Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברלינגו 2001 1.9 בלי טורבו ,מטופל לפי הספר הכל פיקס , לאחרונה התחילה לי בעיה בבקרים כאשר הרכב עומד הרבה שעות לא מונע , הבעייה היא שלאחר ההנעה (כמה דקות אחריי) אני מרגיש שהרכב מגמגם קלות (לפי דעתי אוויר בסולר) הגמגום הוא משך כמה דקות בהם הרכב מתחיל לעשן עשן כחול עם ריח סולר

התופעה מתרחשת כל בוקר ופעם אחת בלבד כלומר בהנעות הבאות במשך כל היום התופעה לא קוראת

החלפתי את הצינורות הדקים מפילטר הסולר למזרקים לא עזר, (בלי קשר הוחלפו סלילי חימום לפני חודש)

החלפתי פילטר סולר גם לא עזר , האובייקט הבא נראה לי בית פילטר סולר , כאשר אני פותח אותח ומרים את המחסה מייד מחלחל הסולר חזרה דרך המשאבת עזר הידנית ובית פילטר הסולר מתרוקן מסולר , לפי דעתי זה לא אמור לקרות מכייון שייש שם שסתום אל חוזר במשאבה , האם מישהו יכול לחזק את מה שאני חושב , שהשסתום אל חזור נדפק ומכאן נכנס אוויר למערכת משך לילה שלם?

העיניין הוא שבית פילטר כזה עולה לא מעט ולא בא לי להחליפו ואז לגלות שזו לא הבעייה !

תודה לעוזרים

פורסם

שלום

תנסה לפמפם במשאבת עזר לפני התנעה ראשונית בבוקר אם יעזור זה יתן כיון האם אויר במערכת או משהו אחר

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אוקיי אנסה , אבל האם כשפותחים את מכסה בית הפילטר סולר , הסולר מחלחל חזרה ומיכל מתרוקן מסולר ? האם זו תופעה נורמלית ?

תודה

פורסם
לפי דעתי זה לא אמור לקרות מכייון שייש שם שסתום אל חוזר במשאבה , האם מישהו יכול לחזק את מה שאני חושב , שהשסתום אל חזור נדפק ומכאן נכנס אוויר למערכת משך לילה שלם?

העיניין הוא שבית פילטר כזה עולה לא מעט ולא בא לי להחליפו ואז לגלות שזו לא הבעייה !

תודה לעוזרים

אתה כנראה צודק ב 100% וזו אחת התופעות השכיחות בדגמים הללו. בנוסף, יכול להיות שקיימת חדירת אויר גם ממקום אחר (אחד הפופולאריים הוא מקדם ההזרקה האלקטרוני שנמצא בחזית המשאבה (לכיוון הרדיאטור), הוא מתחיל לנזול ואז נכנס אויר למערכת. אני לא יודע אם הוא קיים בדגם שלך (מודל 2001) אבל בוודאות קיים ב 2002.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אתה כנראה צודק ב 100% וזו אחת התופעות השכיחות בדגמים הללו. בנוסף, יכול להיות שקיימת חדירת אויר גם ממקום אחר (אחד הפופולאריים הוא מקדם ההזרקה האלקטרוני שנמצא בחזית המשאבה (לכיוון הרדיאטור), הוא מתחיל לנזול ואז נכנס אויר למערכת. אני לא יודע אם הוא קיים בדגם שלך (מודל 2001) אבל בוודאות קיים ב 2002.

איציק

איציק אני רוצה להיות בטוח שהבנתי , בעת פתיחת מכסה בית הפילטר, הסולר אמור להשאר במיכל ולא לחלחל חזרה נכון?

• ספונסר פורום
פורסם

אם הסולר חוזר למיכל בית פילטר הסולר לא תקין בוודאות.

אפשר לקנות כזה מג'אן.

אורן

• תוכן חדש...