Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו התעורר בפיאט! פיאט 500 החל מ-79,990 ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני בתור בעלים של פנדה דור קודם מסכים שהיום במחיר של 58K קשה להתחרות כאשר בתקציב דומה יש רכבים הרבה יותר מודרנים,הם צריכים למכור את הפנדה החדשה בכזה מחיר ולהוציא לגמלאות את הישנה או למתמכר במחיר מכירת חיסול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סמל"ת תמיד היו בקטע מוזר של שיווק הרבה דורות של אותו דגם במקביל, כמו שעושים קרסו עם ה 206+/207/208.

לא ברור.

עריכה:

אולי זה מבצע חיסול בשביל להיפטר מכל המלאי של הישנה ולשווק את החדשה בלעדית ?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לובינסקי הם יבואני פיג'ו, קרסו זה רנו/ניסאן.

לדעתי מחיר הפנדה הייתה אמורה לרדת למחיר הזה עם הגעת האלטו איי שם ב-2009, לקח להם יותר מ-3 שנים להבין את זה שם.

פורסם
סמל"ת תמיד היו בקטע מוזר של שיווק הרבה דורות של אותו דגם במקביל, כמו שעושים קרסו עם ה 206+/207/208.

לא ברור.

עריכה:

אולי זה מבצע חיסול בשביל להיפטר מכל המלאי של הישנה ולשווק את החדשה בלעדית ?

כי פיאט ממשיכה לייצר את הדגמים הישנים. הדגמים הישנים עדיין עומדים בדרישות בטיחות וזיהום אוויר. בארץ הדגמים הישנים לא מתומחרים מספיק טוב כדי להצדיק את רכישתם.

פורסם
לובינסקי הם יבואני פיג'ו, קרסו זה רנו/ניסאן.

אני יודע, יצא לי brainfart :wink:

בגדול אני חושב שיש איזשהו מחיר מינימלי לרכב חדש תחת נוסחת המיסוי הירוק הנוכחית, ולדעתי הפנדה מגרדת אותו.

אין לי מושג מה הנתון המדויק או אפילו קרוב אליו, אבל מה תמחור גבוהה? אתם באמת חושבים שאפשר למכור רכב חדש בארץ ב50K? (לא בציניות, באמת סקרן איפה הרצפה פה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

למה אתה חושב שאי אפשר למכור רכב חדש ב-50 אלף שקל? אלטו ופנדה למשל שוות 50 אלף שקל לדעתי. חבורת 107, C1 ואייגו לא צריכות להיות רחוקות מהן.

אם אתה מתכוון מבחינה חוקית אז אני באמת חושב שיש איזשהי קביעה בחוק לגבי מחיר מינימלי לרכב חדש.

פורסם

אם כבר אז לא מובן לי למה גם האפסילון לא נמכרת גם באיזור ה65-60 אלף? זה סה"כ לנציה.. מי ישמע מדובר פה על איזה סמל יוקרה כלשהו.

יצא לי לנסוע בתור נוסע באפסילון ומה אני אגיד לכם מדובר ברכב אולי הכי מזעזע שיצא לי לשבת בו- מושבים לא נוחים, פלאסטיקה זולה, רעידות בלי סוף, ומנוע שנשמע כמו מכונת תפירה. מזל שהנסיעה לקחה רק חצי שעה..

ועל הדראק הזה לשלם כמעט 100K?! על מה ולמה??

מה גם שנסיעה ברכב שכזה מוריד ממך לפחות 2-3 נקודות (מתוך 10) במדד הגבריות האוניברסלי.. :lol:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אם כבר אז לא מובן לי למה גם האפסילון לא נמכרת גם באיזור ה65-60 אלף? זה סה"כ לנציה.. מי ישמע מדובר פה על איזה סמל יוקרה כלשהו.

יצא לי לנסוע בתור נוסע באפסילון ומה אני אגיד לכם מדובר ברכב אולי הכי מזעזע שיצא לי לשבת בו- מושבים לא נוחים, פלאסטיקה זולה, רעידות בלי סוף, ומנוע שנשמע כמו מכונת תפירה. מזל שהנסיעה לקחה רק חצי שעה..

מה גם שנסיעה ברכב שכזה מוריד ממך לפחות 2-3 נקודות (מתוך 10) במדד הגבריות האוניברסלי.. :lol:

אם האפסילון כל כך מחורבן, מה הטעם לתמחר אותו ב 50K, הרי גם אז עדיפה אלטו בת חצי שנה. אני חושב אחרת וסבור שמדובר בחבילה מוטורית מקסימה ומאוד מיוחדת ואפילו מאוד אוהב את הרעש האופיני למנוע הזה, כמו גם את איכות הנסיעה המאפיינת אוטו גדול בהרבה, הישיבה הגבוהה והנוחה, הביצועים, אפילו את העיצוב המוזר. אלא שאין בכל אלו כדי להצדיק את המחיר הנוכחי של האוטו גם לדעתי.

פורסם

דבר בשם עצמך, יש גברים שלא צריכים חיזוקים בתחום.

emotion of motion

פורסם

אני רואה שלקחת את דברי ללב. כתבתי שאין לי מדידות צריכת דלק בטווין אייר, אבל קראתי הרבה מאוד על המנוע בביקורות ובפורומים בחו"ל. הדעה הרווחת שמדובר במנוע חביב שבתנאי אמת רחוק מאוד מהצהרות יצרן לגבי צריכת דלק. בנוגע לנתונים שרשמת אין לי מושג איך אתה מודד צריכת דלק. אשמח אם תפרט.

אין לי מניות בלנצי'ה ואני לא לוקח ללב אבל עם כל הכבוד, התגובה שלך מאוד פסקנית ומאוד בוטה בלי שום נסיון אמיתי על הרכב.

אין ספק שהרכב הזה שונה מהסטנדרט, ואין ספק שאם נכנסים אליו, דורכים את הדוושה לריצפה ומנסים לקחת איתו פניות כאילו היה מכונית מירוץ אז הוא מרעיש ורועד אבל צריך להבין שהוא לא נועד לזה. אני מניח שזו הסיבה המרכזית לתגובות השליליות שאתה רואה במבחני דרכים. בנהיגה נורמלית וסבירה האופי של המנוע, למי שמתחבר אליו, מאוד מיוחד ושונה. אין כמעט רעידות וגם הצליל נחמד.

לענין צריכת הדלק, מאחר ואני קצת אובססיבי בנושא והסיבה העיקרית שקניתי אותו היתה צריכת הדלק אני בודק בכל תדלוק ומחשב תצרוכת לפי מרחק נסיעה. הנתון שרשמתי הוא נתון ממוצע על פני יותר מ40000 ק"מ והוא כזה מיום עלית הרכב לכביש לפני כמעט שנה.

פורסם

:lol:

למה אתה חושב שאי אפשר למכור רכב חדש ב-50 אלף שקל? אלטו ופנדה למשל שוות 50 אלף שקל לדעתי. חבורת 107, C1 ואייגו לא צריכות להיות רחוקות מהן.

אם אתה מתכוון מבחינה חוקית אז אני באמת חושב שיש איזשהי קביעה בחוק לגבי מחיר מינימלי לרכב חדש.

אף אחד אינו יודע בכמה היבואנים קונים את הפנדה והאלטו, ויכול להיות שמתח הרווחים אינו מספיק גדול על מנת שיהיה ניתן להוזיל אותן עוד.

אין קביעה לגבי מחיר מינימאלי, בדיוק כפי שאין קביעה לגבי מחיר מקסימאלי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המחירים הם לדעתי האישית כמובן.

אם אפשר לרכוש סופר מיני חדישה ובטיחותית בכ-75 אלף שקלים אז השווי של המיני המאוד בסיסיות והמיושנות הוא כ-50 אלף שקלים.

פורסם

כבודו מתנייד ברולס רויס בד"כ?

המושבים נוחים מאוד, גם לנסיעות ארוכות - נבדק.

פלסטיקה זולה: אישית ישבתי ברכב בעל פנסי קנסון כפול ומושבי עור ו"זול" הוא ממש לא התחושה שנוצרה אצלי.

רעידות: שמעתי שבמהירות של 160 קמ"ש, בכביש מהיר, הרכב שקט ויציב.

צליל, מכונת תפירה: יכול להיות, אני אישית אציין כי הוא בהחלט יחודי ובעל אופי.

מה שומעים בפאביה, מדיח כלים או מכונת כביסה?

אישית, אולי 100K הם טיפה מוגזמים, אבל לעומת התחרות (לדוגמא, פאביה זולה ורועשת), זה ממש לא מוגזם.

:lol:

אף אחד אינו יודע בכמה היבואנים קונים את הפנדה והאלטו, ויכול להיות שמתח הרווחים אינו מספיק גדול על מנת שיהיה ניתן להוזיל אותן עוד.

אין קביעה לגבי מחיר מינימאלי, בדיוק כפי שאין קביעה לגבי מחיר מקסימאלי.

הלא פורסמה כתבה שציינה כי היבואנים מוכרים רכבים בארץ במחיר שהוא פי 2.5-3 מהמחיר המשולם ליצרן?

(לא רק בעקבות חזירותו של היבואן, קודם יש לספק את חזירות הממשלה)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...