Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו התעורר בפיאט! פיאט 500 החל מ-79,990 ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א.כשמדברים על השוואת עלות רכב למשכורות, משוים לברוטו. ברוטו הוא לא נטו - וממשכורת צריך גם לחיות. רק בלה-לה-לנד קונים אוטו מ-6 משכורות חודשיות, אלא אם כבודו מרוויח הרבה מעל הממוצע.

ב.ברוב מדינות גוש היורו(למעט המדינות החזקות במערב היבשת) מרוויחים פחות מבישראל. אם 500 בסיסית עולה באיטליה כ-10K יורו ומשכורת פקידותית ממוצעת שם היא כ-1000 יורו לחודש - ועלות החיים אינה זולה, כיצד בדיוק ירכוש לואיג'י את ה-500 שלו מ-6 משכורות חודשיות?

לא מדויק למען האמת. ברוב מדינות מערב אירופה מרוויחים יותר מאשר בארץ ומוציאים פחות.

בסמל"ת מציעים עכשיו קופסת USB בהתקנה מקומית טובה שפותרת את הצורך בBlue&Me במחיר סביר, עד שבפיאט יחליטו לפתח מערכת חדשה נראה לי שזה הפתרון הסביר עבור מי שחייב חיבור כזה באוטו.

אם זה מה שאני חושב שזה, אז "טוב" הוא אחד התארים האחרונים שהייתי משתמש בהם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין לה מתחרות,היא ברמה מעל האיביזה והפולו,אין מה להשוות,האחד רכב עממי(איביזה) והשני רכב פוזה(500)

אין קשר בין הרכבים שציינת.

מחזק מדובר ברכב מדהים כן מה שכתבתי מדהים.

נהגתי כמה שבועות באירופה על הטיון אייר .

מדובר ברכב מעוצב מבפנים ומבחוץ עם מנוע רועש אבל ביצועיסט שלא מפחד להתמודד עם מנועים גדולים בהרבה מימנו .

וחסכוני בטירוף.

פשוט רכב מדהים.

במשח שנים הישראלים אמרו שפיאט זה רכב לא טוב אחריי שנהגתי על ה500 פשוט הוקסמתי מהרכב.

פורסם
לא מדויק למען האמת. ברוב מדינות מערב אירופה מרוויחים יותר מאשר בארץ ומוציאים פחות.

אם זה מה שאני חושב שזה, אז "טוב" הוא אחד התארים האחרונים שהייתי משתמש בהם.

פשוט לא נכון, מדבר מנסיון.

פורסם

למה לא מדויק? קרא שנית את מה שכתבתי:

ברוב מדינות גוש היורו(למעט המדינות החזקות במערב היבשת) מרוויחים פחות מבישראל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מחזק מדובר ברכב מדהים כן מה שכתבתי מדהים.

נהגתי כמה שבועות באירופה על הטיון אייר .

מדובר ברכב מעוצב מבפנים ומבחוץ עם מנוע רועש אבל ביצועיסט שלא מפחד להתמודד עם מנועים גדולים בהרבה מימנו .

וחסכוני בטירוף.

פשוט רכב מדהים.

במשח שנים הישראלים אמרו שפיאט זה רכב לא טוב אחריי שנהגתי על ה500 פשוט הוקסמתי מהרכב.

טרם נהגתי בטווין אייר, אך דומני שאתה בדעת מיעוט בהתייחס למנוע ותכונותיו. העיתונות העולמית והמקומית לא השתגעו ממנו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אז גם אני מצטרף למיעוט. אהבתי את המנוע הזה. כיף איתו למעוך את הדוושה, לשמוע את הצליל המוזר שלו ולהאיץ. לא יודע איך זה לחיות איתו ביום-יום, אבל בנסיעת מבחן התרשמתי לטובה.

emotion of motion

פורסם
טרם נהגתי בטווין אייר, אך דומני שאתה בדעת מיעוט בהתייחס למנוע ותכונותיו. העיתונות העולמית והמקומית לא השתגעו ממנו.

נסעתי על הרכב (מושכר אבל חדש) במשך 3 שבועותכ 5000 ק"מ.

צריכת דלק של 1 ל27, נסיעה בעיקר בן מדינה למדינה , ביצועים מצויינים לא מביישים שום רכב עם מנוע גדול בהרבה , הרכב נוח והיה פשוט כיף ונוח לנסוע בו גם בתוך הערים וגם בנסיעות ארוכות של 10 שעות נהיגה רצופות.

בקשר לרכב עצמו, נוח מאובזר, מעוצב, יפה ומושך מבטים קל לתימרון, מגיב טוב. מרגיש כמו אלפא קטנה ( מי אמר מיטו )

נכון המנוע רועש כאילו אתה רוכב על אופנוע.

אבל הרכב פשוט תענוג.

אני בטוח אקנה אחד כזה לאישתי ברגע שתוציא רישיון. ( בעצם אתן לה את הלאון ).

רגיל להיות בדעת מיעוט אני נוהג על סייאט.

ולגביי העיתונות זה שזור לרוב באינטרסים לא אמינים.

פורסם

טוב לישמוע סוף סוף שהם הבינו שתימחור הוגן ה500 תימכר יותר

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
+1

ה 500 גורמת למי שיושב בה לחייך ,כמו שהוא לא יחייך באיביזה,ה500 זה רכב show.

פיאט זה ממש לא רכב SHOW, זה הדבר הכי רחוק מרכב SHOW.

לא הייתי רוכש את הרכב המזעזע הזה.

פורסם
פיאט זה ממש לא רכב SHOW, זה הדבר הכי רחוק מרכב SHOW.

לא הייתי רוכש את הרכב המזעזע הזה.

זה עניין של טעם אישי.

אך שים לב לגירסאות השונות לרכב של מותגי אופנה,זה אומר משהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה ז"א? שהם חותכים מחיר גם על רכבים שכבר בבעלותם?

הם לא מספרים שהמחירון הוא 100+ אלא שהמחירון הוא כולה 79990.

ככה שהם חייבים למכור את אלה שלהם בעוד פחות.

אני אישית עשוי לקחת TA שכזו.

משכנתא זה קל

פורסם
נסעתי על הרכב (מושכר אבל חדש) במשך 3 שבועותכ 5000 ק"מ.

צריכת דלק של 1 ל27, נסיעה בעיקר בן מדינה למדינה , ביצועים מצויינים לא מביישים שום רכב עם מנוע גדול בהרבה , הרכב נוח והיה פשוט כיף ונוח לנסוע בו גם בתוך הערים וגם בנסיעות ארוכות של 10 שעות נהיגה רצופות.

בקשר לרכב עצמו, נוח מאובזר, מעוצב, יפה ומושך מבטים קל לתימרון, מגיב טוב. מרגיש כמו אלפא קטנה ( מי אמר מיטו )

נכון המנוע רועש כאילו אתה רוכב על אופנוע.

אבל הרכב פשוט תענוג.

אני בטוח אקנה אחד כזה לאישתי ברגע שתוציא רישיון. ( בעצם אתן לה את הלאון ).

רגיל להיות בדעת מיעוט אני נוהג על סייאט.

ולגביי העיתונות זה שזור לרוב באינטרסים לא אמינים.

צריכת דלק מזעזעת של טווין-אייר זו אחת האכזבות הגדולות מהמנוע הזה. בתנאי אמת צריכת דלק עומד באזור ה-15/16 ל-1 על סמך קריאה של עשרות ביקורות רשמיות ולא רשמיות. גם הביצועים לא להיט. רוב המבקרים טוענים ש-1.2 הוותיק נותן תמורה טובה יותר למחיר. אם רוצים ביצועים עדיף לקחת 1.4 מולטי אייר.

מושך מבטים זה נכון, אבל נוח? רציני? אין נוחות ברכב הזה. מושבים קשים, מתלים קשים, בידוד רעשים לא מוצלח, ידית הילוכים לא נוחה לתפעול. הצורך להרים את הטבעת במרכז הידית כדי לשלב לרוורס היה הקש ששבר את גב הגמל. פשוט הנדסת אנוש איומה. מדובר ברכב שחוץ מעיצוב ושיק אין בו כלום.

פורסם
צריכת דלק מזעזעת של טווין-אייר זו אחת האכזבות הגדולות מהמנוע הזה. בתנאי אמת צריכת דלק עומד באזור ה-15/16 ל-1 על סמך קריאה של עשרות ביקורות רשמיות ולא רשמיות. גם הביצועים לא להיט. רוב המבקרים טוענים ש-1.2 הוותיק נותן תמורה טובה יותר למחיר. אם רוצים ביצועים עדיף לקחת 1.4 מולטי אייר.

מושך מבטים זה נכון, אבל נוח? רציני? אין נוחות ברכב הזה. מושבים קשים, מתלים קשים, בידוד רעשים לא מוצלח, ידית הילוכים לא נוחה לתפעול. הצורך להרים את הטבעת במרכז הידית כדי לשלב לרוורס היה הקש ששבר את גב הגמל. פשוט הנדסת אנוש איומה. מדובר ברכב שחוץ מעיצוב ושיק אין בו כלום.

נהגתי באוטו הזה במשך כמה ימים לפני זמן מה ולא בארץ. לא בדקתי את צריכת הדלק באופן מסודר, אבל לזכרוני היא הפתיעה לטובה. אלא שבכל הקשור לנוחות ותחושה כללית אני דווקא מסכים עם המצוטט אצלך ופחות אתך. כמובן שזכותך לדעה אינה נופלת משלו או שלי, אבל לכתוב מין חוו"ד כזו פסקנית היה לפחות ראוי לכתוב על סמך התרשמות אישית ולא מקריאת ביקורות של אחרים. כתיבה כזו נותנת תחושה של אג'נדה וזה חבל. ואגב הסיפור של הטבעת במוט ההילוכים אינו באמת יותר מקש, אפילו להתרגל לא צריך לטעמי, גם נוח יותר מדחיפת המוט כלפי מטה לצורך העברה להילוך אחורי שנפוצה במכוניות גרמניות ועדיין, לא נשבר שום גב של אף גמל כשעשיתי את זה בגולף.

• תוכן חדש...