Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התחדשתי לאחרונה במאזדה 3 האץ',

התכנון הוא להעביר את הרכב דיטיילינג מלא אך זה בקרוב,

הדבר הראשון שהפריע לי הוא מן שריטות קטנות \שפשוף בפנסים הקידמיים, החלטתי לקנות את הערכה של turtle לחידוש פנסים ולנסות אותה למרות שהפנסים לא באמת צריכים חידוש.

השימוש בערכה הוא קליל מאוד וידידותי למשתמש, הסבר מפורט מאוד ותהליך קצר כ-20 דק' לפנס.

התרשמות - 9/10 (לא התנסיתי עדיין בערכות אחרות) , קצת מבאס שיש מטלית אחת של הסילר , גם מציק להחזיר אותה ושוב להוציא לפנס השני וגם להמשך כי נשאר כ60% + לערכה.

* התהליך עצמו לא צולם ( מצורף סרטון המסביר שלב שלב את התהליך )

http://www.youtube.com/watch?v=nqj8GA8quE0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מצ"ב תמונות לפני-אחרי של הפנסים.

Turtle IceWax - ערכה

לאחר קריאה קצת על הוקס החלטתי לנסות אותו למרות היותו כ-וקס שונה מהמוכר, מדובר על וקס שמתאים להכל , צבע\פגוש\פלסטיק\ג'אנט וכמו כל דבר שמתאים "להכל" בידיוק כמו שיפוצניק שעושה "הכל" התוצאה טובה אך לא מתקרבת לתוצאות של הוקסים הרגילים, סה"כ נחמד מאוד.

נוח מאוד לשימוש, שופכים קצת על הספוגית ומתחילים לעבור על כל דבר אפשרי ברכב

לא מתייבש מהר כלל, ניתן לעבור על כל הרכב ורק אז להתחיל להוריד.

ניתן לשימוש על פלסטיק מט, והיצרן טוען שניתן גם לשימוש בשמש ישירה ועל צבע חם.

סה"כ הרגשה כללית כאילו מרחתם את הרכב בשמן :? .

מצ"ב תמונות.

פורסם

תוצאה ממש טובה,

אצלי בשברולט גם עשיתי עם הערכה הזאת ,אבל מהר מאד הם חזרו להיות צהובים .

אולי בגלל עבודה לא נכונה שלי .

תתחדש :)

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

תודה,

אתה יכול לעבור על התהליך שוב, האם עברת על הפנסים עם המטלית בסוף?, לאחר כמה זמן הפנסים הצהיבו ועל איזה רכב מדובר?.

פורסם

היי סטס

קניתי את הערכה הזאת גם לפני כמה ימים ורציתי לדעת את דעתך בעניין,יש לי גם רק שריטות על הפנסים מאיזה מברשת או משהו או ממכונה שהיו שוטפים פעם,מה אתה אומר יש סיכוי שזה יעלים לי אותם?

השריטות לא עמוקות

54279_10151273535280851_1874775549_o.jpg

617070_10151273532890851_82741280_o.jpg

Scan Speak

פורסם

דן ,

מהתרשמותי עם הערכה זה יוריד כ90% מהשריטות , אם תשים לב בחלקו העליון של הפנס שלי היה חלק משופשף שנעלם לגמרי.

תקפיד על "שימון" הנייר שיוף המצורף שלא יתייבש , ותזכור גם לשנות כיוון ממעבר מנייר 1 ל 2 ל3 ול4.

במידה ולאחר שסיימת פעם ראשונה ומרחת את החומר הלבן ישנם עדיין שריטות תעבור שוב על התהליך בסוף התהליך השני תעבור עם מטלית הסיום ורק אז תראה תוצאות , בעניין המטלית האחרונה אל תלחץ עליה אחרת יקח לחומר הרבה זמן להתייבש אך תקפיד לעבור על כל הפנס .

פורסם

תודה על התגובה רק לא הבנתי על איזה תהליך דיברת במשפט הזה :

במידה ולאחר שסיימת פעם ראשונה ומרחת את החומר הלבן ישנם עדיין שריטות תעבור שוב על התהליך בסוף התהליך השני תעבור עם מטלית הסיום ורק אז תראה תוצאות , בעניין המטלית האחרונה אל תלחץ עליה אחרת יקח לחומר הרבה זמן להתייבש אך תקפיד לעבור על כל הפנס .

אתה מדבר לאחר שמרחתי את החומר הלבן בהתחלה עוד לפני הניירות שיוף?

Scan Speak

פורסם
תודה,

אתה יכול לעבור על התהליך שוב, האם עברת על הפנסים עם המטלית בסוף?, לאחר כמה זמן הפנסים הצהיבו ועל איזה רכב מדובר?.

כן עברתי הכל ,בהתחלה התוצאות היו מעולות ,כמו חדש ,אבל זה הצהיב מהר יחסית ,נגיד שלושה חודשים .

הרכב המדובר שברולה(ט) קווליר :) .

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

בגדול זה אמור לעזור,אבל יש מקרים שהבעיה היא בתוך הפרס ולא מבחוץ איך שנראה בסרטון,במקרה כזה אתה חייב כבר לפרק את כל הפנס ולעבור עם החומר מבפנים...

• תוכן חדש...