברת כרטיס האשראי). זה מביא אותך לכמעט 160 שקל לידית מומנט מסתורית.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני עקבתי באיביי בערך שבועיים אחרי דגם ספציפי שחיפשתי

של Snap-On, ומצאתי אותו ב85$, משלוח לא שלמתי כי

אחי היה בדיוק בחו״ל. יש חברות מגרמניה שעולות סביב המחיר

הזה והן איכותיות, מה גם שמגרמניה אפשר לקנות ללא VAT

כך שזה מוזיל משמעותית.

פורסם
איזה מידות ב-NM אתה צריך ?

אני מאמין שנמצא לך ידית באיכות טובה ובמחיר סביר,

עם אחריות ושירות.

יש לי אירו סאקי, איך הם לאורך זמן?

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***