Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדשה בתחום,אין לי מושג ברכבים רק לאחרונה התחלתי לגשש ולהבין פחות או יותר איך העסק עובד..

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על הצעת מחיר שקיבלתי עבור הרכב, כמו כן, טיפים ביום המסירה מהיבואן.

אז ככה:

פיקנטו ידנית,2013, 998 סמ"ק ,69 כ"ס.

מחיר סופי-63,900 ש"ח.

צבע-חום מוקה מטאלי.

מקבלת במתנה - קודן,חיישני רוורס,מרימי שמשות,דיבורית ניידת בלוטוס,+50% הנחה בטיפול ראשון 15,000 או שנה.

אמורה לקבל את הרכב עד 14 ימי עבודה.

בטופס "הזמנת רכב "(יש פירוט מחיר והדברים שאני מקבלת במתנה-רשומים בכתב יד) אך לא מופיע שם פירוט אבזור לרכב.

השאלה היא האם אני אמורה לקבל פירוט,או שזה סטנדרטי ובסדר??

אני מפחדת שיעבדו עלי כי אני בחורה ,אשמח לקבל טיפים ואת דעתכם :)

תודה!

פורסם

לשאלתך !

1. חוזה רכישה- כל אבזור נוסף לזה הנמצא במפרט הרכב חייב להיות כתוב וחתום (חתימה וחותמת) על ידי מנהל אולם התצוגה,

זאת במטרה למנוע אי נעימויות מיותרות ביום המסירה.

2. תאריך מסירה- 14 ימי עסקים למסירת רכב זה מקובל ואפילו נחשב למסירה מהירה יחסית של הרכב.

3. צבע- צבע חום מטאלי זה לא ממש הצבע האופטימאלי למכונית מיני. מכונית מיני הינה שובבה בטבעה, לכן עדיף ללכת על צבעים יותר עליזים כגון אדום, סגול, תכלת וכ"ו .

4. יום מסירת הרכב (חשוב ביותר !) - קחי איתך את חוזה הרכישה וגם מישיהו שמבין ברכבים ויוכל לבדוק הכל: סריטות, סימני הכנה רשלנית אם יש, צמיגים, אבזור כהובטח, תקינות כללית של מכלולים וגימור, מפלסים של נוזלים חיוניים, תצוגה של מד אוץ , סימטריית הגה, מרווחים בין חלקי הפח, שפשופי הובלה מתחת לפגוש הקדמי.

בהצלחה ותתחדשי !

:-D

זמין 8)

פורסם

בנוסף לעצות של פאפי, פירוט האבזור הוא דבר סטנדרטי וחייב להיות מצויין בחוזה רכישת הרכב.

מעבר לכך, חשוב מאד לציין את כל ההטבות שהובטחו לך כגון חיישני רוורס והנחה על טיפול. בפרט לגבי הטבת הטיפול- יש לדרוש מהם

שובר חתום, שלא יהיה מצב שתגיעי ליום הטיפול וינסו לנפנף אותך במוסך.

פורסם
לשאלתך !

3. צבע- צבע חום מטאלי זה לא ממש הצבע האופטימאלי למכונית מיני. מכונית מיני הינה שובבה בטבעה, לכן עדיף ללכת על צבעים יותר עליזים כגון אדום, סגול, תכלת וכ"ו .

:-D

חום מטאלי (מוקה) זה הצבע הכי יפה שיש לפיקנטו. מדובר בצבע מאוד ייחודי ומעניין שמקנה לרכב מראה הרבה יותר יוקרתי.

פורסם

רק במדינה כמו שלנו רכב עם מנוע 1.0 מתומחר בכמעט 70 אלף שקלים. לא יאמן . לפותחת השרשור המון מזל טוב ותהני מהרכב

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
חום מטאלי (מוקה) זה הצבע הכי יפה שיש לפיקנטו. מדובר בצבע מאוד ייחודי ומעניין שמקנה לרכב מראה הרבה יותר יוקרתי.

לאחרונה התחילו למכור פיקנטו עם צבע ורוד - מאוד יפה במיוחד לבחורות.

בהצלחה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
רק במדינה כמו שלנו רכב עם מנוע 1.0 מתומחר בכמעט 70 אלף שקלים. לא יאמן . לפותחת השרשור המון מזל טוב ותהני מהרכב

אל תשכח שהמחיר כולל גם אגרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מסכים בעליל.

לדעתי רכב מיני מטרתו להיות עליז ושובב, הרי הוא לא ממש יכול להתחרות במגרש "יוקרתי" כמו שציינת.

אבל בסופו של דבר על טעם ועל ריח...:wink:

אם אני הייתי רוכש פיקנטו היום היא הייתה נראית כך:

התכלת בגוון "מסטיק" מקנה לה מראה רטרו, אשר היה מאוד אפנתי בשנות החמישים וחוזר היום בגדול לתעשיית עיצוב המוצר וגם בין היתר לתעשיית הרכב :-D.

media.jpg

זמין 8)

פורסם

היי :)

כמה התייחסויות :

1.אבזור הרכב-הרכב אמור להגיע כמו שהוא מופיע בקטלוג של מפרט הרכב בעלון של הפיקנטו לא?זה סטנדרטי...כמו שמופיע בעלון שקיבלתי מהחברה.

כאשר שילמתי מקדמה של 2000ש"ח לפתיחת הזמנה ושריון צבע הרכב- הדפיס לי מנהל המכירות טופס "הזמנת רכב" מודפס המחיר ומודפסים הדברים שאני מקבלת בחינם... הוסיף בכתב יד אוזניית בלוטוס,50%הנחה לטיפול 1. וחתם ליד זה.

2.המחיר לרכב לא כולל את האגרה-זה בנפרד צריך לשלם.

3.השאלה שלי אם יצאתי "מרווחת " מכל הסיפור הזה או שיכולתי להוציא עוד משהו מקיה?:)

אפשר לנסות להוציא משהו ביום של המסירה?

ותודה על האיחולים :)

פורסם

^ לכאורה נראית הזמנה תקינה לחלוטין.

ביום המסירה אין לנהל משא ומתן, יש לבדוק את הרכב כמו שמפורט בהודעה 2.

במקרה ונמצאים פגמים או חוסרים ברכב הנמסר יש ליידע מיד את מנהל אולם התצוגה ולדאוג לתקלה שהתגלתה במסירה.

זמין 8)

• תוכן חדש...