Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רמזור צומת סביון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי בשעות הערב עצרתי בצומת סביון משמאלי פנייה שמאלה לאור יהודה וימינה לקריית אונו וישר לכיוון מסובים

שהרמזור לפנייה שמאלה התחלף לירוק משום מה שמעתי את רעש המכוניות והתחלתי בנסיעה ישר שהרמזור אדום מלא

למזלי לא היו מכוניות בצומת

אבל מצלמה היית שם חברה שלי אמרה שלא היה פלאש אבל היא לא בטוחה המצלמה היא מצלמת רמזור לפי הוייז ומהיישנות

עכשיו השאלה שלי איך אפשר לברר אם קיבלתי את הדוח יש מוקד? או שאפשר להתקשר לאגף התנועה בתל אביב?

פורסם
איך את יודעת?

אתה חייב להפסיק להיות לחוץ ולקחת את זה באיזי.

אם היא אומת בכזאת וודאות שהמצלמה לא עובדת, כנראה שהיא מכירה את המצלמה והיא באמת לא עובדת.

וגם אם היא באמת עובדת, בכל זאת, עברת באדום, קבל על עצמך את האחריות ותשלם את הדוח (שוב חשוב לציין, במקרה והמצלמה אכן עובדת)

פורסם

אתה ושפיות לא הולכים ביחד נכון ? לחוץ אני לא

הבעיה שהדוח לא יגיע ליידי והוא יוכפל

דוח ונקודות זה לא הבעיה

פורסם

אתה יכל לגשת לשם ולהסתכל בעצמך.

המצלמה לא נמצאת שם כבר תקופה ארוכה.

גם את המצלמה המצלמת רמזור אדום בכניסה לרמת פנקס הסירו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כתבתי מצלמה לא כתבתי עמוד של מצלמה.

בתוך הקופסה הכתומה המרובעת יש מצלמה.

בצומת סביון אין מצלמה בתוך הקופסה!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה ושפיות לא הולכים ביחד נכון ? לחוץ אני לא

הבעיה שהדוח לא יגיע ליידי והוא יוכפל

דוח ונקודות זה לא הבעיה

באים לעזור לך ואתה מגיב בצורה שלילית תוקפנית וילדותית. אם היית מפרט קצת יותר את המקרה, ומסביר מראש שהדו"ח לא יגיע אליך (אלוהים יודע למה), ובדרך משתמש בסימני פיסוק כשצירך ובתחביר נכון, אולי היית מקבל את התשובה לשאלה שלך יותר מהר. מה גם שבכל אופן נראה לי שהיית שואל את אותה שאלה שוב ושוב, עד שתשמע ממישהו ששמע ממישהו שיש שם מצלמה ותתבאס על החיים שלך שאתה תקבל דו"ח.

באים להרגיע אותך ולהגיד לך שאין מצלמה, ואתה ממשיך לשאול אם יש מצלמה, ואומרים לך שוב שאין מצלמה, ואתה מתווכח שיש מצלמה, כאילו לזה אתה מקווה. העובדה שאתה לא יכול להבדיל בין העמוד של המצלמה, או כמו שאתה קורא לו "מצלמה", לבין המצלמה שיושבת בתור העמוד, שהיא בעצם אחראית על פעולת הצילום, זה לא אומר שאכן יש מצלמה.

ואם הדוח והנקודות זה לא הבעיה שלך אז אין בכלל טעם לכל השרשור הזה. שיהיה דרך צלח ויום טוב, וסע בטוח.

• תוכן חדש...