Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו התעורר בפיאט! פיאט 500 החל מ-79,990 ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
+1

ה 500 גורמת למי שיושב בה לחייך ,כמו שהוא לא יחייך באיביזה,ה500 זה רכב show.

נכון אבל לא רק show. היה לי ממש כיף לנהוג ב500 הידנית, זה פשוט אוטו כיפי חוץ מההגה ההחשמלי המת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השאלה היא האם היית משלם עליה 120K?

כנראה שלא ובגלל זה גם לא משתלם להביא אותה.

אם ככה יתמחרו אותה (במידה ואכן יביאו..) זו באמת תהיה שערורייה. ככה צריכה אולי לעלות גרסת השטח של ה 500 שמדברים עליה, וגם זה הרבה.

פורסם

הכוונה שלי הייתה 6 משכורות בתיאוריה. בלי בזבוז על מחיה וכו׳. נטו מספרים.

לא משכורת פקידותית. משכורת ממוצעת במערב אירופה / ארה״ב.

נסעתי וגם נהגתי הרבה ק״מ על ה-500. חוץ מעיצוב מגניב בפנים הרכב הזכיר לי

רכב קטן של ליצנים בקרקס. ככה הרגשנו 4 חבר׳ה (כל אחד 90 ק״ג) שנסענו איתה

בעליה, פול גז, הילוך ראשון והאוטו בקושי טיפס. הרגשנו בתוך צעצוע.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
השאלה היא האם היית משלם עליה 120K?

כנראה שלא ובגלל זה גם לא משתלם להביא אותה.

ולמה 120K? עד כמה חזירים אפשר להיות? בחו"ל גרסת הדיזל עולה סה"כ כ2500 יורו יותר מדגם הבנזין הבסיסי.

לפי אותו יחס זה צריך לעלות פה לא יותר מ90K.

כנראה שבסמל"ת לא רוצים למכור רכבים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
רכב הוא לא השקעה, גם מוצרי אלקטרוניקה נחתכים אחרי שאתה קונה אותם.

אם אתה קונה רכב למרות רווח, כדאי לך לחפש משהו אחר.

אמירה שגויה - יש הבדל משמעותי בין מקרר לבין מכונית. העלות הראשונית גדולה משמעותית. אם תמכור מקרר שקנית ב-5000 אחרי שנה ב-3000, לא תפסיד הרבה. אבל אם תקנה מכונית ב-100000 ואחרי שנה היא תהיה שווה 70000 במקום 85000, תפסיד הרבה כסף.

כי עדיין מסתמכים על מערכת הBlue&Me היקרה שיצאה לאויר העולם ב2006. אז היא היתה קפיצה טכנולוגית, היום היא דינוזאור יקר ליצור שנותן כמעט כל מה שכל יצרן קוראני מספק בעלות אפסית. היא עדיין הרבה יותר איכותית מהמערכות המתחרות אבל יקרה מידי יחסית לתמורה.

רק תחשבו שעבור כל מכונית הם משלמים למייקרוסופט על רשיון Windows CE עליו היא מבוססת.

יותר איכותית? זו אחרת המערכות הגרועות שחוויתי. היא איטית, מתנתקת הרבה, הכפתורים לא תמיד מגיבים והיא די מסורבלת לשימוש.

ד.הקבריו ב-100,000 - הברקה. ולעניין הקורות, כשהיתה לי מיאטה, אהבתי להפשיל את הגג ולנהוג עם החלונות למעלה, אבל זה כבר עניין אישי.

גם אני נוהג ככה לרוב, ממגוון סיבות. ועדיין, 500 קבריו היא בסופו של דבר 500 רגילה עם גג שמש נפתח ממש ממש גדול :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קודם כל אני בטוח שמי שקנה 500 בשנה האחרונה לא שילם מחיר מלא, יש מבצעים בלי סוף וגם כשאין בסמל"ת יש המון הנחות רק על זה שנכנסת לסוכנות.

בדומה למצב של סיאט עד לא מזמן - אז יש מחירון מצוץ מהאצבע לקופרה וFR - מכירים מישהו שבאמת שילם מחיר כזה?

(רס"ן שמועתי אמר שעל קופרה שילמו מחירון של FR והFR עצמה נמכרה באלפים בודדים יותר מהלאון הבסיסית)

בכל מקרה הצעד מבורך, בתור רכב ראשון לילדה (או לילד שבטוח במיניות שלו) לא תהיה ממש התלבטות בין ה500 לבין הסופרמיני המוזלות.. היא מציעה מתיקות שאין בשום רכב אחר, אפילו המיני של BMW לא עומדת לידה בחיוכים-פר-שקל.

רק דבר אחד מפריע לי; אין כניסת USB ויש בלמי תוף אחוריים ברכב שנת 2013.. למה? :-(

עריכה:

בדקתי באתר של פיאט ואין שם שום אזכור לגרסת 0.9T, גם במחירון יד2 מופיע רק 0.9T ספורט ידני וזהו.

הם הפסיקו את השיווק שלה או משהו כזה?

הטווין אייר עדיין באתר, פשוט לא מופיעה בדגמים של ה 500 - אף פעם לא הופיעה, היא מופיעה רק אם אתה צופה במפרט הטכני בקובץ PDF, ככה זה כשלא טורחים לעדכן את האתר יותר מדי :)

בכל מקרה ממילא הדגם נחל כשלון בארץ, תראה כמה ממנו נמכרים באוטו דיל יד 1 0 קילומטר. נתקעו עם סטוקים.

פורסם

נהגתי ב-500 טווין-אייר ואני לא מבין על מה המהומה. מדובר ברכב צפוף, מאוד רועש, נוקשה ומיושן. הקונסולה המרכזית ממוקמת באופן מאוד לא נוח ואני רק 1.73. 80 אלף מחיר הרבה יותר שפוי לפנדה מעוצבת, אבל ההוזלה הגיע מאוחר מידי. 500 נופלת מפיאסטה וסוויפט בכל פרמטר למעט העיצוב. פיאט כרגיל איחרו את הרכבת.

פורסם
היבואן "מאכיל" את עיתון גלובס - ובגלובס בולעים. שימו לב לציטוט הבא:

"בסמל"ת הודיעו בצעד יוצא דופן בענף, כי הלקוחות שרכשו את כלי הרכב במחיר הישן והיו אמורים לקבל אותו החודש, יקבלו החזר כספי בגובה ההוזלה".

כלומר, כל מי שיכול עדיין לבטל בקלות את הרכישה, יקבל החזר. ובגלובס זה נקרא צעד יוצא דופן :-) :-) :-)

גם מי שקיבל את הרכב (כולל בדצמבר) מקבל החזר מלא על ההפרש. כך שאף אחד לא מאכיל ואף אחד לא בולע.

הלוואי והיה קורה ביבואנים נוספים כמו צ'מפיון למשל עם מבצע הגולף 1.2/1.4 האחרון, סיאט איביזה, ליאון וכו' וכו'..

אז כן, מסתבר שזה צעד יוצא דופן.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

יותר איכותית? זו אחרת המערכות הגרועות שחוויתי. היא איטית, מתנתקת הרבה, הכפתורים לא תמיד מגיבים והיא די מסורבלת לשימוש.

אכן כן, ואני כבר בשלישית שלי. איכות שמע הטובה ביותר מכל דיבורית BT שנתקלתי בה, אף פעם לא נתקלתי בכפתור לא מגיב, הפיקוד הקולי שלה מצוין (באנגלית), קוראת הודעות SMS, שומרת לך את ספר הטלפונים ומתקשרת למנוי בפקודה קולית ועוד ועוד. למעט העובדה שכמו כל מוצר מייקרוסופט היא דורשת restart אחת לתקופה.

שוב, זה לא מצדיק את המחיר השערוריתי שמשלמים עליה אבל היא במפורש המערכת האיכותית ביותר שנתקלתי בה. אולי שלך היתה תקולה?

פורסם

זה היה מזמן אבל אני זוכר את התופעות הללו. אולי מגוון עדכוני התוכנה שיפרו את הדבר, אבל מי פאקינג צריך באמת עדכון תוכנה בדיבורית עם USB?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שכבר כתבתי, מוצר ארכאי ויקר. הם מוציאים עדכוני תכנה מדי פעם. האחרון שבהם דרך אגב פתר סוף סוף את סיפורי הקפיאה של הWindows CE המעצבן, הוסיפה Streaming ישיר מהאייפון ועוד כל מיני תופינים. מצד אחד זה נחמד שהם מעדכנים, מצד שני מערכת בגרוש בפוקוס ליסינג עושה סטרימינג גם כן בלי צורך בעדכוני תכנה...

בסמל"ת מציעים עכשיו קופסת USB בהתקנה מקומית טובה שפותרת את הצורך בBlue&Me במחיר סביר, עד שבפיאט יחליטו לפתח מערכת חדשה נראה לי שזה הפתרון הסביר עבור מי שחייב חיבור כזה באוטו.

פורסם
גם מי שקיבל את הרכב (כולל בדצמבר) מקבל החזר מלא על ההפרש.

זה באמת צעד הוגן. אבל זה לא מה שהיה כתוב... מהיכן אתה מסיק שזה מה שקורה בפועל?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ממקור ראשון. זו ההנחיה שיצאה, ויש רשימת לקוחות שהולכת לקבל צ'קים יפים על מלוא הסכום+ שיחה מאנשי המכירות שמפרטת בדיוק ממה מורכב ההפרש. ומדובר בצעד יזום, וזה לדעתי מה שיפה שלא מחכים לתלונות/בקשות/התמרמרויות וכו'. פשוט מחזירים.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...